+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Meniu Blog
Mituri de marketing afiliat demontate
04/09/2022

Să ajungem la miezul acestor mituri. Sa aflăm de ce oamenii cred asta și care este adevărul. Mi-a luat mult timp să înțeleg care este adevărul și ce este fals. 

Mitul 1: Marketingul afiliat este o altă schemă de îmbogățire rapidă

Acesta este un mit clasic! Nu te învinovăţesc totuşi! Industria afiliată este plină de vânzători dubioși cu jumătate de cunoștințe, rezultate false și spectacol extravagant. Puțini agenți de marketing pe internet fac volume mari de trafic și venituri de mii de euro în prima lună dacă le urmați „planul”. Astfel de scheme și escrocherii au existat de-a lungul istoriei omenirii. Același lucru s-a transmis și pe internet. Și marketingul afiliat nu este diferit in aceasta privinta.

Adevărul – Marketingul afiliat NU este o „schemă de îmbogățire rapidă”. Este o metodă prin care poți face bani online. Cât de bogat devii depinde de priceperea, dăruirea, concentrarea, cunoștințele tale și munca grea. Fără ingeniozitate, nu poți reuși în marketing afiliat . Există agenți de marketing afiliați care nu au câștigat nici măcar un leu, în ciuda faptului că sunt în afaceri de luni de zile, în timp ce altii și-au construit un imperiu afiliat cu datorita dăruirii și perseverentei.

Mitul 2: Toate nisele bune au fost luate

Acesta este modul în care un începător leneș renunță la marketing afiliat. Rareori contestă această presupunere și renunță prematur. Când oamenii își fac cercetările și văd că există multă concurență pe nișă, sunt dezamăgiți. Când acest lucru se întâmplă în mod repetat, ei renunță.

Adevărul – NU. Există încă o mulțime de nișe bune de luat in seama. Există o nouă nișă, noi piețe și micronișe sunt create în fiecare zi. Înainte de a ajunge la concluzia că toate nișele bune sunt luate întreabă-te – Este această nișă neexplorată? Această nișă are o subcategorie în creștere sau o micronișă care este neexplorată? Puteți construi un site de autoritate într-o categorie și să vindeți produse cititorilor sa urmaritorilor dumneavoastra?

Mitul 3: Ai nevoie de abilități tehnice

Când îl întrebi pe cineva în vârstă de 50 de ani de ce nu își promovează afacerea online, spune că nu are cunoștințe tehnice. Aceasta este o stare a multor oameni. Ei se feresc de orice lucru online, crezând că au nevoie de abilități tehnice. Lumea online-ului le pare descurajantă, cu excepția cazului în care actualizează o postare pe Facebook sau comentează pe un blog.

Adevărul – La începutul anului 2000, construirea și întreținerea unui site web avea nevoie de o mare implicare din partea experților tehnici. Lucrurile s-au schimbat. Suntem in 2022 și puteți începe un blog sau un site web solid în următoarele 30 de minute fără a scrie o singură linie de cod.

Mitul 4: Este prea competitiv

Oamenii simt că este competitiv pentru că nu sunt suficient de competenți. Dacă decideti sa începeți cu marketingul afiliat, abilitățile dvs. vor fi inadecvate pentru a vă clasa în termeni de profit ridicat. Marketingul afiliat ca abilitate necesită timp pentru a-l stăpâni. Fără a petrece timp pentru a le stăpâni, se poate ajunge la faptul că toată această afacere este competitivă și să te îndepărteze.

Adevărul – Da, cateva nișe sunt competitive, nu toate. Puține canale de marketing sunt greu de spart, dar nu toate. Dacă sunteți serios în ceea ce privește afacerea dvs., petreceți timp perfecționându-vă și îmbunătățindu-vă abilitățile. Joacă cu punctele tale forte.

Mitul 5: Trebuie să alegeți întotdeauna cele mai profitabile nișe

Acesta este un alt mit clasic de marketing afiliat pentru începători. Mulți afiliați petrec ore și zile încercând să găsească acea nișă de afiliat care le va umple conturile din banca. Ei cred că există o micro nișă magică ascunsă complet uitata de toți super-afiliații din lume. O altă concepție greșită care este vărul acestui mit popular este că doar pentru că ați găsit o nișă profitabilă înseamnă că veți obține profituri din ea.

Adevărul – Nișele profitabile care sunt competitive necesită un efort enorm. Dacă nu sunteți un site de autoritate în nișă, s-ar putea să eșuezi pe termen lung. Chiar dacă găsești o nișă profitabilă cu mai puțină concurență, dacă nu ai suficientă pasiune și cunoștințe în nișă te vei epuiza rapid. Când alegeți o nișă, întrebați-vă

  • Am suficiente cunoștințe pentru a contribui cu conținut pe site-ul de nișă în mod regulat timp de câteva luni?
  • Am destulă pasiune sau interes pentru această nișă?
  • Această nișă îmi va da profituri?

Mitul 6: Totul este venit pasiv

Fantezia de "venit pasiv" este ceea ce vând majoritatea experților în finanțe personale. Majoritatea agenților de marketing afiliați au auzit promisiuni precum „Setați-l și uitați-l”, „Urmați acest plan” și „Automatizați-vă veniturile”. Puțini afiliați cred că odată ce începi să faci bani printr-un site web, acesta îți va oferi bani în viitor chiar și fără muncă.

Adevărul – NU există așa ceva ca "venit pasiv". Fiecare sursă de venit are un grad diferit de pasivitate. Deși, un site web afiliat poate oferi venituri pasive, venitul nu este complet pasiv. Trebuie să petreceți timp revizuind și adăugând conținut, să măsurați analizele, să plătiți facturile și să promovați activ site-ul. Aceste sarcini în curs de desfășurare trebuie efectuate pe toate site-urile dvs. afiliate săptămânal dacă doriți să continuați să câștigați bani din asta.

Daca vrei sa incerci iti oferim aceasta posibilitate fara nici un cost. Click aici!

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Produse Recomandate
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari
Promo