Meniu Blog
Solutie cu bicarbonat pentru afide
26/04/2023

Bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat ca un remediu casnic pentru combaterea afidelor, deoarece poate ajuta la eliminarea acestora prin deshidratare. Cu toate acestea, este important să utilizați bicarbonatul de sodiu cu precauție, deoarece poate fi dăunător plantelor și poate avea efecte secundare nedorite dacă este utilizat în exces.

Pentru a face o soluție cu bicarbonat pentru combaterea afidelor, amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu într-un litru de apă și agitați bine soluția. Apoi, transferați soluția într-un pulverizator și pulverizați plantele afectate de afide, asigurându-vă că acoperiți toate părțile plantei.

Este important să evitați pulverizarea soluției cu bicarbonat de sodiu în timpul zilei sau în condiții de temperatură ridicată, deoarece acesta poate arde frunzele plantelor. De asemenea, este important să nu utilizați soluția cu bicarbonat de sodiu prea des sau în exces, deoarece poate afecta echilibrul pH-ului solului și poate reduce nutrienții disponibili pentru plante.

Este recomandat să folosiți soluția cu bicarbonat de sodiu o dată sau de două ori pe săptămână și să alternați cu alte soluții pentru combaterea afidelor, astfel încât să nu supuneți plantele unui stres excesiv.

 
Comentarii

Recenzii ale clienților

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Daniel
Daniel
30/11/2023
Cum pot face insecticidul de casă?
Comentarii
Există mai multe metode pentru a face insecticid de casă. Utilizarea unui insecticid de casă, care poate fi preparat cu ingrediente comune, cum ar fi bicarbonatul de sodiu, săpunul lichid sau detergentul de vase, boiaua iute sau ardeii iuți din anii anteriori, și usturoiul ¹. De asemenea, există și alte ...
A fost utilă această recenzie?
0 0
Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo