+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

1,0 kg Vitamina C # Puritate 99,99% ( Acid L-Ascorbic )

Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, este o vitamină esențială pentru sănătatea umană și are o serie de utilizări benefice. Iată câteva dintre cele mai importante utilizări ale vitaminei C:

1. Reforțarea sistemului imunitar: Vitamina C este cunoscută pentru rolul său în susținerea sistemului imunitar. Aceasta ajută la creșterea producției de limfocite, celule albe din sânge implicate în lupta împotriva infecțiilor. Consumul adecvat de vitamina C poate reduce riscul de răceală și gripă și poate accelera recuperarea în cazul bolilor infecțioase.

2. Antioxidant puternic: Vitamina C este un antioxidant natural, ceea ce înseamnă că ajută la protejarea celulelor și țesuturilor de daunele provocate de radicalii liberi și stresul oxidativ. Aceasta poate contribui la prevenirea bolilor cronice, precum cancerul și bolile de inimă.

3. Sănătatea pielii: Vitamina C este esențială pentru producția de colagen, o proteină care menține elasticitatea pielii. Prin urmare, vitamina C contribuie la sănătatea pielii și poate ajuta la reducerea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire prematură.

4. Vindecarea rănilor: Consumul adecvat de vitamina C poate accelera procesul de vindecare a rănilor și a arsurilor. Aceasta stimulează producția de colagen, care este esențială pentru reparația țesuturilor.

5. Absorbția fierului: Vitamina C poate îmbunătăți absorbția fierului din alimente de origine vegetală, cum ar fi spanacul și fasolea. Aceasta este utilă pentru persoanele cu deficiență de fier sau care urmează o dietă vegetariană sau vegană.

6. Reducerea stresului: Stresul cronic poate reduce nivelul de vitamina C din organism, așa că suplimentarea cu această vitamină poate ajuta la reducerea efectelor negative ale stresului asupra sănătății.

7. Prevenirea scorbutului: Vitamina C este esențială pentru prevenirea scorbutului, o boală cauzată de deficiența de vitamina C. Aceasta se manifestă prin simptome precum sângerări ale gingiilor, slăbiciune și dureri articulare.

8. Susținerea sănătății ochilor: Vitamina C poate contribui la sănătatea ochilor prin reducerea riscului de dezvoltare a cataractei, o afecțiune comună la vârstnici.

9. Alte utilizări: Vitamina C poate fi utilizată în diverse alte scopuri, precum ameliorarea simptomelor alergiilor, susținerea sănătății sistemului cardiovascular și reducerea durerilor musculare după exerciții intense.

Este important să menționăm că, deși vitamina C are multe beneficii, consumul excesiv poate provoca efecte secundare, cum ar fi tulburări digestive. De aceea, este recomandat să obțineți această vitamină dintr-o dietă echilibrată, care include fructe și legume bogate în vitamina C, precum portocalele, lămâile, kiwi, căpșunile, broccoli și ardeiul roșu. Dacă considerați că aveți o deficiență de vitamina C sau aveți nevoie de suplimente, consultați un profesionist medical pentru recomandări adecvate.

 
 
 
 

 Linkuri utile

Caracteristici specifice

- Cristale incolore , albe sau aproape albe, pulbere cristalina care se decoloreaza la expunerea la aer si la umezeala, lipsita de miros sau aproape inodora.

- pH-ul : pentru 5% w/v solutie, 2.1 la 2.6

- Rotatie optica specifica in 10%w/v, +20.5° la +21.5°.

- pH in sol. apoasa 2 %  : 2.4-2.8

- Claritatea  solutiei : Clara

- Culoarea solutiei : BYmax

- Cenusa sulfatata : 0.1 % max

- Rotatie optica specifica :+20.5 °- +21.5°

- Impuritati organice volatile : conform

- Concentratie : 99.0% - 100.%

- Pierdere la uscare  : ≤ 0.4 %

- Punct de topire : 190°C

- Solubilitate : Usor solubil in apa si partial solubil in etanol;insolubil in cloroform; se topeste la 190-192°C.

- Nota : Acidul ascorbic trebuie manipulat  conform fisei tehnice de siguranta.

  Depozitare :  Ferit de lumina, in locuri uscate si racoroase.

  Termen de valabilitate : Pastrat in conditiile mai sus mentionate, produsul isi pastreaza proprietatile pna la 36 luni de la data fabricatiei.

- Orice restrictie legala cu privire la utilizarea acidului ascorbic ca oxidant, trebuie sa fie luata in considerare.

  Tara de origine : China

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 2 recomandări
2
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu

Fotografiile Clientilor

Comentarii pozitive
Nemtoc Nicoleta
02/07/2022
Achizitie Verificata
Vitamina C
Comentarii
Am avut apa in piscina maro, am cumparat acest produs si cand am aruncat s-a limpezit instantaneu, este foarte bun, recomand.Nu am crezut ca am sa mai am apa curata in piscina, am folosit si produse pt piscina.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Timea
Timea
Achizitie Verificata
22/06/2023
Vitamina C
Comentarii
Cât se pune in piscină și cît de des
A fost utilă această recenzie?
12 16
Catalin
Raspuns oferit de:: Catalin
28/06/2023

50-70 g/1000 litri apa, la cateva ore dupa ce s-a facut clorinarea

 

Nemtoc Nicoleta
Nemtoc Nicoleta
Achizitie Verificata
02/07/2022
Vitamina C
Comentarii
Am avut apa in piscina maro, am cumparat acest produs si cand am aruncat s-a limpezit instantaneu, este foarte bun, recomand.Nu am crezut ca am sa mai am apa curata in piscina, am folosit si produse pt piscina.
A fost utilă această recenzie?
33 41
Catalin
Catalin
Achizitie Verificata
28/06/2022
Limpezire instantanee apa piscina
Avantaje
Fara Chimicale
Dezavantaje
Nici Unul
Comentarii
Am adaugat vitamina C si iata rezultatul dupa cateva minute
A fost utilă această recenzie?
75 27
Admin Admin
Admin Admin
Achiziție neconfirmată
24/08/2021
Comentarii
Este vitamina C alimentara
A fost utilă această recenzie?
27 32
Muntean Ioana Cristina
Muntean Ioana Cristina
Achizitie Verificata
23/08/2021
Comentarii
Se poate folosi aceasta vitamina c si la oameni?
A fost utilă această recenzie?
35 37
Catalin
Raspuns oferit de:: Catalin
17/05/2022
Da. Vitamina C comercializata de noi are puritate farmaceutica. Ca orice produs farmaceutic este bine sa consultati si medicul.
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5949496700078
Ambalare :
1 kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10002
19,90 RON
19,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 20+ 50+
Pret 17,91 RON
17,91 RON  per 1.00 kg
15,92 RON
15,92 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 40 point
Puncte premiu: 1 point
+

Cantitatea minima pentru "1,0 kg Vitamina C # Puritate 99,99% ( Acid L-Ascorbic )" este 1.

5 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Acid Ascorbic, regulator de aciditate si antioxidant
GTINEAN 5949496700078
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
5 Kg
in stoc
94,90 RON
18,98 RON  per 1.00 kg
/ Punga
+
1 kg
in stoc
19,90 RON
19,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
+