Meniu Blog
10004
8,90 RON /per bucata

Ambalare:

100 g 250 g 500 g 1 kg 2 kg 5 kg 25 kg 1000 kg (40x25kg)
GTINEAN 5949496700092 ORIGINECHINA Ambalare1 kg
10028
5,90 RON / Punga

Ambalare:

250 g 500 g 1 kg 2 kg 5 kg 25 kg 1000 kg (40x25kg)
GTINEAN 0745760601691 CuloareAlb Ambalare1 kg
Vietnam
24/03/2023

Vietnam - combinație de istorie, cultură, natură și gastronomie.

Vietnam este o destinație turistică populară din Asia de Sud-Est, care oferă o combinație de istorie, cultură, natură și gastronomie.

Iată câteva dintre cele mai populare atracții turistice din Vietnam:

  1. Halong Bay: Aceasta este o zonă impresionantă de coastă din nordul Vietnamului, cu mii de insule calcaroase care ies din apă. Halong Bay este o destinație turistică populară, cu multe posibilități de croaziere, drumeții și plimbări cu barca prin insule.

  2. Hanoi: Este capitala Vietnamului și este un oraș plin de viață, cu o istorie și cultură bogate. Printre cele mai populare atracții turistice din Hanoi se numără Templul Literaturii, Mausoleul lui Ho Chi Minh și Vechiul Cartier Francez.

  3. Hoi An: Este un oraș istoric și pitoresc, situat pe coasta de est a Vietnamului. Acesta este cunoscut pentru arhitectura sa tradițională, pentru străduțele pavate și pentru vestigiile sale istorice, care includ Podul Japonez și Muzeul de Istorie din Hoi An.

  4. Delta fluviului Mekong: Aceasta este o zonă de sud a Vietnamului, cu râuri, canale și zone de deltă, care oferă o experiență unică pentru turiști. În această zonă se pot face excursii cu barca prin canalele mici, vizite la sate și ferme locale și degustări de produse locale, cum ar fi fructe tropicale și dulciuri.

  5. Dalat: Este un oraș de munte situat în centrul Vietnamului, cunoscut pentru clima sa răcoroasă și pentru peisajele sale frumoase. Printre atracțiile turistice cele mai populare din Dalat se numără Grădinile Hang Nga, Lacul Xuan Huong și Statuia lui Buddha Mare.

  6. Ho Chi Minh City: Este cel mai mare oraș din Vietnam și este un centru important de afaceri și cultură. Printre obiectivele turistice cele mai cunoscute din Ho Chi Minh City se numără Palatul Independenței, Catedrala Notre Dame și Piața Ben Thanh.

  7. Parcul Național Phong Nha-Ke Bang: Este un parc național situat în centrul Vietnamului, cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase, cum ar fi peșterile, cascadele și râurile subterane.

Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile turistice pe care le puteți vizita în Vietnam. În plus, țara este cunoscută pentru gastronomia sa delicioasă, care include preparate cum ar fi pho (supă de tăiței), banh mi (sandwich-uri vietnameze) și bun cha (carne de porc și tăiței).

 

 

13/06/2023

Hoi An - un oraș istoric și o destinație turistică populară din provincia Quang Nam, Vietnam.

Hoi An este un oraș istoric și o destinație turistică populară situată în provincia Quang Nam, Vietnam. Acest oraș fermecător este cunoscut pentru arhitectura sa tradițională, străzile pitorești, istoria bogată și atmosfera autentică. Iată câteva dintre caracteristicile și atracțiile notabile ale Hoi An: Centrul Vechi al orașului: Centrul...

08/06/2023

Da Nang

Da Nang destinatie de vacanta Da Nang este o destinație minunată pentru o vacanță! Situat în Vietnam, acest oraș de pe coasta de est a țării oferă o combinație unică de peisaje naturale impresionante și o cultură bogată. Iată câteva motive pentru care Da Nang poate fi o alegere excelentă pentru o vacanță: Plaje frumoase: Da Nang are...

06/06/2023

Vietnam - o combinație exotica de atracții naturale, istorie, cultură și gastronomie.

Vietnam - o combinație de atracții naturale, istorie, cultură și gastronomie. Vietnam este o țară situată în Asia de Sud-Est, având graniță cu China la nord, Laos și Cambodgia la vest, și Marea Chinei de Sud la est. Aceasta este cunoscută pentru frumusețea peisajelor sale variate, istoria bogată și cultura vibranta. Iată câteva aspecte...

06/06/2023

Ho Chi Minh City (Saigon) - cel mai mare oraș din Vietnam

Ho Chi Minh City (Saigon) - cel mai mare oraș din Vietnam Ho Chi Minh City, cunoscut și sub numele de Saigon, este cel mai mare oraș din Vietnam și un important centru economic și cultural al țării. Acesta este situat în sudul Vietnamului și are o istorie bogată și o atmosferă vibrantă. Iată câteva aspecte importante despre orașul Ho Chi Minh:...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu