+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Australia si Noua Zeelanda
29/05/2023

Australia destinatie de Calatorie

Australia este o destinație de călătorie incredibilă și diversă, oferind o varietate de experiențe unice. Iată câteva motive pentru care Australia poate fi o destinație de călătorie interesantă:

 1. Peisaje impresionante: Australia este renumită pentru peisajele sale spectaculoase și variate. De la plajele cu nisip fin și ape cristaline la recifele de corali, de la pădurile tropicale la munții înalți și deșerturile aride, veți găsi o mare diversitate de peisaje naturale uimitoare.

 2. Fauna și biodiversitate: Australia este cunoscută pentru biodiversitatea sa extraordinară. Aici veți găsi unele dintre cele mai unice și fascinante specii de animale, cum ar fi canguri, koala, emu, dingo și multe altele. De asemenea, puteți explora Marea Barieră de Corali, una dintre cele mai mari minuni naturale ale lumii.

 3. Oportunități de aventură: Australia oferă o gamă largă de activități și aventuri pentru călători. Puteți explora regiuni sălbatice, puteți face scufundări, puteți face drumeții în parcuri naționale, puteți face surfing pe celebrele plaje australiene sau puteți încerca sporturi extreme precum bungee jumping sau skydiving.

 4. Cultura aborigenă și istorie: Australia are o bogată cultură aborigenă, care se întinde pe mii de ani. Puteți explora și înțelege mai bine această cultură prin vizitarea siturilor arheologice, muzeelor și prin participarea la tururi ghidate conduse de aborigeni. De asemenea, puteți explora istoria colonizării europene și puteți vizita orașe cu arhitectură istorică.

 5. Orașe vibrante: Australia este acasă pentru unele dintre cele mai vibrante orașe din lume, cum ar fi Sydney, Melbourne, Brisbane și Perth. Aceste orașe oferă o varietate de atracții, cum ar fi clădiri iconice, muzee, galerii de artă, piețe și evenimente culturale și sportive.

 6. Gastonomia: Bucătăria australiană este diversă și influențată de diferite culturi. Puteți încerca preparate tradiționale australiene, cum ar fi "barbecue" sau "fish and chips", dar și experiențe gastronomice de înaltă calitate în restaurantele fine din orașe.

 7. Spiritul aventurii: Australia este adesea considerată o destinație pentru călătorii aventuroși, datorită terenurilor sale vaste și izolate. Există multe rute de explorat, cum ar fi Drumul de coastă Great Ocean Road sau călătoriile în Outback, care pot oferi experiențe de neuitat.

Noua Zeelanda

Noua Zeelandă este o destinație fascinantă de călătorie, cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase, cultura Maori distinctă și aventurile în aer liber. Iată câteva motive pentru care Noua Zeelandă poate fi o alegere minunată pentru o călătorie:

 1. Peisaje naturale uimitoare: Noua Zeelandă este faimoasă pentru peisajele sale impresionante, variind de la fiorduri glaciale și munți acoperiți de zăpadă la plaje virgine, păduri tropicale și câmpii verzi. Milford Sound, Tongariro National Park, Abel Tasman National Park și Fiordland sunt doar câteva dintre destinațiile de top pe care le puteți explora.

 2. Aventură în aer liber: Noua Zeelandă este un paradis pentru călătorii aventuroși. Aici puteți face drumeții spectaculoase, alpinism, ciclism de munte, schi, snowboarding, cățărare în ghețari, scufundări, rafting și multe altele. Există numeroase trasee și activități adecvate pentru toate nivelurile de experiență.

 3. Cultura Maori și istorie: Noua Zeelandă are o bogată cultură Maori, care este încă păstrată și celebrată în întreaga țară. Aveți ocazia să învățați despre tradițiile, dansurile și obiceiurile Maori, să vizitați sate tradiționale și să explorați artefacte culturale importante. De asemenea, puteți explora istoria colonială a țării vizitând muzee și situri istorice.

 4. Fauna și flora distincte: Noua Zeelandă are o biodiversitate unică, cu multe specii de plante și animale endemice. Puteți întâlni kiwi (pasărea emblema a țării), kea (o pasăre inteligentă de munte), focațe, balene și multe alte specii fascinante. Există și o varietate de plante exotice, inclusiv celebrele ferns de argint și Kauri trees.

 5. Vinuri și gastronomie: Noua Zeelandă este renumită pentru producția sa de vinuri de calitate, în special vinurile de lalele și Sauvignon Blanc. De asemenea, veți găsi o varietate de preparate proaspete, cum ar fi fructe de mare delicioase, carne de miel și produse lactate de înaltă calitate.

 6. Oameni ospitalieri și siguranță: Locuitorii Noua Zeelandă sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor și vă vor primi cu brațele deschise. Țara este considerată una dintre cele mai sigure destinații de călătorie din lume.

 

26/05/2023

Călătorie gustativă prin țara cangurilor: Descoperă deliciile bucătăriei tradiționale australiene

Călătorie gustativă prin țara cangurilor: Descoperă deliciile bucătăriei tradiționale australiene Australia nu este cunoscută doar pentru peisajele sale uimitoare și fauna excepțională, ci și pentru o bogată tradiție culinară. Australia are o varietate extraordinară de alimente și influențe culturale, ceea ce face ca bucătăria sa să fie captivantă...

26/05/2023

50 de curiozități uluitoare despre Australia: O călătorie în necunoscut

50 de curiozități uluitoare despre Australia: O călătorie în necunoscut În inima Oceanei, se ascunde un tărâm fascinant și uimitor - Australia. Cu cele mai mari minuni naturale și o diversitate extraordinară, această țară te va uimi în fiecare colț. Vei descoperi 50 de fapte minunate despre Australia, care te vor transporta într-o lume plină de...

25/05/2023

10 lucruri pe care pariem ca nu le stiai despre Noua Zeelanda

10 lucruri pe care pariem ca nu le stiai despre Noua Zeelanda Noua Zeelandă, o țară insulară situată în sud-vestul Pacificului, este un paradis natural cu peisaje uimitoare și o cultură bogată. Deși are o populație mică, Noua Zeelandă strălucește prin realizările sale.Noua Zeelandă este o destinație fascinantă pentru exploratori și iubitori ai...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Meniu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari