Pudra Chili - Chilli Powder - TRS- 100 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Pudra de chilli folosita in preparatele culinare extra picante
 • Ambalaj: punga de plastic transparenta
 • Gramaj: 100 grame
 • Forma de prezentare: pudra
 • Culoare: rosu portocaliu
 • Aroma: puternica de ardei chili
 • Miros: intepator
 • Depozitare: a se depozita in ambalaje ermetic inchise, in spatii uscate, racoroase, ferite de razele soarelui sau alte surse de caldura
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: India
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • 100% ardei iute rosu

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Calorii: 345 kcal
 • Grasimi: 15,85 grame
 • Carbohidrati: 51,13 grame
 • Zaharuri: 0 grame
 • Proteine: 12,35 grame
 • Fibre: 26,8 grame
 • Sare : 8, 9 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Pudra de ardei chili  este o varietate de pudră de chili care conține o concentrație mai mare de capsaicină, compusul care conferă ardeiului iute iuteala .
 • Pudra de ardei  chili este făcuta dintr-un amestec de ardei iute, cum ar fi cayenne, ochi de pasăre sau habanero, care au fost uscati și măcinati într-o pulbere fină
 • Pudra de chili  este adesea folosită în feluri de mâncare în care se dorește un nivel ridicat de căldură, cum ar fi curry picant, salsa și sosuri iute.
 • Este important să folosiți pudra chili cu moderație, deoarece poate învinge cu ușurință celelalte arome dintr-un fel de mâncare și poate fi prea iute pentru ca unele persoane
 • Dacă utilizați într-o rețetă pudră de chili, este o idee bună să începeți cu o cantitate mică și să o creșteți treptat până când obțineți nivelul dorit de iuteala
 • Puteți folosi, de asemenea, alte ingrediente, cum ar fi laptele de cocos sau iaurtul, pentru a ajuta la echilibrarea căldurii și pentru a adăuga puțină cremozitate preparatului dumneavoastră.
 • Pudra de chili iute poate fi folosită într-o varietate de feluri de mâncare pentru a adăuga iuteala și aromă. Iată câteva moduri în care îl puteți folosi:
 1. În marinate: amestecați pudra de chili foarte iute cu alte condimente, ierburi și lichide pentru a face o marinadă pentru carne, pui sau pește. Iuteala de la pudra de chili va pătrunde în carne și o va infuza cu aromă.
 2. În supe și tocănițe: Adăugați pudră de ardei iute suplimentar în supe, tocane și chili pentru a le da un aer picant. Începeți cu o cantitate mică și adăugați mai treptat până obțineți nivelul dorit de iuteala
 3. În sosuri: Se amestecă pudră de chili foarte fierbinte cu smântână, iaurt sau maioneză pentru a face o baie picanta sau sos pentru legume sau chipsuri.
 4. În mâncăruri mexicane: utilizați pudră de chili foarte fierbinte pentru a face mâncăruri mexicane, cum ar fi tacos, enchiladas și quesadilla. Presărați-0 peste pâine prăjită cu avocado sau adăugați-o în guacamole
 • Amintiți-vă să utilizați pudră de chili foarte iute cu moderație, deoarece poate fi foarte picanta. Începeți cu o cantitate mică și ajustați după cum este necesar pentru a evita ca preparatul sa fi prea iute pentru a fi consumat

BENEFICII PUDRA CHILI IUTE

 • Pudra de chili foarte iute ca și alte tipuri de pudră de chili, poate avea o serie de beneficii potențiale pentru sănătate atunci când este consumată cu moderație. Iată câteva dintre beneficii:
 1. Calmarea durerii: Capsaicina, ingredientul activ din ardei iute, s-a dovedit a avea proprietăți de calmare a durerii. Poate ajuta la reducerea inflamației și la ameliorarea durerii în condiții precum artrita, durerile nervoase și durerile de cap.
 2. Îmbunătățește metabolismul: s-a demonstrat că capsaicina crește rata metabolică, ceea ce poate ajuta la pierderea în greutate și la gestionarea greutății.
 3. Proprietăți antiinflamatorii: S-a demonstrat că capsaicina are proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației din organism și pot avea un efect protector împotriva anumitor boli cornice
 4. Poate reduce riscul apariției anumitor tipuri de cancer: Unele studii au sugerat că capsaicina poate avea proprietăți anticancerigene și poate ajuta la reducerea riscului anumitor tipuri de cancer, inclusiv cancerul de prostată și de colon.
 5. Poate îmbunătăți sănătatea inimii: s-a demonstrat că capsaicina are un efect pozitiv asupra sănătății inimii prin reducerea nivelului de colesterol și îmbunătățirea fluxului sanguin.
 • Este important de reținut că, în timp ce pudra de ardei iute poate oferi potențiale beneficii pentru sănătate, consumul prea mult poate provoca, de asemenea, disconfort și tulburări gastro-intestinale. Cel mai bine este să-o consumați cu moderație și să discutați cu furnizorul de asistență medicală dacă aveți nelămuriri

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Anca B
06/10/2023
Achiziție neconfirmată
Gust intens
Comentarii
Pudra de chili este un condiment obținut din chili uscat și măcinat și este utilizată în bucătărie pentru a adăuga un gust și o aromă picantă. Această pudră se regăsește în numeroase preparate culinare din întreaga lume, dar este folosită cel mai des în următoarele tipuri de mâncăruri:

Sosuri și condimente: Pudra de chili este un ingredient esențial în multe sosuri picante, cum ar fi sosul de chili, sosul sriracha și sosul de ardei iute. De asemenea, este utilizată în condimente seci sau amestecuri pentru a adăuga o notă picantă.

Mâncăruri cu carne: Pudra de chili este frecvent folosită pentru a condimenta ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Anca B
Anca B
Achiziție neconfirmată
06/10/2023
Gust intens
Comentarii
Pudra de chili este un condiment obținut din chili uscat și măcinat și este utilizată în bucătărie pentru a adăuga un gust și o aromă picantă. Această pudră se regăsește în numeroase preparate culinare din întreaga lume, dar este folosită cel mai des în următoarele tipuri de mâncăruri:

Sosuri și condimente: Pudra de chili este un ingredient esențial în multe sosuri picante, cum ar fi sosul de chili, sosul sriracha și sosul de ardei iute. De asemenea, este utilizată în condimente seci sau amestecuri pentru a adăuga o notă picantă.

Mâncăruri cu carne: Pudra de chili este frecvent folosită pentru a condimenta ...
A fost utilă această recenzie?
204 30
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5017689002398
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17967
11,90 RON / Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 5+
Pret 11,31 RON
in stoc
Pretul in puncte: 24 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pudra de chili extra iute este o varietate de pudră de chili care conține o concentrație mai mare de capsaicină, compusul care conferă ardeiului iute iuteala .Pudra de chili este făcuta dintr-un amestec de ardei iute, cum ar fi cayenne, ochi de pasăre sau habanero, care au fost uscati și măcinati într-o pulbere fină.Pudra de chili foarte iute este adesea folosită în feluri de mâncare în care se dorește un nivel ridicat de căldură, cum ar fi curry picant, salsa și sosuri iute.
BRANDTRS GTINEAN 5017689002398 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 3
in stoc
13,09 RON / Punga
+
Nr 22
in stoc
11,90 RON / Punga
+
Nr 6
in stoc
13,20 RON / Punga
+
Nr 7
in stoc
8,69 RON / Punga
+
Nr 12
11,99 RON / Punga
Momentan Indisponibil