Lapte Praf Integral 26% - Grecia

 Laptele praf integral 26% grasime descriere si caracteristici

 

Laptele praf integral cu un conținut de 26% grăsime este un produs derivat din laptele de vacă, prin eliminarea unei mari părți din conținutul său de apă. Acest proces de deshidratare permite laptele praf să aibă o perioadă de valabilitate semnificativ mai lungă decât laptele proaspăt. Produsul final este bogat în nutrienți, inclusiv proteine, calciu și vitaminele esențiale din grupul B, precum și în grăsimi, având un conținut de 26% grăsime.

Descriere:

Laptele praf integral cu 26% grăsime este de obicei un produs fin, de culoare albă sau galben-pal, cu un miros și gust specific de lapte. Se solubilizează ușor în apă, reconstituindu-se într-un lichid care imită laptele proaspăt din punct de vedere al texturii și gustului. Este adesea ambalat în pungi sau cutii ermetice pentru a-i proteja calitatea și pentru a prelungi durabilitatea.

Caracteristici:

 1. Valoare nutritivă: Înalt în calorii datorită conținutului său ridicat de grăsimi, fiind o sursă excelentă de energie. De asemenea, furnizează o cantitate bună de proteine și este bogat în calciu, vitaminele D, A și B și minerale esențiale.

 2. Solubilitate: Se dizolvă bine în apă, formând un amestec omogen, fără grumazuri, dacă este preparat conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

 3. Utilizare versatilă: Poate fi folosit atât în scopuri alimentare, în prepararea biberonului pentru bebeluși sau ca adăugire în cafea și ceai, cât și în industria alimentară, la fabricarea produselor de patiserie, ciocolată și alte deserturi.

 4. Perioada de valabilitate: Datorită eliminării apei, are o perioadă de valabilitate mult mai lungă decât laptele lichid, putând fi păstrat în condiții corespunzătoare pentru luni sau chiar ani.

 5. Conveniență: Este ușor de depozitat și transportat, fiind ideal pentru situații în care accesul la lapte proaspăt este limitat.

 6. Preparare ușoară: Poate fi rapid și ușor reconstituit prin adăugarea de apă, făcându-l practic pentru utilizare imediată.

Rețineți că, în timp ce laptele praf integral este nutritiv, nu este întotdeauna o substituție directă pentru laptele proaspăt, în special pentru sugari, unde este recomandat să se consulte un medic înainte de a introduce laptele praf în dieta acestora.

 

Mod de utilizare : se amesteca pana la omogenizare completa 130 grame lapte praf cu 900ml apa.

Caracteristici fizico-chimice :

Umiditate : 4.5 % max

Grasimi : 26 % max

Continut de lactoza : 35 % aprox

Proteina (in materie uscata) : 34 % min

Cenusa : 6.0 % max

 PH (10 % solutie) : 6.4

 

Caracteristici microbiologice :

 Numar total de germeni : 5.000 cfu/g max

 Enterobacteriacee : 10 % cfu/g

 Drojdii : 10 max

 Mucegaiuri : 10 max

 Salmonella in 25 g : Abs

 Ecoli: neg

 

 Valori nutritionale lapte praf integral 26%

Valorile nutriționale pentru laptele praf integral cu un conținut de 26% grăsime pot varia ușor în funcție de producător și procesul de fabricație. Totuși, iată o estimare generală a valorilor nutriționale pentru 100 de grame de produs:

Energie:

 • Calorii: Aproximativ 490-500 kcal

Macronutrienți:

 • Grăsimi: 26 g (din care saturate pot varia, dar sunt de obicei în jur de 16-18 g)
 • Proteine: 24-26 g
 • Carbohidrați: 38-42 g (din care zaharuri pot varia, dar sunt de obicei în jur de 36-40 g)
 • Fibre: 0-2 g

Vitamine și minerale (valori aproximative):

 • Calciu: 700-900 mg
 • Fier: 0.7-1.2 mg
 • Magneziu: 70-100 mg
 • Fosfor: 600-700 mg
 • Potasiu: 1300-1500 mg
 • Sodiu: 300-500 mg
 • Vitamina A: 500-900 IU
 • Vitamina D: 200-300 IU
 • Vitaminele B (B2, B12, etc.): Variază, dar sunt prezente în cantități semnificative
 • Vitamina E: 5-7 mg

Este important să se consulte eticheta specifică a produsului pentru valorile exacte, deoarece acestea pot varia în funcție de marca și formula specifică. În plus, laptele praf poate conține și alte vitamine și minerale adăugate pentru a îmbunătăți profilul său nutrițional. Este recomandat să se consulte cu un profesionist în domeniul sănătății sau un nutriționist pentru recomandări personalizate, mai ales dacă laptele praf este folosit ca parte a dietei unui copil sau în cazuri specifice de nevoi nutriționale.  

 

Link-uri utile:

 

 
 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
gabi
13/03/2023
Achizitie Verificata
recomand
Comentarii
Un lapte de o calitate superipoara il folosesc la cafea dar si la prajituri
Sortati dupa:
Cu Fotografie
gabi
gabi
Achizitie Verificata
13/03/2023
recomand
Comentarii
Un lapte de o calitate superipoara il folosesc la cafea dar si la prajituri
A fost utilă această recenzie?
80 84
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760601196
ORIGINE:
GRECIA
Ambalare:
1 kg
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10642
38,40 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 77 point
Puncte premiu: 2 points
+

Cantitatea minima pentru "Lapte Praf Integral 26% - Grecia" este 1.

1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Lapte Praf Integral 26%
GTINEAN 0745760601196 ORIGINEGRECIA Ambalare1 kg
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
1 kg
in stoc
38,40 RON /per bucata
+
500 g
in stoc
20,90 RON /per bucata
+
2 kg
in stoc
75,90 RON /per bucata
+
5 kg
in stoc
181,90 RON /per bucata
+
25 kg
in stoc
799,00 RON /per bucata
+