Afiliere

Există trei niveluri de afiliere.

Nivelul 1: Affiliat Simplu

Poti partaja un link către magazinul Top Ingrediente prietenilor, familiei, colegilor de muncă etc. Când cineva urmărește acel link, primești puncte recompensă pe care le poti cheltui în magazin.

Nivelul 2: Affiliate Pro

Doresti mai mult decât bonusuri? Te poti implica mai mult si atunci faci bani reali. Ideea este aceeași: partajezi un link sau plaseazi un banner pe blogul personal care duce la magazinul Top Ingrediente și primește un comision. Puteți face postari pe o pagina sociala, poti crea un comentariu cu link catre un produs din magazin,  etc. Toate comisioanele vor fi disponibile în Panoul de administrare al magazinului.

Nivelul 3: Afiliat cu mai multe niveluri

Poti aduce afiliați noi. De exemplu, poti aduce încă cinci prieteni in platforma de afiliere și fiecare dintre ei va mai invita câțiva afiliați. Astfel, piramida ta de afiliere va avea mai mulți participanți care să fie interesați de promovarea produselor din magazin. Veti primi un comision si din aceasta activitate.

Comisioanele de tip "puncte bonus" sau bani sunt aprobate de administratorul magazinului. Comisioanele rezultate din plasarea comenzilor in magazin sunt aprobate dupa o perioada de minim 14 zile deoarece in acest termen clientul poate sa returneze produsele (vezi termeni si conditii de retur), deci nu este considerata o vanzare. Comisioanul la vanzare poate fi aprobat doar dupa ce statusul comenzii devine"Comanda Finalizata". Situatiile frauduloase care aduc trafic fals in magazin pot fi sanctionate sau pot atrage suspendarea contului.

Pentru a invita un afiliat subordonat trebuie sa folosesti link-ul cu Id-ul tau. Acesta poate fi copiat din contul tau de afiliat.

Cum pot deveni utilizatorii magazinului afiliați

Pentru a deveni afiliat, trebuie să modificati tipul de cont corespunzător atunci când va înregistrati sau modificati pe pagina de editare a profilului.


Înainte ca administratorul să aprobe contul de afiliat, doar funcționalitatea unui client obișnuit va fi disponibilă utilizatorului.După modificare, administratorul magazinului ar trebui să aprobe contul de afiliat. 

Partajarea socială

Afiliații pot partaja link-uri de produse către rețelele sociale direct din magazin.


ID-ul de afiliat este deja adăugat la adresele URL ale paginilor de produse, categorii și conținut.

Link-ul unui produs sau categorie de produse cu id-ul de utilizator poate fi amplasat in cadrul unui comentariu, inserat intr-un articol de blog, banner sau oriunde vrei in mediul virtual. Recomandarea ta poate aduce sute de vizitatori sau clienti si vei primi un comision. Acest link va continua sa genereze venituri pentru tine zi si noapte o perioada lunga de timp. 

Comisioane si plati

Comisioanele acordate sunt in functie de planul de afiliere atribuit si cuprinde valori absolute sau procentuale pentru fiecare tip de activitate: Click, banner, comision din vanzari, cupon de reducere etc

Atentie!

Plata comisioanelor se face dupa atingerea sumei minime de plata si se face in baza contractului dintre parti (contract de colaborare, prestari servicii etc). Sumele afisate in contul de afiliat reprezinta sume brute si fac obiectul impozitarii conform legislatiei in vigoare.

Acordarea de comisioane pentru comenzile afiliate

Dacă un afiliat plasează o comandă prin link-ul de la un alt afiliat, cel care a facut invitatia va primi un comision. Dar afiliatul invitat nu primește un comision pentru comenzile lor.

Rata comisionului

                                                            
                                                            
                                                            
                                                             
                                                             
               
 
Comisioane valabile incepind cu 01.02.2022                                               

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Beatrice Dobre
13/04/2022
Produse de calitate!
Comentarii
Foarte mulțumită de produsele comandate!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Beatrice Dobre
Beatrice Dobre
13/04/2022
Produse de calitate!
Comentarii
Foarte mulțumită de produsele comandate!
A fost utilă această recenzie?
0 0
George manea
George manea
03/02/2022
110065
Comentarii
E ok produsul
A fost utilă această recenzie?
0 0
Scrie un comentariu