Retur si rambursare

    În cazul în care unul dintre produsele livrate are o problemă de orice natură, ni-l poți  returna si primesti contravaloarea produselor. Te rugăm să menționezi și motivul returului. De îndată ce articolul a fost recepționat și verificat de către noi, rambursarea va fi efectuată prin metoda de plată indicată de către tine. 

Neconformitatile cantitative sau calitative pot fi semnalate telefonic sau prin intermediul email-ului in termen de 5 zile de la data livrarii.

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a solicita returnarea marfii.

Pentru mai multe informatii privind dreptul de retur, te rugam sa consulti termenii si conditiile noastre privind returul.

 Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare:
Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateralO data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

 

Intrebari frecvente privind returul 

 

Care este termenul in care pot returna un produs?

Un produs poate fi returnat in termen de 14 zile de la primirea comenzii. 

Unde pot preda coletul de retur ?

Coletul de retur va fi predat oricarei firme de curierat, si indicati adresa de livrare: Top Ingrediente SRL, sat Bacu, Comuna Joita, Strada Avicola 1D

Trebuie sa platesc pentru retur ?

Costurile pentru returnarea produselor neconforme sunt suportate de Top Ingrediente. Pentru produsele ce se returneaza din alte motive (m-am razgandit, am comandat din greseale, etc) va returnam contravaloarea produselor iar contravaloarea transportului ramane in sarcina dumneavoastra.

Cand dureaza, de regula, pana cand primesc banii inapoi pentru retur ?

De îndată ce am primit și verificat returul, contravaloarea produselor facturate va fi restituită în decurs de 14 zile lucratoare.