+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Knorr

Knorr® crede că mâncarea bună contează - adaugă o plăcere nespusă vieții noastre - iar mesele de zi cu zi pot fi la fel de magice ca și ocaziile speciale. Această convingere se află în centrul succesului Knorr®.

Pasiunea pentru mâncarea bună vine chiar din primele zile ale Knorr®. Afacerea a fost înființată în 1838, când fondatorul Carl Heinrich Knorr a început experimentele de uscare a condimentelor și a legumelor pentru a le păstra aroma și valoarea nutritivă. De atunci, Knorr® a devenit un brand internațional care oferă o gamă largă de bulioane, supe, condimente, sosuri, gustări cu ciorbă, sosuri și mâncăruri congelate și gata preparate.

 

Produsele Knorr® își datorează gusturile și aromele abilităților culinare ale bucătarilor săi. Knorr® întruchipează o bucătărie cu adevărat globală, care a început atunci când fiii fondatorului său, care se aflau în lume, au început să importe idei noi de peste mări. Tradiția se menține astăzi, iar impulsul Knorr® pentru inovație se concentrează încă în jurul fabricii sale originale din Heilbronn, unde echipe internaționale de bucătari contribuie la inovarea produselor.

Knorr consideră că alimentele sănătoase și hrănitoare ar trebui să fie accesibile și accesibile tuturor. Aceasta nu este o realitate pentru toată lumea din America de astăzi.

De aceea, suntem într-o călătorie pentru a ne asigura că toți americanii pot crea mese sănătoase pentru care se simt bine.

Fie că creează produse de înaltă calitate, oferă rețete simple dezvoltate de bucătar sau sprijină organizații și inițiative care oferă acces la alimente sănătoase, Knorr rămâne angajat în istoria sa îndelungată de a pune mâncare bună la dispoziția tuturor.