Meniu Blog
Bicarbonat de sodiu pentru mancarimi piele
26/04/2023

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat ca un remediu casnic pentru ameliorarea mancarimilor pielii, deoarece ajută la reducerea inflamației și poate calma pielea iritată. Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru mancarimi ale pielii, mai ales dacă aveți probleme de piele sau alte afecțiuni medicale.

Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru mancarimi ale pielii, se poate face o pastă dintr-o linguriță de bicarbonat de sodiu și suficientă apă pentru a forma o pastă groasă. Aplicați această pastă pe zona afectată și lăsați-o să acționeze timp de 10-15 minute. Clătiți cu apă călduță.

 

Este important să nu utilizați bicarbonatul de sodiu în exces, deoarece acesta poate usca pielea și poate agrava problemele pielii sensibile. Este recomandat să utilizați bicarbonatul de sodiu pentru mancarimi ale pielii o dată sau de două ori pe săptămână, iar în cazul în care mancarimea persistă sau se agravează, trebuie să consultați medicul dumneavoastră pentru a determina cauza și tratamentul adecvat.

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo