Meniu Blog
Cum funcționează AquaClear?
16/06/2024

Cum funcționează AquaClear?

 

AquaClear este un agent de limpezire pentru piscine pe bază de vitamina C, conceput pentru a îmbunătăți claritatea apei și a menține un mediu de înot sănătos. Funcționează prin neutralizarea compușilor chimici nedoriti și îmbunătățirea procesului de filtrare a apei. Iată cum funcționează în detaliu:

Neutralizarea Cloraminei și a Clorului Liber

AquaClear conține acid L-ascorbic (vitamina C), care reacționează rapid cu cloramina și clorul liber din apă. Cloramina este un compus chimic format atunci când clorul reacționează cu materii organice, cum ar fi transpirația și urina. Acesta este responsabil pentru mirosul neplăcut de clor și pentru iritațiile pielii și ochilor. Prin neutralizarea acestor compuși, AquaClear reduce mirosul neplăcut și riscul de iritații, făcând apa mai plăcută pentru înotători.

Coagularea Particulelor Fine

Sarea de mare prezentă în AquaClear ajută la coagularea particulelor fine din apă, cum ar fi praful, polenul și alte impurități. Aceste particule coagulate sunt apoi mai ușor captate de sistemul de filtrare al piscinei. Coagularea particulelor este esențială pentru menținerea apei limpezi și pentru prevenirea dezvoltării bacteriilor și a algelor.

Stabilizarea pH-ului

Menținerea unui pH stabil este crucială pentru echilibrul chimic al piscinei și pentru eficiența produselor dezinfectante. Sarea de mare din AquaClear ajută la stabilizarea nivelurilor de pH, prevenind fluctuațiile care pot afecta claritatea apei și eficiența dezinfectanților. Un pH stabil contribuie la o apă mai clară și mai sigură pentru înot.

Beneficii pentru Sănătatea Înotătorilor

Prin eliminarea cloraminei și a clorului liber, AquaClear protejează pielea și ochii înotătorilor de iritații. De asemenea, reducerea mirosului de clor contribuie la un mediu de înot mai plăcut. Utilizarea regulată a AquaClear ajută la menținerea unei ape sănătoase și echilibrate din punct de vedere chimic, oferind o experiență de înot mai confortabilă.

Utilizare și Dozare

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să urmați instrucțiunile de utilizare și dozele recomandate:

  1. Dizolvare: AquaClear trebuie dizolvat în apă înainte de a fi adăugat în piscină. Dizolvați cantitatea necesară de AquaClear într-o găleată cu apă, amestecând bine până când produsul este complet dizolvat.
  2. Tratament Inițial: Pentru tratamentul inițial, adăugați 500 de grame de AquaClear pentru fiecare 10.000 de litri de apă din piscină. Turnați soluția dizolvată uniform în jurul marginii piscinei.
  3. Întreținere Săptămânală: Pentru întreținerea săptămânală, adăugați 250 de grame de AquaClear pentru fiecare 10.000 de litri de apă. Repetați procesul de dizolvare și adăugare, asigurându-vă că distribuiți uniform soluția în piscină.
  4. Monitorizare: Monitorizați regulat calitatea apei și ajustați dozele de AquaClear în funcție de necesități. Verificați nivelurile de pH, clor și alți parametri chimici pentru a asigura un mediu optim pentru înot.

Concluzie

AquaClear este un produs eficient și ecologic pentru limpezirea apei din piscine, oferind multiple beneficii pentru claritatea apei, confortul utilizatorilor și întreținerea generală a piscinei. Cu o compoziție pe bază de vitamina C și sare de mare, AquaClear neutralizează compușii chimici nedoriti și îmbunătățește procesul de filtrare, asigurând o apă limpede și sănătoasă. Utilizarea corectă a acestui produs poate transforma experiența de înot într-una mult mai plăcută și mai sigură, protejând în același timp mediul înconjurător.

 

 

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari