Meniu Blog
Bicarbonat de sodiu pentru gingii inflamate
26/04/2023

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ca un remediu casnic pentru gingii inflamate, deoarece poate ajuta la reducerea inflamației și poate preveni dezvoltarea bacteriilor care cauzează inflamația. Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru gingii inflamate, mai ales dacă aveți probleme dentare sau gingivale preexistente.

Pentru a utiliza bicarbonatul de sodiu pentru gingii inflamate, se poate face o pastă dintr-o linguriță de bicarbonat de sodiu și suficientă apă pentru a forma o pastă groasă. Aplicați această pastă pe gingii cu un deget curat sau cu o periuță de dinți moale și maseazăți ușor timp de câteva minute. Clătiți cu apă călduță.

Este important să nu utilizați bicarbonatul de sodiu în exces, deoarece acesta poate provoca deteriorarea smalțului dentar și poate agrava problemele gingivale. Este recomandat să utilizați bicarbonatul de sodiu pentru gingii inflamate o dată sau de două ori pe săptămână, iar în cazul în care inflamația nu se ameliorează, trebuie să consultați medicul dentist.

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo