+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
De ce să nu renunți la locul de muncă în 2023 (și să accesezi libertatea personală)
04/03/2023

Motive să o faci acum

Nu toată lumea ar trebui să renunțe la locul de muncă.
Dar mulți dintre voi care citiți asta cu siguranță ar putea . Și te-ai simți de zece ori mai bine și ai avea acces la un nivel de libertate personală pe care nu l-ai experimentat din copilărie.
Iată cateva motive pentru a o face acum.

Puteți câștiga mult mai mulți bani

Salariile plasează o supapă limitatoare asupra viitorului tău financiar.
Orice câștigați acum probabil sună grozav. Dar când folosești aceleași abilități în afara unui loc de muncă, câștigi mai mult. De ce?
Deoarece corporațiile și instituțiile trebuie să facă bani. Așa că vă iau timpul prețios și îl vând clienților lor pentru un profit mare. Primești o mică parte din banii pe care îi câștigă. Nu este vreo teorie a conspirației. Este doar capitalism.
Dar nu trebuie să fie așa. Poți alege să spui nu. Când o faci, salariul net este mult mai mare. Tot profitul iti merge tie. Nu este ușor să începi, evident.
Este totuși posibil 100%. De ce nu tu?

Niciodată nu a fost mai ușor

Pe vremea părinților mei, desigur, era greu.
Acum nu există nicio scuză. Internetul a făcut-o al naibii de ușor. Miliarde de oameni sunt acum la online, la îndemână (și numarul creste). Inteligența artificială, va face oportunitatea și mai mare.
În loc să aibă nevoie de angajați, AI va putea face multe dintre lucrurile pe care oamenii le pot face. Puteți avea o armată de roboți și puteți fi generalul.
Glumeam.
Serios, totuși, internetul ușurează renunțarea la locul de muncă . Tot ce trebuie să faci este să găsești o modalitate de a câștiga bani. Asta vine doar incercand.

Vinde-ți aceleași abilități mai multor angajatori diferiți

Gândiți-vă la un angajator ca la un client.
De ce ți-ai vinde abilitățile unui singur client? De ce să nu ai mai multi? Ei bine, poți. Abilitățile tale se aplică mai multor clienți și toți te pot plăti în același timp.
Acum, asta nu este întreaga strategie, este mai mult o schimbare de mentalitate. Pentru că pentru a renunța la slujba ta în 2023 ai nevoie de mentalitatea potrivită. Tehnicile și strategiile sunt disponibile online, la un click distanta. Puteți căuta pe google.
Învață abilități o dată, vinde de două ori (sau mai multe).

Riscurile dau roade

Spune-mi când ai riscat și ai regretat.
Probabil niciodată. Când eram copil m-am întâlnit față în față cu un caine fioros. M-am speriat. Dar a fost o experiență grozavă și o poveste pe care îmi place să o spun pentru că i-am supraviețuit.
Așa se simt riscurile după aceea. Ești mândru de tine.

Munca modernă nu are efect de pârghie

Parghia este un concept simplu.
Când construiți ceva care are efect de pârghie, același efort de-a lungul timpului începe să creeze rezultate combinate. Multe locuri de muncă ratează această funcție. Trebuie să continui să apari la birou și să oferi mai mult din timpul tău pentru ca banii să intre in contul tau personal.
În multe locuri de muncă, este și mai dificil.
În timp, trebuie să muncești mai mult pentru a accesa același salariu. Când renunți la un loc de muncă și construiești online, ai acces la o pârghie digitală.
Aceeași cantitate de efort vă permite să ajungeți la mai mulți oameni. Aceeași cantitate de efort începe ca o sumă mică de bani care crește constant, deoarece există milioane de oameni de cealaltă parte a obiectivului dvs. de afaceri.

Flexibilitatea îți va face familia fericită

Autonomia este unul dintre cele mai mari sentimente din lume... și majoritatea locurilor de muncă au zero.

Nu vrei să mori fără să fi încercat vreodată

Îmi dau seama că această cale fără slujbă ți-ar putea exploda în față. Iată adevărul neobișnuit: Întotdeauna poți obține un alt loc de muncă.
Deci, dacă cel mai rău scenariu nu este deloc rău, de ce să nu încerci? Știam că dacă nu scap niciodată de slujba mea , atunci mi-aș fi petrecut  restul vieții întrebându-mă „ce-ar fi fost dacă?” Dacă ești prea speriat, atunci măcar încearcă-l cu jumătate de normă, ca o activitate secundară după program CLICK AICI!

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Articole populare