Meniu Blog
Bicarbonat de sodiu pentru infectii urinare
26/04/2023

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat ca remediu casnic pentru ameliorarea simptomelor infectiilor urinare, dar nu este un tratament eficient în sine.

Infecțiile urinare sunt cauzate de bacterii care se dezvoltă în tractul urinar și pot cauza simptome precum arsură la urinare, nevoie frecventă de a urina și senzație de presiune sau durere în zona pelviană. Tratamentul poate include antibiotice prescrise de un medic, dar există și câteva remedii casnice care pot ajuta la ameliorarea simptomelor.

Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la neutralizarea acidității din urină și poate reduce disconfortul în timpul urinării. Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru infectii urinare, se poate adăuga o linguriță de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă și se poate bea această soluție de două ori pe zi. Este important să nu se exagereze cu consumul de bicarbonat de sodiu, deoarece acesta poate provoca efecte secundare, precum indigestie și vărsături.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza bicarbonatul de sodiu sau orice alt remediu casnic pentru infectiile urinare, pentru a obține un diagnostic adecvat și pentru a determina cel mai bun tratament pentru cazul dumneavoastră.

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo