+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Meniu Blog
Viața nu este un mare eveniment; Cum mă bucur de viața mea banală de zi cu zi și cum poți și tu
19/03/2023

Viața nu este un mare eveniment; Cum mă bucur de viața mea banală de zi cu zi și cum poți și tu.

Uneori, cred că poate nu se întâmplă nimic uluitor în viața mea. Sunt aici fără mari realizări, mașini de lux sau case in diferie locatii de pe planeta. Este aproape ca și cum viața mea nu este un eveniment mare. Dacă îți sună oricum familiar, bine ai venit în REAL WORLD.

Când tu și cu mine parcurgem prin rețelele de socializare, găsim oameni fericiți, extrem de fericiți, care sărbătoresc o nouă realizare, călătoresc într-o țară nouă, își cumpără o mașină nouă sau poartă haine frumoase pentru a petrece timpul cu prietenii și, printre toate acestea, ne aflăm pe punctul de a aluneca înapoi. 

Nu ne încadrăm într-o lume în care viața este un mare eveniment.

In plus, toți acești creatori de conținut și vorbitori motivaționali sunt gata să ne țină lecții despre „ cum ar trebui să muncim din greu pentru a ajunge la obiective marețe”

Deși nu este nimic greșit să visezi la obiective marete sau să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele , sămânța pe care un astfel de conținut a plantat-o ​​în mintea noastră subconștientă ne fură bucuria din viața de zi cu zi.

Cum?

Când îi vezi pe toți trăind cea mai bună viață în fiecare zi, te îndoiești de propria ta viață. Crezi că, în afară de tine, toți sunt fericiți, de succes și mulțumiți.

Când îi vedem pe acești oameni pe retelele de sociale bucurându-se de viața lor de zi cu zi ca de un eveniment măreț, simțim că și-au construit o viață din care nu au nevoie de vacanță. Și asta ne face să ne îndoim de propriile noastre vieți. Începem să comparăm viața noastră normală cu viata lor minunată. Începem să ne îndoim de ceea ce ne oferă ziua de azi.

 

Totuși, ceea ce nu realizăm este că, în timp ce așteptăm, viața trece . 

 

Nu înțelegem că tot ceea ce vedem pe rețelele sociale este o colecție a tot ceea ce nu avem, dar dorim să posedăm . Și toate acestea sunt concepute foarte strategic și atent pentru a ne supăra și amorți.

Pentru că, dacă nu ești supărat pe viața ta, de ce te vei mai uita la videoclipuri despre cum să fii fericit? și de ce vei cumpăra cărți despre „filozofia vieții” și de ce ai folosi rețelele sociale dacă viața reală ar fi interesantă?

Din fericire, acest blog nu este despre rețelele sociale, ci despre oameni normali ca tine și ca mine. Oameni care au zile proaste, zile mai rele, zile mai bune, zile fericite și un amestec de tot ceea ce ne face viața REALĂ.

Unele zile vor fi fericite și pline de realizări, în timp ce în celelalte zile, îți vei trăi viața de zi cu zi normal, cum ar fi trezirea, mersul la muncă/facultate, întoarcerea obosită și derularea unor pagini pe rețelele sociale. Și asta e bine. Așa arată o viață normală.

Tratează-i pe cei care influențează rețelele sociale ca pe niște extratereștri. Tu și ei sunteți diferiți. Viața ta este normală și a lor este o mare sărbătoare.

Suntem manipulați să credem că viața trebuie să se simtă ca o vacanță sau munca trebuie să fie distractivă. Dar nu este asa. Viața nu este un mare eveniment și de îndată ce îți dai seama de acest lucru, vei putea să găsești fericirea în micile colțuri ale vieții tale de zi cu zi.

Viața înseamnă să găsești fericirea în lucruri pe care le stăpânești, cum ar fi un mic dejun bun, o conversație sănătoasă cu părinții tăi, o cină surpriză cu partenerul tău sau să te intalnesti cu prietenii. Asta e viața oamenilor normali.

Și de îndată ce accepți acest adevăr simplu și devii responsabil pentru crearea surselor de fericire în viața ta de zi cu zi, vei deveni mulțumit de ceea ce ai în față.

Concluzie:

Mă gândeam despre ce ar trebui să scriu pentru că nu se întâmplă nimic mare în viața mea. Apoi m-am gândit, poate că nu trebuie să așteptăm să se întâmple lucruri mari și poate că putem găsi lucruri mici suficient de mari. Ceva la care sa ne gandim impreuna.

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Anca
26/08/2023
Sfaturi
Comentarii
Aprecierea vieții de zi cu zi și bucuria în momentele banale sunt aspecte esențiale pentru o viață plină și fericită. Iată câteva sfaturi pentru a te bucura de viața ta cotidiană și pentru a găsi bucuria în lucrurile mici, împreună cu exemple pentru a ilustra cum pot fi aplicate:

Practică Recunoștința: ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Anca
Anca
26/08/2023
Sfaturi
Comentarii
Aprecierea vieții de zi cu zi și bucuria în momentele banale sunt aspecte esențiale pentru o viață plină și fericită. Iată câteva sfaturi pentru a te bucura de viața ta cotidiană și pentru a găsi bucuria în lucrurile mici, împreună cu exemple pentru a ilustra cum pot fi aplicate:

Practică Recunoștința: ...
A fost utilă această recenzie?
0 0
Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo