Top Ingrediente

S.C.Top Ingrediente S.R.L., societate cu capital 100% romanesc, si-a inceput activitatea in anul 2003, din dorinta de a crea un brand sub care sa se regaseasca experienta conectata cu nevoile specifice fiecarui client,cunoasterea preferintelor consumatorului si specificului de piata.

Brandul TOP INGREDIENTE reuneste amestecuri de ingrediente pentru industria alimentara, aditivi alimentari, plante aromatice, condimente naturale, extracte natural identice de condimente si coloranti alimentari.

Certificarea ISO 9001: 2015+ HACCP defineste exigentele aplicate managementului societatii precum si calitatii si sigurantei realizarii produselor brandului TOP INGREDIENTE, plasand clientul in centrul preocuparilor noastre. Suntem o firma dinamica, dezvoltand capacitatea de inovare pentru a putea depasi orice provocare prin invatare si imbunatatire continua. Putem creea produse personalizate, adaptate nevoilor clientilor nostri.

 

INTOTDEAUNA INGREDIENTE PROASPETE

 

Pentru confirmarea calitatii produselor oferite, echipa noastra de ingineri in tehnologia preparatelor din carne asigura efectuarea de teste, oferind asistenta tehnologica si abordand problematica fiecarui client in parte pentru a se adapta nevoilor specifice de moment ale acestuia. Produsele noastre impreuna cu asistenta tehnologica oferita constituie o solutie avantajoasa pentru colaboratorii nostri, asigurand o imbunatatire atat a productivitatii fluxului tehnologic cat si a raportului economico-financiar.
Ne recomanda calitatea, promptitudinea, onestitatea si integritatea profesionala. Faptul ca existam de peste 19 ani in piata este cartea noastra de vizita.
Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate de a gasi solutii optime care sa va satisfaca cerintele , pentru ca un client multumit este un client castigat.
In speranta ca impreuna vom construi un parteneriat solid, va invitam sa vedeti ceea ce putem oferi si asteptam cu mare placere sa ne contactati.

Cantitate