Meniu Blog
Mercure Danang French Village Bana Hills
11/06/2023

Mercure Danang French Village Bana Hills

Bine ați venit la Mercure Danang French Village Bana Hills, un hotel unic în Vietnam. Acest hotel de lux de munte, din DaNang, amplasat în lanțul muntos pitoresc al dealurilor Bana – oferă servicii, relaxare, diversiune și frumusețe naturală la înălțime. La 1.487 de metri deasupra nivelului mării, Mercure Danang are o priveliște uimitoare asupra peisajelor naturale din jur și a orașului vibrant Danang de mai jos. Designul hotelului este inspirat de arhitectura gotică din secolul al XIX-lea și oferă un cadru idilic deasupra norilor pentru vacanțe în familie, călătorii de afaceri și, mai ales, evadări romantice.

Camerele elegante sunt toate decorate luxos în stilul colonial gotic francez și toate oferă vederi spectaculoase ale frumoaselor Dealuri Bana. Camerele sunt complet mobilate și echipate cu electronice, electrocasnice și accesorii de cea mai înaltă calitate pentru a asigura un sejur relaxant, întineritor și memorabil.

Mercure Danang French Village Bana Hills are 11 restaurante diferite , baruri și cafenele care oferă o mare varietate de preparate somptuoase, deserturi și bauturi. De la mâncăruri locale autentice, la selecții de fuziune, la mâncăruri europene gourmet, există ceva pentru a satisface orice musafir.

Stațiunea oferă și o mulțime de activități recreative. Centrul de fitness are aparate de antrenament de cea mai bună calitate, echipamente cardio și greutăți libere, cu personalul nostru expert la îndemână pentru a vă ajuta să vă planificați antrenamentul optim. Vă puteți bucura de un joc de biliard sau biliard, tenis de masă în sala noastră de jocuri. De asemenea, puteți face o baie răcoritoare în piscina noastră de patru sezoane , care este controlată cu temperatură pentru confortul dumneavoastră.

Avem și spații pentru evenimente speciale, pentru care echipele noastre dedicate asigură planificare și catering. Există o varietate de spații deschise, în aer liber și săli de evenimente interioare, care pot găzdui oriunde de la patru până la o mie de persoane.

Mercure Danang French Village Ba Na Hills este un loc ideal pentru cei care doresc să se bucure de o experiență unică și tematică într-un mediu frumos și confortabil. Combinația dintre farmecul francez, facilitățile moderne și accesul la atracțiile din Ba Na Hills oferă o experiență deosebită pentru oaspeți.

 

Mercure Danang French Village Bana Hills are multe binecuvântări – de la arhitectura noastră superbă, la camerele noastre luxoase coloniale franceze, la facilitățile noastre de ultimă generație, la decorul nostru spectaculos în pitorescul lanț muntos Bana Hills. Vă invităm cu drag să experimentați un sejur relaxant la hotelul nostru de 4 stele din Danang și să împărtășiți binecuvântările uneia dintre cele mai bune locații din Vietnam.

Ora de check-in:  14:00 – 16:30
Ora de check-out: 7:30 – 10:30 Ora
mic dejun: 6:30 – 9:30
Ora de funcționare a telecabinei: 8:00 – 17:00 (Asigurați-vă că sunteți la recepție înainte de ora 16:30)

Pentru mai multe detalii si cel mai bun pret CLICK AICI!

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Top Ingrediente si Booking iti ofera preturi speciale
Bannerul tau aici 1
AquaClear
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo