Meniu Blog
China
24/03/2023

China - cunoscută pentru cultura sa bogată, istoria sa fascinantă, peisajele naturale și bucătăria sa delicioasă.

China este una dintre cele mai mari țări din lume și este o destinație turistică populară din Asia, cunoscută pentru cultura sa bogată, istoria sa fascinantă, peisajele naturale și bucătăria sa delicioasă.

Iată câteva dintre cele mai populare atracții turistice din China:

  1. Marele Zid Chinezesc: Este una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din China, o structură masivă care se întinde pe o distanță de peste 13.000 de mile. Marele Zid este o realizare ingenioasă a ingineriei și este cunoscut pentru peisajele sale spectaculoase.

  2. Beijing: Este capitala Chinei și un centru important de cultură, istorie și afaceri. Printre cele mai populare atracții turistice din Beijing se numără Palatul Imperial, Marele Teatru Național din Beijing și Piața Tiananmen.

  3. Shanghai: Este un oraș modern și vibrant, cunoscut pentru arhitectura sa futuristă, parcurile sale frumoase și zonele comerciale aglomerate. Printre cele mai populare obiective turistice din Shanghai se numără Turnul Shanghai, Bund-ul și Grădinile Yu.

  4. Xian: Este un oraș istoric situat în centrul Chinei, cunoscut pentru situl său arheologic, Armata de Teracotă, care este formată din mii de figuri de teracotă aflate în morminte. Printre celelalte obiective turistice din Xian se numără Pagoda Big Wild Goose și Zidul orașului vechi.

  5. Guilin: Este o destinație turistică populară din sudul Chinei, cunoscută pentru peisajele sale frumoase de dealuri, râuri și peșteri. Printre cele mai populare atracții turistice din Guilin se numără Croaziera pe râul Li, Peștera de Argint și Pădurea de Bambus.

  6. Chengdu: Este capitala provinciei Sichuan din sud-vestul Chinei și este cunoscută pentru cultura sa bogată și pentru faimosul aliment chinezesc, hot pot. Printre obiectivele turistice cele mai cunoscute din Chengdu se numără Sanctuarul Pandelor de la Bifengxia, Muzeul Jinsha și Templele Wenshu.

  7. Hangzhou: Este un oraș pitoresc situat în apropiere de Shanghai, cunoscut pentru Grădinile Hangzhou și pentru Lacul de Vest, care este un loc popular pentru plimbări cu barca și drumeții.

Acestea sunt doar câteva dintre atracțiile turistice pe care le puteți vizita în China. În plus, țara este cunoscută pentru bucătăria sa delicioasă, care include preparate cum ar fi orezul prăjit cu legume, dim sum-ul, puiul kung pao și multe altele.

 

 

18/09/2023

Un sat fantomă devenit atractie turistica

Un sat fantomă devenit atractie turistica Houtouwan este un sat părăsit situat pe insula Shengshan, care aparține de arhipelagul Shengsi din provincia Zhejiang, China. Acest sat a devenit faimos datorită faptului că a fost părăsit de locuitori într-o perioadă relativ scurtă și a fost cucerit de vegetație, ceea ce l-a transformat într-un oraș...

19/08/2023

Beijing

Beijing, cunoscut și sub denumirea de Pekin Beijing, cunoscut și sub denumirea de Pekin, este capitala și unul dintre cele mai importante orașe ale Republicii Populare Chineze. Cu o istorie bogată care se întinde pe mii de ani și o combinație fascinantă între tradiție și modernitate, Beijing este un centru cultural, politic și economic vital în...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo