Meniu Blog
Atracții Turistice din Seul
21/05/2023

Seul, capitala Coreei de Sud, este o destinație turistică vibrantă și plină de viață. Orașul are o bogată istorie și cultură, dar oferă și atracții moderne și inovatoare. Iată câteva dintre cele mai populare atracții turistice din Seul:

  1. Palatul Gyeongbokgung: Acesta este cel mai mare și cel mai important palat din Coreea de Sud. Construit în secolul al XIV-lea, Gyeongbokgung oferă o privire în trecutul regal al țării și este înconjurat de grădini frumoase.

  2. Piața Namdaemun: Este una dintre cele mai vechi și mai mari piețe tradiționale din Coreea de Sud. Aici puteți găsi o varietate de produse, inclusiv îmbrăcăminte, accesorii, alimente tradiționale și suveniruri.

  3. Turnul N Seoul: Aflat în Parcul Namsan, acest turn iconic oferă o panoramă impresionantă asupra orașului. Există o platformă de observație, un restaurant rotativ și o grădină frumoasă în jurul turnului.

  4. Cartierul Myeongdong: Este o zonă comercială populară, cunoscută pentru magazinele de modă, cosmetice și alimente stradale. Este un loc ideal pentru a experimenta atmosfera animată a orașului.

  5. Insadong: Este un cartier tradițional, plin de galerii de artă, magazine de suveniruri și restaurante tradiționale. Aici puteți descoperi cultura coreeană tradițională și puteți găsi obiecte de artă și artizanat autentic.

  6. Cheonggyecheon: Este un râu urban frumos amenajat care traversează centrul orașului. Aici puteți plimba pe malul râului, bucurându-vă de peisajul natural și de instalațiile artistice.

  7. Piața Gwangjang: Este una dintre cele mai vechi piețe alimentare din Seul. Aici puteți gusta diverse mâncăruri coreene autentice, inclusiv plăcinte de pește, jeon (clătite coreene) și bibimbap.

  8. Parcul Olimpic și Stadionul Olimpic: A fost gazda Jocurilor Olimpice de Vară din 1988. Parcul are spații verzi extinse, lacuri și un stadion care poate fi vizitat pentru a vedea facilitățile sportive și monumentele olimpice.

  9. Muzeul Național al Coreei: Acest muzeu impresionant oferă o privire detaliată asupra istoriei și culturii Coreei de Sud. Găzduiește o colecție vastă de artefacte, obiecte de artă și expoziții interactive.

  10. Parcul Hangang: Acesta este un parc mare situat de-a lungul fluviului Han, care trece prin Seul.

21/05/2023

Palatul Gyeongbokgung

Palatul Gyeongbokgung Palatul Gyeongbokgung este una dintre cele mai importante și mai vizitate atracții turistice din Seul. Acest palat regal, situat în inima orașului, este o mărturie a gloriei istorice și arhitecturii coreene. Gyeongbokgung a fost construit în anul 1395, în timpul dinastiei Joseon, și a fost reședința principală a regilor...

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Top Ingrediente si Booking iti ofera preturi speciale
Bannerul tau aici 1
Jocuri si Jucarii
Meniu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo