+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Ce fructe gasesti in pietele din Ho Chi Minh?
07/06/2023

Ce fructe gasesti in pietele din Ho Ch Minh?


Ho Chi Minh City, cunoscut și sub numele de Saigon, este un oraș vibrant din Vietnam, faimos pentru piețele sale aglomerate și pline de viață. În aceste piețe, vei găsi o varietate largă de fructe proaspete și delicioase. Deși nu pot furniza informații în timp real despre stocul exact al fructelor în piețele din Ho Chi Minh City în acest moment, îți pot oferi o idee generală despre fructele comune pe care le poți găsi acolo.
În piețele din Ho Chi Minh City, vei găsi o gamă largă de fructe tropicale și exotice, datorită climei favorabile din Vietnam. Printre cele mai frecvente fructe pe care le poți găsi se numără:


Mango (mango): Există mai multe soiuri de mango, cum ar fi mango Kensington, mango Keitt sau mango Alfonso.


Banane (chuối): Găsești diverse tipuri de banane, cum ar fi bananele pisang sau bananele cavendish.
Ananas (dứa): Ananasii proaspeți și dulci sunt disponibili în piețele din Ho Chi Minh City.
Papaya (đu đủ): Papaya este o altă fructă tropicală populară în Vietnam, având un gust dulce și o textură moale.
Mangustan (măng cụt): Mangustan, cunoscut și sub numele de mango indian, are o aromă și o dulceață distincte.


Jackfruit (mít): Un fruct mare, cu o textură fibroasă și un gust dulce. Jackfruitul este adesea folosit ca înlocuitor de carne în bucătăria vegetariană/vegană.
Lychee (vải): Lychee este un fruct mic, dulce și parfumat, cu o coajă roșie și o pulpă albă sau roz.
Dragon fruit (thanh long): Dragon fruit, cunoscut și sub numele de pitaya, are o coajă roz sau roșie și o pulpă albă sau roz, cu semințe negre.


Rambutan (chôm chôm): Rambutan are o coajă roșie cu perișori moi și o pulpă albă și suculentă.


Durian (sầu riêng): Durian este un fruct infam în Vietnam, recunoscut pentru mirosul puternic și gustul său unic.


Longan (nhãn): Longanul este similar cu lychee, având o coajă brună și o pulpă dulce și suculentă.
Guava (ổi): Guava este un fruct tropical cu o aromă distinctă și un gust dulce-acrișor. Există mai multe soiuri, cum ar fi guava albă sau guava roz.
Mangostan (măng cụt): Mangostanul este un fruct mic, rotund, cu o coajă purpurie și o pulpă albă și catifelată. Este apreciat pentru gustul său dulce și exotic.
Carambola (khế): Carambola, cunoscută și sub numele de fructul stea, are o formă distinctivă în formă de stea și o textură crocantă. Este adesea consumată ca atare sau folosită în salate de fructe.
Pomelo (bưởi): Pomelo este similar cu grapefruitul, dar mai mare și mai dulce. Are o coajă groasă, iar pulpa sa este succulentă și aromată.
Passionfruit (chanh leo): Passionfruit, cunoscut și sub numele de fructul pasiunii, are o coajă exterioară de culoare galbenă sau purpurie și o pulpă gelatinoasă și acrișoară.
Litchi (vải thiều): Litchi este un fruct mic, cu o coajă roșie și o pulpă albă și suculentă. Are un gust dulce și parfumat.
Coconuts (dừa): Nucile de cocos sunt abundente în Vietnam, iar apa și carnea lor sunt consumate în mod obișnuit. Sunt renumite pentru gustul lor răcoritor și proprietățile hidratante.
Jujube (táo tàu): Jujube este un fruct mic și rotund, cu o coajă subțire și o pulpă crocantă și dulce. Este adesea consumat în stare proaspătă sau uscat.
Starfruit (khế): Starfruit, cunoscut și sub numele de carambolă, are o formă în formă de stea și un gust dulce-acrișor. Este adesea folosit pentru a decora și a adăuga o notă exotică în diferite preparate.


Sapodilla (hồng xiêm): Sapodilla are o coajă maro închisă și o pulpă dulce, asemănătoare cărnii de caramel. Este un fruct delicios și aromat.
Pomelo roz (bưởi da xanh): Pomelo roz este o variantă de pomelo cu pulpă roz și acrișoară. Are un gust revigorant și este perfect pentru salate și băuturi.
Kumquat (quất): Kumquatul este un fruct mic și rotund, cu o coajă portocalie sau galbenă și o pulpă acrișoară. Este adesea folosit ca și ornament decorativ și poate fi mâncat întreg.
Căpșuni (dâu tây): Căpșunile sunt fructe populare, cu o culoare roșie strălucitoare și un gust dulce-acrișor. Pot fi adăugate în salate, deserturi sau consumate ca atare.
Acerola (hồng xiêm): Acerola, cunoscută și sub numele de cireșă barbadiană, este un fruct mic și roșu cu un conținut ridicat de vitamina C. Are un gust acidulat și se folosește adesea în sucuri și smoothie-uri.
Persimmon (hồng): Persimmon, cunoscut și sub numele de kaki, are o formă rotundă și o culoare portocalie. Gustul său variază de la dulce la ușor acrișor, iar textura poate fi moale sau crocantă, în funcție de varietate.
Grapefruit roz (bưởi): Grapefruitul roz are o pulpa roz și o aromă dulce-acrișoară. Este bogat în vitamina C și poate fi consumat ca atare sau adăugat în salate și deserturi.
Passionfruit violet (chanh dây): Passionfruit violet are o coajă violet închisă și o pulpă acrișoară și parfumată. Este delicios în sucuri, deserturi și sosuri.
Kiwi (kiwi): Kiwi este un fruct mic, cu o coajă maro și păroasă și o pulpă verde sau galbenă. Este bogat în vitamina C și potasiu și are un gust dulce și acidulat.
Goji (hội): Goji este un fruct mic și roșu, cu un gust dulce și ușor acrișor. Este bogat în antioxidanți și nutrienți beneficii.

07/06/2023

Mango Utilizare si Beneficii

Mango Utilizare si Beneficii Mango este un fruct delicios și extrem de popular în Ho Chi Minh City și în întreaga zonă tropicală. Mango-ul este disponibil în mai multe soiuri, iar Vietnamul este cunoscut pentru producția sa bogată de mango. Mango-ul este caracterizat de o coajă groasă, de obicei, de culoare galbenă sau portocalie, care se...

07/06/2023

Fructul Dragonului Beneficii si Utilizare

Fructul Dragonului Beneficii si Utilizare Fructul dragonului, cunoscut și sub numele de pitaya, este un fruct exotic care provine din cactusul de genul Hylocereus și este nativ în zonele tropicale din America Centrală și de Sud. Acest fruct are o formă interesantă și o coajă exterioară în culori vibrante, cum ar fi roșu, roz sau galben, care este...

07/06/2023

Marul de Apa

Termenul "marul de apă" se referă în general la un alt nume pentru pera asiatică. Deși este numit "mar de apă", aceasta nu este de fapt un măr, ci o varietate de pară. Pera asiatică are o formă rotundă sau ușor aplatizată și o coajă subțire, netedă și de obicei de culoare galbenă sau verde. Iată câteva informații despre pera asiatică sau "marul de...

07/06/2023

Banane (chuối)

Banane (chuối)     Bananele, cunoscute și sub denumirea de "chuối" în vietnameză, sunt unele dintre cele mai populare și consumate fructe din întreaga lume. Iată câteva informații despre banane: Descriere: Bananele sunt fructe de formă alungită, cu o coajă groasă, care poate fi...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Meniu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari