AquaCitrus - Agent de reglare pH-minus pentru Piscina

AquaCitrus - Agent de reglare pH-minus pentru Piscină

Ingrediente: Acid citric monohidrat (food grade)

Descriere

AquaCitrus este un agent de reglare a pH-ului destinat piscinelor, bazat pe acid citric monohidrat de calitate alimentară. Produsul ajută la scăderea pH-ului apei din piscină, menținând astfel echilibrul chimic optim pentru o apă curată, clară și sigură pentru înotători. Utilizarea regulată a AquaCitrus previne formarea depunerilor de calcar și îmbunătățește eficiența dezinfectanților.

Mod de utilizare

 1. Măsurarea pH-ului: Utilizați un kit de testare sau benzi de testare pentru a verifica nivelul pH-ului apei din piscină. Valorile ideale ale pH-ului sunt între 7.2 și 7.6.
 2. Calcularea cantității necesare: Determinați cantitatea de AquaCitrus necesară pentru ajustarea pH-ului. Ca regulă generală, 100 grame de AquaCitrus scad pH-ul cu aproximativ 0.1 unități în 10.000 de litri de apă.
 3. Dizolvarea produsului: Dizolvați AquaCitrus într-o găleată cu apă din piscină. Amestecați bine până când produsul este complet dizolvat.
 4. Adăugarea în piscină: Turnați soluția dizolvată de-a lungul perimetrului piscinei, de preferat în apropierea jeturilor de retur pentru a asigura o distribuție uniformă.
 5. Circularea apei: Lăsați pompa și sistemul de filtrare să funcționeze timp de câteva ore pentru a distribui uniform AquaCitrus în întreaga piscină.
 6. Re-testarea pH-ului: După 6-24 de ore, testați din nou pH-ul apei. Dacă este necesar, repetați procesul pentru a atinge nivelul dorit al pH-ului.

Doze uzuale

 • Pentru ajustarea pH-ului: Adăugați 100 grame de AquaCitrus pentru fiecare 0.1 unități de pH pe care doriți să le reduceți în 10.000 de litri de apă.
 • Pentru întreținerea regulată: Verificați pH-ul săptămânal și ajustați cu AquaCitrus după necesități, pentru a menține pH-ul între 7.2 și 7.6.

 

Precauții

 • Depozitare: Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui.
 • Manipulare: Utilizați mănuși și ochelari de protecție atunci când manipulați AquaCitrus pentru a evita iritațiile pielii și ochilor.
 • Siguranță: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați inhalarea prafului și contactul cu ochii.

Notă

AquaCitrus este destinat exclusiv pentru utilizare în piscine. Utilizarea corectă și regulată a produsului va contribui la menținerea unei ape curate și echilibrate chimic, oferind un mediu sigur și plăcut pentru înotători.

 

Calcul pentru ajustarea pH-ului unei piscine de 10.000 litri

Date inițiale:

 • Volumul piscinei: 10.000 litri
 • pH-ul actual: 7.9
 • pH-ul dorit: 7.4 (nivelul optim)

Pasul 1: Determinarea scăderii necesare a pH-ului

 • Scădere necesară a pH-ului: 7.9 - 7.4 = 0.5 unități

Pasul 2: Calcularea cantității necesare de AquaCitrus

 • Regula generală: 100 grame de AquaCitrus scad pH-ul cu aproximativ 0.1 unități în 10.000 litri de apă.
 • Cantitatea necesară pentru scăderea pH-ului cu 0.5 unități:
  • Pentru fiecare 0.1 unități de pH scăzut, sunt necesare 100 grame de AquaCitrus.
  • Pentru 0.5 unități de pH: 0.5 / 0.1 = 5
  • Total AquaCitrus necesar: 5 x 100 grame = 500 grame

Pasul 3: Aplicarea AquaCitrus în piscină

 1. Măsurarea pH-ului: Confirmați că pH-ul actual este 7.9 utilizând un kit de testare.
 2. Dizolvarea AquaCitrus: Dizolvați 500 grame de AquaCitrus într-o găleată cu apă din piscină. Amestecați bine până când produsul este complet dizolvat.
 3. Adăugarea în piscină: Turnați soluția dizolvată de-a lungul perimetrului piscinei, de preferat în apropierea jeturilor de retur pentru a asigura o distribuție uniformă.
 4. Circularea apei: Lăsați pompa și sistemul de filtrare să funcționeze timp de câteva ore pentru a distribui uniform AquaCitrus în întreaga piscină.
 5. Re-testarea pH-ului: După 6-24 de ore, testați din nou pH-ul apei. Dacă pH-ul nu a atins încă nivelul dorit, repetați procesul cu o cantitate mai mică de AquaCitrus până când pH-ul este între 7.2 și 7.6.

Notă:

 • Monitorizați pH-ul săptămânal și ajustați cu AquaCitrus după necesități pentru a menține pH-ul între 7.2 și 7.6.
 • Utilizați mănuși și ochelari de protecție atunci când manipulați AquaCitrus pentru a evita iritațiile pielii și ochilor.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18583
15,90 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 32 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
BRANDTop Ingrediente ORIGINECHINA
Brandul zilei
.