Piper Negru Boabe 100 Grame TRS

DESCRIERE PRODUS

 • Piper negru boabe este unul dintre cele mai cunoscut si folosit condiment din lume, utilizat pentru condimentarea si aromarea unei palete largi de preparate 
 • Ambalaj: punga de plastic
 • Gramaj: 100 grame
 • Forma de prezentare: boabe
 • Culoare: negru maroniu 
 • Producator: TRS
 • Depozitare: a se depozita in ambalaje ermetic inchise, in spatii uscate, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: Olanda
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • 100% piper negru 

UTILIZARE PRODUS 

 • Energie: 255 kcal
 • Grasimi: 3,26 grame
 • Grasimi saturate: 0,2 grame
 • Carbohidrati: 64,81 grame
 • Zaharuri: 0  grame 
 • Fibre: 26,5 grame
 • Sare: 44 grame 

UTILIZARE PRODUS

 • Piperul negru boabe se referă la fructul uscat al plantei de ardei, Piper nigrum, care a fost recoltat și lăsat în întreaga sa formă, inclusiv coaja exterioară. Fructele sunt de obicei culese când sunt încă verzi și necoapte și apoi sunt uscate la soare, ceea ce face ca stratul exterior să se întunece și să se întărească.
 • Piperul negru este unul dintre cele mai frecvent utilizate condimente din lume, cunoscut pentru aroma înțepătoare, picanta. Este folosit în multe bucătării pentru a îmbunătăți gustul unei varietăți de feluri de mâncare, inclusiv supe, tocane, marinate și sosuri.
 • Boabele de piper negru sunt adesea folosite la gătit și pot fi măcinate sub formă de pulbere sau crăpate înainte de utilizare. Se recomandă măcinarea boabelor de piper chiar înainte de utilizare pentru a-și păstra prospețimea și aroma
 • Piperul negru este, de asemenea, folosit ca condiment în multe condimente, cum ar fi sosurile pentru salată, maioneza și muștarul.
 • Pe lângă utilizările sale culinare, piperul negru a fost folosit și pentru proprietățile sale medicinale. Se crede că ajută digestia, reduce inflamația și acționează ca un agent antibacterian natural.
  MODURI DE UTILIZARE PIPER NEGRU 
 • Piperul negru întreg poate fi folosit într-o varietate de moduri în gătit pentru a îmbunătăți aroma mâncărurilor tale. Iată câteva modalități de a folosi piper negru întreg:
  1. Măcinați sau zdrobiți boabele de piper: Pentru a elibera aroma și aroma piperului negru, puteți măcina sau zdrobi boabele de piper întreg chiar înainte de utilizare. Puteți folosi o râșniță de piper, un mojar și un pistil sau un sucitor pentru a sparge boabele de piper. Piperul proaspăt măcinat va avea o aromă și o aromă mai puternice decât piperul pre-măcinat.
  2. Adăugați la marinate: boabele de piper negru întregi pot fi adăugate la marinatele pentru carne sau legume pentru a le infuza cu aromă. Zdrobiți ușor boabele de piper înainte de a le adăuga la marinată pentru a le elibera aroma.
  3. Adăugați la supe și tocane: boabele întregi de piper negru pot fi adăugate la supe și tocane pentru a adăuga aromă. Boabele de piper își vor elibera aroma pe măsură ce supa sau tocană fierbe.
  4. Utilizare ca condiment: boabele de piper negru întregi pot fi folosite ca condiment pentru carnea prăjită sau la grătar, legume și salate. Doar zdrobiți ușor boabele de piper și presărați peste vas.
  5. Faceți uleiuri aromate: boabele de piper negru zdrobite pot fi adăugate în uleiul de măsline pentru a crea un ulei aromat care poate fi folosit la gătit sau ca sos pentru salată.
 • Amintiți-vă, atunci când folosiți boabe întregi de piper negru, cel mai bine este să le zdrobiți sau să le măcinați chiar înainte de utilizare pentru a-și păstra prospețimea și aroma.

