+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Brazilia
25/03/2023

Brazilia 

Brazilia este cea mai mare țară din America Latină și a cincea ca mărime din lume, cu o populație de aproximativ 210 milioane de locuitori. Este cunoscută pentru diversitatea sa culturală, peisajele sale naturale, plajele tropicale și carnavalul său celebru.

Una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Brazilia este Rio de Janeiro, cu plajele sale frumoase, muntele Corcovado și faimoasa statuie a lui Isus Christos, cunoscută sub numele de Cristo Redentor. De asemenea, Brazilia are și alte zone turistice populare, precum Salvador, Recife și Fortaleza.

Bucătăria braziliană este influențată de diversele culturi indigene, europene și africane, care au contribuit la amestecul de arome și gusturi. Carnea de vită este o componentă importantă a bucătăriei braziliene, cu specialități precum churrasco (carne gătită la grătar) și feijoada (un fel de mâncare tradițional cu fasole neagră și carne de porc).

De asemenea, bucătăria braziliană include preparate din pește și fructe de mare, precum moqueca (un fel de mâncare din pește și legume) și camarão ao alho e óleo (creveți cu usturoi și ulei). Printre deserturi se numără brigadeiro (trufe de ciocolată) și pudim de leite (budincă de lapte).

Brazilia este, de asemenea, cunoscută pentru carnavalul său, care este una dintre cele mai mari sărbători din lume. Carnavalul are loc în fiecare an înainte de Postul Paștelui și include parade colorate, dansuri, muzică și festivaluri de stradă.

 

Comentarii

Recenzii ale clienților

Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Promotii / Stiri / Produse noi
Recomandari