Meniu Blog
Cel mai bun loc de scufundări din Lacul Paisu Pok, Luk Panenteng
16/09/2023

Cel mai bun loc de scufundări din Lacul Paisu Pok, Luk Panenteng

Central Sulawesi are o varietate de atracții naturale ascunse pe care le puteți include în lista de dorințe de vacanță, dintre care una este Lacul Paisu Pok din Luk Panenteng, Regența Insulelor Banggai. Acest lac numit și  lacul oglindă  pentru că apa limpede, astfel încât să puteți vedea biota lacului de la suprafață.

Lacul Paisu Pok, în limba Banggai, înseamnă „apă neagră”, deoarece plantele de pe fundul lacului fac uneori ca acest lac să reflecte culoarea neagră. Cu toate acestea, veți descoperi adesea că Lacul Paisu Pok este albastru limpede. Puteți vedea chiar și fundul acestui lac.

Deoarece locația Lacului Paisu Pok este aproape de mare, se dovedește că acest lucru face ca Lacul Paisu Pok să aibă două arome, adică una de apa proaspăta și una de apa sărata. În acest lac, veți simți aerul rece și calm, deoarece locația lacului este în mijlocul unei întinderi luxuriante de pădure de cocos.

În plus, Lacul Paisu Pok oferă și un loc pentru scufundări, astfel încât să poți încerca scufundările și să vezi direct frumusețea acestui lac.

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Top Ingrediente si Booking iti ofera preturi speciale
Bannerul tau aici 1
AquaClear
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari