Médicis

Maison Médicis: o saga de familie care se întinde pe 3 generații

În 1952, Pierre Charnay a creat fabrica de cofetărie MEDICIS. În 1968, și-a construit atelierele în Ferrie`res-en-Gatinais. De când copiii și nepoții fondatorului au dezvoltat producția, păstrând în același timp know-how și calitatea Medici. Sunt mândri să promoveze această frumoasă tradiție a cadourilor gourmet, o întreagă cultură, o artă de a trăi importată la curte de Catherine de Medici.

Gustul migdalelor cu zahăr de Medici

Cu o calitate din ce în ce mai autentică și o abordare deliberat inovatoare, Médicis reinventează arta de a oferi migdale zaharoase. Plăcerea de a gusta, uimirea si fericirea se vede în ochii oaspeților.

Ceea ce este izbitor este diversitatea extraordinară a gamelor de migdale zaharoase Medici, de la cele  clasice la cele mai inovatoare, și un gust inegalabil și de neegalat în lumea migdalelor.

În centrul gustului Medici, migdalele riguros alese sunt subiectul fiecărei atenții. Proaspăt sau la grătar, avola sau lèrida, se va combina după rețete cu zahăr vanilat fin măsurat, ciocolată, gianduja, cremă de nugat, ciocolată cu lapte, caramel...

În ceea ce privește celebrul decor Medici, migdalele zaharoase realizate cu 70% ciocolată cacao, acestea constituie un instrument creativ fantastic pentru a da tonul petrecerii, a decora mesele și a armoniza buchetele și accesoriile. Micile inimioare de lapte iti insotesc si momentele complice.