Meniu Blog
10004
8,90 RON /per bucata

Ambalare:

100 g 250 g 500 g 1 kg 2 kg 5 kg 25 kg 1000 kg (40x25kg)
GTINEAN 5949496700092 ORIGINECHINA Ambalare1 kg
10028
5,90 RON / Punga

Ambalare:

250 g 500 g 1 kg 2 kg 5 kg 25 kg 1000 kg (40x25kg)
GTINEAN 0745760601691 CuloareAlb Ambalare1 kg
Oceania
06/06/2022

Oceania - Paradis Exotic si Culinar

Deoarece regiunea Oceaniei este formată din insule, fructele de mare reprezintă o parte importantă a dietei, legumele precum cartofii, cartofii dulci, taro și ignamele fiind principala sursa de amidon  . Nuca de cocos și produsele sale derivate, cum ar fi laptele de cocos, uleiul de cocos și zahărul de cocos, sunt un ingredient important în tropicele Oceaniei.
 
Australienii iubesc carnea exotică

În timp ce noi ne bucurăm de carne mai tradițională, cum ar fi carnea de vită, pui și miel, australienii vor mânca de obicei și multă carne exotică. Unele dintre cele mai comune sortomente in Australia includ cangurul, emuul, șarpele și crocodilul.
 
Bucătăria Noii Zeelande are propriul stil, în special cel oferit de poporul maori. Mielul, căprioara și carnea de porc sunt folosite pentru a pregăti mâncăruri tipice, precum și tot felul de fructe de mare, moluște și pește. Se mai folosește kumara, un cartof dulce tipic din Noua Zeelandă, precum și feijoa, tamarillo și, bineînțeles, kiwi.
 

Bucătăria polineziană

Un șir de insule din Oceanul Pacific, cu lagunele lor albastre și plajele cu nisip fin sub palmieri, insulele polineziene oferă un paradis în Marea Sudului. Numele lor provine din greacă și înseamnă „multe insule”, una dintre cele trei regiuni care alcătuiesc Oceania și includ Insulele Samoa, Tonga și Polinezia Franceză și astfel Tahiti și Bora-Bora.

Bucătăria polineziană oferă o mare varietate de specialități, majoritatea bazate pe fructe de mare și fructe exotice, cu influențe franceze și chineze. Mâncărurile tind să folosească relativ puține condimente și includ adesea lapte de cocos, ghimbir, lime, vanilie sau tamarind. Peștele și crustaceele sunt preparate în numeroase moduri: la grătar, la frigărui, împachetate și coapte sau prăjite, crude etc. 

 
17/01/2024
bungalouri de apă cu pași în lagună uimitoare

Bora Bora, Polinezia Franceza: Bijuteria insulelor paradisiace

In mijlocul Pacificului de Sud se afla un colt de rai numit Bora Bora, o perla a Polineziei Franceze. Cu plajele sale cu nisip fin, lagunele turcoaz si atmosfera romantica, Bora Bora este o destinatie de vis pentru calatori. In acest articol, vom explora in detaliu frumusetea acestei insule paradisiace, evidentiind atractiile sale, cultura locala si...

06/06/2022

Prajitura Pavlova

Prajitura Pavlova este numită după faimoasa balerină rusă Anna Pavlova, care a făcut un turneu în Australia și Noua Zeelandă în 1926. După cum spune povestea din Noua Zeelandă, bucătarul unui hotel din Wellington la acea vreme a creat desertul în onoarea ei, pretinzând ca inspirație fusta de balet. .   Australienii, pe de altă parte, cred că...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo