Despre Noi

     Top Ingrediente este un magazin online ce comercializeaza o gama diversificata de produse  la un pret avantajos si cu livrare prompta in toata tara.

Suntem o echipă dedicată și pasionată de a oferi cele mai bune produse și servicii clienților noștri.

Ne-am început afacerea cu un simplu vis: acela de a oferi produse de calitate la prețuri accesibile tuturor. Astăzi, suntem mândri să fim un magazin online de încredere, cu o gamă largă de produse pentru toate nevoile și preferințele clienților noștri.

Fie că sunteti interesati cele mai noi tendințe în materie de gastronomie, gadget-uri tehnologice de ultimă generație sau articole de uz casnic indispensabile, suntem aici să vă ajutăm să găsiți exact ceea ce căutați. Știm că timpul dvs. este valoros, așa că am creat o experiență de cumpărături online rapidă și ușoară, astfel încât să vă puteți concentra asupra celor mai importante lucruri din viața dvs.

La magazinul nostru online, nu ne limităm doar la a oferi produse de calitate, ci și la a oferi servicii excelente clienților noștri. De la asistența promptă la clienți, la livrarea rapidă și gratuită*, suntem aici pentru a face experiența dvs. de cumpărături online cât mai plăcută și mai ușoară.

În cele din urmă, suntem mândri să fim un magazin online care își asumă responsabilitatea socială. Ne angajăm să reducem impactul asupra mediului și să promovăm practicile de afaceri etice și sustenabile.

Produsele sunt prezentate in cadrul magazinului impreuna cu preturile, stocurile precum si alte detalii utile pentru procesul de vanzare, cum ar fi discount-uri personalizate pe tipuri de client, promotii pe perioade de timp sau anumite produse, puncte de fidelitate, discount-uri în funcție de cantitate sau de modalitatea de plată și pachete de produse .

Clientii au posibilitatea sa isi creeze singuri cont, si vor avea acces la magazinul on line printr-un user si o parola.In acest mod fiecare client va beneficia de acces securizat la informatiile legate de comenzi, solduri sau oferte personalizate, iar oferta prezentata va putea fi ajustata in functie de preferintele utilizatorului care este logat in portal.

Astfel,cumparatorul beneficiază în orice moment de informații legate de comenzi anterioare, prețuri preferențiale, discounturi sau stocuri. Acest tip de comunicare între business-uri  asigura transparența și o viteza  sporită procesului de vânzare-cumparare.

Produsele înscrise în magazin beneficiază de poze, prezentări, specificații detaliate, comentarii,  stocuri și prețuri, deci experiența accesării unui astfel de portal este una plăcută. În cazul în care cumpărătorul nu e lămurit în legatură cu anumite caracteristici ale produsului, magazinul nostru on line are integrat un serviciu de asistenta tehnica,  prin care se pot cere amănunte suplimentare.

Avantajele utilizarii magazinului nostru on line : 

 • Accesul la o piata noua, care este in continua crestere, a celor care prefera comertul online in detrimentul celui traditional.
 • Fidelizarea clientilor nostri, datorita modului sigur si rapid prin care pot achizitiona produsele 
 • Acces la un canal de vanzare disponibil 24/7, accesibil de oriunde exista conexiune la internet, inclusiv de pe platforme mobile.
 • Facilitarea comunicarii prin existenta serviciului  de suport online.
 • Posibilitatea de a vedea in timp real oferta  actualizata
 • Un mod facil de prezentare a unui numar mare de caracteristici ale produselor
 • Specificatii detaliate ale produselor
 • Metoda rapida si usoara de a comanda
 • Accesul clientilor la preturile negociate
 • Informatii despre stadiul comenzii/produselor comandate          
 • Elimina posibilitatea de aparitie a erorilor umane
 • Ofera securitate crescuta pentru utilizatorii inregistrati

Magazinul on line Top Ingrediente  este deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Astfel dumneavoastra decideti cand doriti sa plasati o comanda.
Puteti de asemenea sa plasati comenzi telefonic la numarul   0722 15 50 50  de luni pana vineri intre orele  9 si 18.

Prin inscrierea la Newsletter-ul Top Ingrediente veti primi (de obicei saptamanal) toate promotiile, evenimentele, reducerile si alte comunicari direct in Inbox , de asemenea veti primi foarte rapid notificarile pentru reducerile  cu durata limitata.