  BENEFICII PIPER NEGRU 
 • Piperul negru întreg are mai multe beneficii potențiale pentru sănătate, care pot include:
  1. Sănătatea digestivă: Piperul negru conține piperina, un compus care stimulează producția de enzime digestive, ajutând la digestie. De asemenea, poate ajuta la reducerea simptomelor de balonare și gaze.
  2. Proprietăți antiinflamatorii: S-a demonstrat că piperina are efecte antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamației în organism și pot atenua simptomele unor afecțiuni precum osteoartrita.
  3.Proprietăți antioxidante: Piperul negru conține antioxidanți care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, care sunt molecule instabile care pot deteriora celulele și pot contribui la îmbătrânire și boli.
  4. Proprietăți potențiale anticancerigene: Piperina a fost studiată pentru efectele sale potențiale anticancerigene, unele studii sugerând că poate ajuta la inhibarea creșterii celulelor canceroase.
  5.Sănătatea căilor respiratorii: Piperul negru poate ajuta la ameliorarea simptomelor respiratorii, cum ar fi tusea și congestia, datorită capacității sale de a stimula fluxul de mucus și de a ajuta la curățarea căilor respiratorii.
 • Merită remarcat faptul că, deși piperul negru întreg poate oferi potențiale beneficii pentru sănătate, sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege pe deplin efectele sale asupra sănătății umane. Ca și în cazul oricărui supliment sau adaos alimentar, cel mai bine este să discutați cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a adăuga piper negru întreg în dieta dumneavoastră.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 2 recomandări
2
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
20/05/2023
Achiziție neconfirmată
Piperul negru în boabe
Comentarii
Piperul negru în boabe, cum ar fi Black Pepper Whole de la TRS, este un condiment popular și versatil utilizat în bucătăria globală pentru a adăuga o aromă și o iuțeală distinctă preparatelor culinare. Iată câteva informații despre acest produs:

Aroma și gust: Piperul negru în boabe are o aromă intensă, pungentă și picantă. Este cunoscut pentru a adăuga o notă de iuțeală și o aromă distinctă preparatelor culinare.

Utilizare culinară: Piperul negru este utilizat în diverse preparate culinare, cum ar fi supe, sosuri, carne, legume, paste, orez și multe altele. Poate fi folosit atât în timpul gătirii, cât și ca un ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
24/05/2023
Piper Negru Boabe 100 Grame TRS
Comentarii
Piperul negru boabe de la TRS este o mirodenie populară și versatilă utilizată în bucătăria globală. Iată câteva informații despre piperul negru boabe de la TRS:

Calitate și ambalare: Piperul negru boabe de la TRS este fabricat și ambalat cu atenție pentru a asigura calitatea și prospețimea. Este disponibil într-un pachet de 100 de grame, care este ușor de utilizat și de păstrat.

Aromă și gust intens: Piperul negru boabe are o aromă puternică și un gust iute, picant și ușor amărui. Este adesea folosit pentru a adăuga o notă de picanterie și arome complexe în preparatele culinare.

Utilizare culinară: Piperul negru boabe ...
A fost utilă această recenzie?
456 35
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
20/05/2023
Piperul negru în boabe
Comentarii
Piperul negru în boabe, cum ar fi Black Pepper Whole de la TRS, este un condiment popular și versatil utilizat în bucătăria globală pentru a adăuga o aromă și o iuțeală distinctă preparatelor culinare. Iată câteva informații despre acest produs:

Aroma și gust: Piperul negru în boabe are o aromă intensă, pungentă și picantă. Este cunoscut pentru a adăuga o notă de iuțeală și o aromă distinctă preparatelor culinare.

Utilizare culinară: Piperul negru este utilizat în diverse preparate culinare, cum ar fi supe, sosuri, carne, legume, paste, orez și multe altele. Poate fi folosit atât în timpul gătirii, cât și ca un ...
A fost utilă această recenzie?
343 63
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
31/03/2023
Piper Negru - Boabe
Comentarii
Piperul negru este un condiment obținut din boabele de Piper nigrum, o plantă din familia Piperaceae. Boabele de piper negru sunt culese când sunt încă verzi și apoi sunt uscate la soare sau prin alte metode de uscare, până când se transformă în boabe negre, aromate și uscate.

Piperul negru este unul dintre cele mai utilizate condimente din lume și este adesea folosit în bucătăria internațională pentru a adăuga un gust picant și aromat preparatelor. Acesta poate fi utilizat pentru a condimenta carnea, peștele, legumele sau sosurile, dar poate fi folosit și la prepararea băuturilor, cum ar fi ceaiurile sau sucurile ...
A fost utilă această recenzie?
808 23
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5017689002251
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16948
15,29 RON / Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 5+
Pret 14,53 RON
in stoc
Pretul in puncte: 31 point
Puncte premiu: 1 point
+
3 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Piperul negru boabe se referă la fructul uscat al plantei de ardei, Piper nigrum, care a fost recoltat și lăsat în întreaga sa formă, inclusiv coaja exterioară. Piperul negru este unul dintre cele mai frecvent utilizate condimente din lume, cunoscut pentru aroma înțepătoare, picanta. Este folosit în multe bucătării pentru a îmbunătăți gustul unei varietăți de feluri de mâncare, inclusiv supe, tocane, marinate și sosuri.Boabele de piper negru sunt adesea folosite la gătit și pot fi măcinate sub formă de pulbere sau crăpate înainte de utilizare.
BRANDTRS GTINEAN 5017689002251
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 3
in stoc
13,09 RON / Punga
+
Nr 22
in stoc
11,90 RON / Punga
+
Nr 6
in stoc
13,20 RON / Punga
+
Nr 12
11,99 RON / Punga
Momentan Indisponibil
Nr 7
in stoc
8,69 RON / Punga
+