Bine ați venit!
office@topingrediente.ro
Categorii

0

Prima pagină Producători

Producători

«1»

FUCHS

Cu puternicele noastre rădăcini germane și conduse de spiritul de pionierat și viziunea antreprenorială, compania Fuchs a pornit într-o călătorie cu peste 60 de ani în urmă pentru a deveni unul dintre cei mai mari furnizori de condimente din lume. Astăzi, grupul Fuchs cultivă cultura gustului și alimentelor bune. Ne alegem fără compromis cele mai bune calități - indiferent dacă se află în ingredientele pe care le alegem, tehnologiile pe care le folosim sau know-how-ul pe care îl aplicăm.

 

5
produse

PRAYON

Cu mai mult de un secol de experiență industrială, Prayon este lider mondial în sectorul fosfat. Grupul nostru produce o gamă largă de produse fosfat și fluor utilizate în aplicații alimentare, aplicații industriale, îngrășăminte și alte aplicații, cum ar fi produsele farmaceutice.

1
produse

OPTIMMIX

S.C TOP INGREDIENTE S.R.L., societate cu capital 100% romanesc, si-a inceput activitatea in anul 2003, din dorinta de a crea un brand sub care sa se regaseasca experienta conectata cu nevoile specifice fiecarui client,cunoasterea preferintelor consumatorului si specificului de piata.

Brandul OPTIMMIX reuneste amestecuri de ingrediente pentru industria alimentara, aditivi alimentari, plante aromatice, condimente naturale, extracte natural identice de condimente si coloranti alimentari.

Certificarea ISO 9001: 2015+ HACCP defineste exigentele aplicate managementului societatii precum si calitatii si sigurantei realizarii produselor brandului OPTIMMIX, plasand clientul in centrul preocuparilor noastre.

http://www.optimmix.ro/

17
produse

ROQUETTE

 

La Roquette, credem că avem succes atunci când clienții noștri au succes.

Acesta este motivul pentru care ne străduim să le însoțim în călătoria lor de dezvoltare a produselor, susținută de prezența noastră la nivel mondial.

Experții noștri în aplicații împărtășesc know-how-ul lor pentru a ajuta la formularea unor soluții inovatoare de hrană și nutriție pentru a răspunde cerințelor pieței, a urmări și a anticipa tendințele pieței.

Câteva exemple:

Îmbunătățirea profilului nutrițional, păstrând în același timp gustul apetisant.
Creșterea experienței senzoriale a produselor alimentare.
Formularea unor noi produse rentabile și durabile.
Accelerați lansarea noii soluții ...

8
produse

SONAC

Sonac este un producător  de ingrediente fiabile și durabile pentru industria alimentară, industria hranei pentru animale  precum și pentru piețele de îngrășăminte, oleochimice și farmaceutice din întreaga lume. Utilizând un concept rezidual unic, procesăm materii prime de origine animală, dezvoltând proteine, minerale, grăsimi, gelatine și numeroase alte ingrediente de specialitate. Scopul nostru constant este de a ajuta producătorii din diverse industrii să îmbunătățească rețetele și să atingă cele mai înalte niveluri de calitate, îmbunătățind totodată performanța lor ecologică.

1
produse

ROUSSELOT

Rousselot a fost fondat în Franța în 1891 de Edouard Rousselot. De la bun început, ca o afacere de familie, angajamentul nostru față de produse de înaltă calitate, sigure, ne-a permis să dezvoltăm o înțelegere a gelatinei și a ingredientelor aferente - atât din punct de vedere operațional cât și tehnologic - care este de neegalat în întreaga lume. Astăzi, compania noastră oferă cea mai largă gamă de gelatine disponibile. Cu facilități, birouri de vânzări și pe fiecare continent, Rousselot este cel mai mare nume din lume în gelatină, un ingredient tradițional utilizat în domeniul farmaceutic, alimentației și alimentației. În 2002, Rousselot a devenit parte a ingredientelor VION, lider mondial în dezvoltarea și producția de ingrediente de specialitate de origine animală. Șase ani mai târziu, ne-am întărit poziția globală prin achiziționarea lui Peptan, acum marca de lider pe bază de peptide de colagen.

1
produse
0
produse

ADM

2
produse

Cele mai vândute produse