Meniu Blog
AquaClear soluția eficienta pentru întreținerea piscinei și bucură-te de apă clară mereu!
22/06/2024

AquaClear soluția eficienta pentru întreținerea piscinei și bucură-te de apă clară mereu!

Compoziție și Beneficii

 1. Vitamina C (Acid Ascorbic) – 20%:

  • Beneficii: Vitamina C este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. În contextul tratării apei din piscine, poate ajuta la neutralizarea clorului și a cloraminelor, reducând astfel iritațiile pielii și ale ochilor. De asemenea, vitamina C poate ajuta la clarificarea apei, eliminând nuanțele verzi cauzate de metale precum fierul sau cuprul.
  • Utilizare: Se dizolvă rapid în apă și este ușor de distribuit în întreaga piscină.
 2. Sare de Mare – 80%:

  • Beneficii: Sarea de mare poate contribui la crearea unui mediu mai natural și mai plăcut pentru înot. Conținutul de minerale din sarea de mare poate avea efecte benefice asupra pielii și poate ajuta la stabilizarea pH-ului apei.
  • Utilizare: Sarea de mare este adesea folosită în sistemele de clorare cu sare, care transformă sarea în clor prin electroliză, menținând astfel apa dezinfectată.

Avantaje ale utilizării acestui produs:

 1. Metodă Naturală: Utilizarea vitaminei C și a sării de mare reprezintă o abordare mai naturală în comparație cu tratamentele chimice convenționale.
 2. Confort pentru Înotători: Reducerea iritațiilor pielii și ale ochilor datorită neutralizării clorului și a cloraminelor.
 3. Întreținere Ușoară: Produsul este ușor de adăugat în apă și nu necesită echipamente speciale pentru aplicare.

Instrucțiuni de Utilizare:

 1. Determinarea Dozei: Verifică recomandările producătorului pentru dozajul corect în funcție de volumul piscinei tale.
 2. Aplicare: Dizolvă produsul într-o găleată cu apă înainte de a-l adăuga în piscină pentru a asigura o distribuție uniformă.
 3. Circulația Apei: Asigură-te că sistemul de filtrare este în funcțiune pentru a distribui soluția uniform în întreaga piscină.
 4. Monitorizare: Verifică nivelurile de pH și clor ale apei după aplicare pentru a te asigura că acestea se mențin în limitele recomandate.

Precauții:

 • Testare: Efectuează teste regulate ale apei pentru a monitoriza nivelurile chimice și pentru a ajusta tratamentul după nevoie.
 • Depozitare: Păstrează produsul într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui și de umiditate.

Acest tip de tratament poate oferi o alternativă mai blândă și mai ecologică pentru întreținerea apei din piscine, combinând beneficiile vitaminei C și ale sării de mare.

De ce AquaClear este un produs inovator?

Produsul AquaClear pentru piscine, compus din 20% vitamina C și 80% Sare de mare fara aditivi, este considerat revoluționar din mai multe motive. Acestea includ beneficiile pentru sănătate, eficiența în menținerea calității apei și impactul ecologic redus. Iată de ce acest produs poate fi considerat inovator:

1. Beneficii pentru Sănătate și Confort

 • Reducerea Iritațiilor: Vitamina C neutralizează clorul și cloraminele din apă, care sunt principalele cauze ale iritațiilor pielii și ochilor. Aceasta face înotul mult mai plăcut și confortabil, în special pentru cei cu piele sensibilă sau alergii.
 • Proprietăți Antioxidante: Vitamina C are proprietăți antioxidante, care pot ajuta la protejarea pielii și părului de efectele nocive ale substanțelor chimice.

2. Calitatea Apei

 • Claritatea Apei: Vitamina C poate ajuta la eliminarea nuanțelor verzi ale apei cauzate de metale precum fierul și cuprul. Aceasta contribuie la menținerea apei clare și atractive.
 • Stabilizarea pH-ului: Sarea de mare conține minerale care ajută la stabilizarea pH-ului apei, menținându-l în intervalul optim pentru o apă curată și sigură.

3. Eficiență și Ușurință în Utilizare

 • Aplicare Simplă: Produsul este ușor de adăugat în apă, fără necesitatea unor echipamente speciale sau proceduri complicate. Aceasta face întreținerea piscinei mai accesibilă pentru toți utilizatorii.
 • Efecte Imediate: Vitamina C se dizolvă rapid în apă și începe imediat să neutralizeze clorul, oferind rezultate rapide în îmbunătățirea calității apei.

4. Impact Ecologic Redus

 • Alternativă la Chimicalele Convenționale: Utilizarea vitaminei C și a sării de mare oferă o alternativă mai naturală și mai puțin agresivă decât tratamentele chimice tradiționale, cum ar fi clorul și algecidele pe bază de cupru.
 • Reducerea Poluării: Produsele chimice tradiționale pentru piscine pot avea un impact negativ asupra mediului. O soluție pe bază de vitamina C și sare de mare este mai biodegradabilă și mai puțin poluantă.

5. Inovație și Sustenabilitate

 • Tehnologie Nouă: Integrarea vitaminei C în tratamentul apei este o inovație recentă, combinând cunoștințe din domeniul sănătății și al îngrijirii personale cu tehnologiile de tratare a apei.
 • Focus pe Sustenabilitate: Acest produs reflectă o tendință mai largă către practici mai sustenabile și mai ecologice în întreținerea piscinelor, răspunzând cerințelor consumatorilor conștienți de mediu.

Concluzie

Aceste caracteristici fac ca un produs AquaClear pentru piscine, cu 20% vitamina C și 80% sare de mare, să fie considerat revoluționar. Oferă multiple beneficii pentru sănătate și confort, menține o calitate superioară a apei, este ușor de utilizat și are un impact ecologic redus. Toate acestea contribuie la o experiență de înot mai plăcută și mai sigură, într-un mod prietenos cu mediul.

Raportul 1:4 dintre cele doua componente asigura eficienta sporita

Raportul de 1:4 dintre vitamina C și sarea de mare în compoziția produsului AquaClear pentru piscine poate asigura o eficiență sporită datorită combinației optime a celor două componente. Iată cum acest raport contribuie la eficiența produsului:

1. Proporția Optimizată pentru Neutralizarea Clorului

 • Vitamina C (Acid Ascorbic): La 20% din compoziție, vitamina C este prezentă în cantitate suficientă pentru a neutraliza clorul și cloraminele. Aceasta ajută la reducerea iritațiilor pielii și ochilor și la eliminarea mirosului de clor, îmbunătățind confortul utilizatorilor.
 • Eficiență Maximă: Concentrația de 20% este adecvată pentru a realiza neutralizarea rapidă și eficientă a substanțelor chimice nedorite din apă, fără a necesita cantități excesive de produs.

2. Stabilizarea și Clarificarea Apei

 • Sarea de Mare: La 80% din compoziție, sarea de mare asigură un mediu stabil și benefic pentru apă. Mineralele din sarea de mare contribuie la stabilizarea pH-ului și la clarificarea apei.
 • Compatibilitate cu Sistemele de Clorare cu Sare: Această proporție este ideală pentru piscinele care utilizează sisteme de clorare cu sare, deoarece sarea este convertită în clor prin electroliză, menținând astfel apa dezinfectată în mod constant.

3. Beneficii Sinergice

 • Combinație Eficientă: Raportul de 1:4 asigură că fiecare componentă își poate exercita efectele benefice în mod optim. Vitamina C neutralizează clorul și metalele grele, în timp ce sarea de mare stabilizează pH-ul și ajută la menținerea clarității apei.
 • Reducerea Nevoii de Alte Chimicale: Datorită eficienței combinate a celor două componente, poate fi redusă nevoia de a adăuga alte substanțe chimice în apă, simplificând întreținerea și reducând costurile pe termen lung.

4. Facilitatea în Utilizare și Siguranța

 • Ușurință în Dozare: Raportul clar de 1:4 facilitează dozarea corectă a produsului, făcându-l ușor de utilizat chiar și pentru persoanele fără experiență în întreținerea piscinelor.
 • Siguranță pentru Utilizatori: O proporție bine echilibrată minimizează riscul de iritații sau alte probleme de sănătate asociate cu utilizarea excesivă a substanțelor chimice.

Concluzie

Raportul de 1:4 dintre vitamina C și sarea de mare în produsul AquaClear asigură o eficiență sporită datorită combinației optime a proprietăților fiecărei componente. Aceasta conduce la o apă mai curată, mai clară și mai confortabilă pentru înotători, reducând în același timp necesitatea altor tratamente chimice și contribuind la un mediu mai sănătos și sustenabil.

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari