+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Marul de Apa
07/06/2023

Termenul "marul de apă" se referă în general la un alt nume pentru pera asiatică. Deși este numit "mar de apă", aceasta nu este de fapt un măr, ci o varietate de pară. Pera asiatică are o formă rotundă sau ușor aplatizată și o coajă subțire, netedă și de obicei de culoare galbenă sau verde.

Iată câteva informații despre pera asiatică sau "marul de apă":

  1. Gust și textură: Pera asiatică are o textură crocantă și suculentă, similară cu a mărului, dar mai subțire. Gustul său este dulce și parfumat, cu o aromă distinctă.

  2. Utilizări culinare: Pera asiatică poate fi consumată ca atare, curățată și mâncată ca gustare sau adăugată în salate de fructe. De asemenea, poate fi utilizată în preparate culinare, cum ar fi prăjituri, tarte, compoturi sau sosuri.

  3. Beneficii pentru sănătate: Pera asiatică este bogată în fibre, vitamine (C, K) și minerale (potasiu, cupru), precum și în antioxidanți. Consumul regulat de peră asiatică poate contribui la menținerea sănătății digestive, la susținerea sistemului imunitar și la reglarea tensiunii arteriale.

  4. Disponibilitate: Pera asiatică sau "marul de apă" este disponibilă în sezonul de vară și toamnă, în funcție de regiune și climă. În piețele de fructe și supermarketuri, vei găsi de obicei o varietate de perle asiatică, fie de culoare galbenă, verde sau chiar roșie.

Reține că denumirea "marul de apă" se referă în principal la pera asiatică și nu la un măr obișnuit.

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari