Pudra Scortisoara- Cinnamon Powder- TRS – 100 Grame

 

DESCRIERE PRODUS

 • Pudra de scortisoara este un condiment popular in toata lumea, iubit pentru aroma si gustul lui inconfundabil, folosit în mod obișnuit la gătit și coacere pentru a adăuga o aromă caldă, dulce și ușor picantă mâncărurilor.
 • Ambalaj: punga de plastic transparenta
 • Gramaj: 100 grame
 • Forma de prezentare: pudra
 • Culoare: maro rosiatic
 • Aroma: puternica exotica
 • Miros: patrunzator
 • Depozitare: a se depozita in ambalaje ermetic inchise, in spatii uscate, racoroase, ferite de razele soarelui sau alte surse de caldura
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: India
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • 100% scortisoara

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Calorii: 472,6 kcal
 • Grasimi: 3,2 grame
 • Carbohidrati: 79,9 grame
 • Zaharuri: 0 grame
 • Proteine: 3,9 grame
 • Fibre: 54,3 grame
 • Sare : 0 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Pudra de scorțișoară este un condiment obținut din scoarța interioară a arborilor de scorțișoară
 • Coaja este uscată și apoi măcinată într-o pulbere fină, care este folosită în mod obișnuit la gătit și coacere pentru a adăuga o aromă caldă, dulce și ușor picantă mâncărurilor.
 • Pudra de scorțișoară este folosită în mod obișnuit atât în mâncăruri dulci, cât și sărate, inclusiv deserturi, produse de patiserie, fulgi de ovăz, curry și tocane.
 • Pudra de scorțișoară poate fi folosit și ca topping pentru cafea, ceai și ciocolată caldă.
 • Pe lângă utilizările sale culinare, pudra de scorțișoară a fost folosită în medicina tradițională pentru beneficiile sale potențiale pentru sănătate.
 • Este bogata în antioxidanți și are proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea riscului de anumite boli, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și cancerul.
 • Este important de reținut că sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege pe deplin potențialele beneficii pentru sănătate ale pudrei de scorțișoară și pentru a determina doze sigure și eficiente. În cantități mari, pudra de scorțișoară poate fi toxică și poate interacționa cu anumite medicamente. Ca și în cazul oricărui supliment sau remediu natural, cel mai bine este să discutați cu un furnizor de asistență medicală înainte de a utiliza pudra de scorțișoară în scopuri medicinale.
 • Pudra de scorțișoară este un condiment versatil care poate fi folosit într-o varietate de moduri în gătit și coacere. Iată câteva modalități comune de a utiliza pudra de scorțișoară:
 1. Presărați-o peste fulgi de ovăz, iaurt sau fructe pentru un mic dejun sănătos și aromat.
 2. Folosiți-o în rețete de copt, cum ar fi rulouri cu scorțișoară, plăcintă cu mere sau pâine cu banane, pentru a adăuga o aromă caldă și condimentată.
 3. Amestecă-o cu zahăr pentru a crea un amestec de zahăr cu scorțișoară, care poate fi folosit ca topping pentru pâine prăjită, brioșe sau clătite.
 4. Adaugă-o în cafea, ceai sau ciocolată caldă pentru o băutură confortabilă și aromată.
 5. Utilizați-o ca condiment în mâncăruri sărate, cum ar fi legumele prăjite, mâncărurile de orez sau curry, pentru a adăuga profunzime aromei.
 6. Amesteca-o cu miere sau sirop de arțar pentru a crea un îndulcitor delicios și natural pentru deserturi sau băuturi.
 • Când utilizați pudră de scorțișoară, este important să vă amintiți ca are o aromă puternică și puternică. Începeți cu o cantitate mică și mai adăugați treptat pentru a obține aroma dorită.

BENEFICII PUDRA SCORTISOARA

 • Pudra de scorțișoară a fost folosită în mod tradițional pentru beneficiile sale potențiale pentru sănătate, care includ:
 1. Proprietăți antiinflamatorii: Pudra de scorțișoară conține antioxidanți care ajută la reducerea inflamației din organism. Acest lucru poate ajuta la reducerea riscului anumitor boli cronice, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și cancerul.
 2. Control îmbunătățit al zahărului din sânge: S-a demonstrat că pudra de scorțișoară îmbunătățește sensibilitatea la insulină și scade nivelul zahărului din sânge la persoanele cu diabet zaharat de tip 2. De asemenea, poate ajuta la reducerea riscului de a dezvolta diabet la persoanele cu prediabet.
 3. Niveluri scăzute de colesterol: Unele studii sugerează că pudra de scorțișoară poate ajuta la scăderea nivelurilor de colesterol LDL (rău) și trigliceride, care sunt ambii factori de risc pentru boli de inimă.
 4. Proprietăți antimicrobiene: Pudra de scorțișoară are proprietăți antimicrobiene, care pot ajuta la combaterea infecțiilor bacteriene și fungice.
 5. Funcția creierului: Unele cercetări sugerează că pudra de scorțișoară poate ajuta la îmbunătățirea funcției creierului și a memoriei, deși sunt necesare mai multe studii pentru a confirma acest efect.
 • Este important de reținut că sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege pe deplin potențialele beneficii pentru sănătate ale pudrei de scorțișoară și pentru a determina doze sigure și eficiente. În plus, pudra de scorțișoară poate interacționa cu anumite medicamente și trebuie utilizată cu prudență la persoanele cu boli hepatice. Ca și în cazul oricărui supliment sau remediu natural, cel mai bine este să discutați cu un furnizor de asistență medicală înainte de a utiliza pudra de scorțișoară în scopuri medicinale

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin Dulhan
31/03/2023
Achiziție neconfirmată
Pudra Scortisoara
Avantaje
aroma
Comentarii
Pudra de scorțișoară este un condiment obținut prin măcinarea cojii de scorțișoară, o plantă din familia Lauraceae. Este un condiment popular în bucătăria internațională și este adesea folosit pentru a aromatiza deserturile, cum ar fi prăjiturile, torturile sau budincile, dar și pentru a da un gust deosebit băuturilor calde, cum ar fi ceaiul sau cafeaua.

Pe lângă gustul său plăcut, pudra de scorțișoară are și beneficii pentru sănătate. Este bogată în antioxidanți, care ajută la combaterea stresului oxidativ și a inflamațiilor din organism. De asemenea, poate reduce nivelul de zahăr din sânge și poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină, fiind benefică pentru ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
31/03/2023
Pudra Scortisoara
Avantaje
aroma
Comentarii
Pudra de scorțișoară este un condiment obținut prin măcinarea cojii de scorțișoară, o plantă din familia Lauraceae. Este un condiment popular în bucătăria internațională și este adesea folosit pentru a aromatiza deserturile, cum ar fi prăjiturile, torturile sau budincile, dar și pentru a da un gust deosebit băuturilor calde, cum ar fi ceaiul sau cafeaua.

Pe lângă gustul său plăcut, pudra de scorțișoară are și beneficii pentru sănătate. Este bogată în antioxidanți, care ajută la combaterea stresului oxidativ și a inflamațiilor din organism. De asemenea, poate reduce nivelul de zahăr din sânge și poate îmbunătăți sensibilitatea la insulină, fiind benefică pentru ...
A fost utilă această recenzie?
77 20
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5017689008048
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16947
11,99 RON / Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 5+
Pret 11,39 RON
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 24 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pudra de scorțișoară este un condiment obținut din scoarța interioară a arborilor de scorțișoară.Pudra de scorțișoară este folosită în mod obișnuit atât în mâncăruri dulci, cât și sărate, inclusiv deserturi, produse de patiserie, fulgi de ovăz, curry și tocane.Pudra de scorțișoară poate fi folosit și ca topping pentru cafea, ceai și ciocolată caldă.
BRANDTRS GTINEAN 5017689008048
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 3
in stoc
13,09 RON / Punga
+
Nr 7
in stoc
8,69 RON / Punga
+
Nr 22
in stoc
11,90 RON / Punga
+
Nr 6
in stoc
13,20 RON / Punga
+
Nr 12
11,99 RON / Punga
Momentan Indisponibil