Crema Caravella Cover White (Galeata de 5,0 kg)

  Caravella Cover Alba este o crema alba pentru glasat produse de cofetarie, patiserie.

- Aplicatii : Caravella Cover Alba Se foloseste pentru glasarea produselor dupa coacere.

- Ingrediente : zahăr, uleiuri și grăsimi vegetale nehidrogenate (uleiuri de rapiță, floarea soarelui, porumb și soia în proporții diferite), ulei de palmier, lapte parțial degresat sub formă de pudră 30%, emulgator (lecitină din soia E322), aromatizanți.

- Etichetarea OMG conformă cu regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.
Caravella Cover Alba nu este un produs tratat cu radiații ionizante.

 

- Ambalarea : Produsul Caravella Cover este ambalat in galeti de 5 kg.

 - Informații despre paleți : găleți pe strat / 15
                                          straturi pe palet /  7
                                          găleți per palet  / 105
                                          1 palet are 525 kg.

 - Valabilitate : Caravella Cover Alba are termen de valabilitate de 12 luni la maximum 20°C într-un loc uscat.   

 Origine : Italia

 Caravella apartine brandului Master Martini fiind o crema fara egal în ceea ce privește textura și aroma. Gama variata a cremelor   Caravella este destinata umpluturilor înainte și după coacere, într-o varietate bogată de arome. Cremele Caravella se caracterizează prin   textura, cremozitatea și gustul lor, indiferent de utilizare: umplutură, glazură sau aromă. Întreaga linie este fără hidrogenat, fără grăsimi.

 Caravella Cover este o cremă speciala pentru acoperiri. Aspect neted, lucioas și uniform.
 Chiar și după ce a fost păstrat produsul la frigider își păstrează elasticitatea.
 Fără grăsimi hidrogenate.

 

 Reteta: Tort cu ciocolata neagra si crema Cover White

 Ingrediente:

- 2 cani faina
- un varf de lingurița praf de copt
- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu
- 1/2 lingurita sare
- 100 gr lapte praf degresat
- 200 gr ciocolata neagră Ariba
- 100 gr margarina 
- 100 gr zahar granulat
- 3 ouă
- 1 lingurita aroma de vanilie

Pentru glazură: Decoram tortul cu Caravella cover White si mici bucatele oprite din blat. Optional pudram cu zahar pudra sau folosim toping.

 Preparare:

 Încălziți cuptorul la 180° C. Pregatiti tava speciala in care coaceti blatul; pulverizați partea de jos și laturile cu spray de gătit; ideal ar fi ca pe fundul tavii sa puneti hârtie pergament de gătit.

 Într-un bol mic, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt bol mic, topiti banutii de ciocolata Ariba până se amestecă bine, dar atentie sa nu o ardeti. Puneți ambele boluri deoparte.
 În bol mare, amestecati margarina și zahărul cu un mixer electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când continutul devine pufos. Bateți  ouăle pe rând, doar până la netezire. Adaugați lingurița cu aroma de vanilie. La viteză mică, incorporati amestecul de făină cu lapte, apoi adaugati ciocolata topita, bătând bine până la netezire. Răspândiți uniform crema obtinuta în forma de tort pregatita.
Coaceți 22-25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.

Asteptati sa se raceasca 10 minute; scoateți blatul obtinut din suportul de răcire,deoarece dureaza aproximativ 1 oră.

Cand blatul este racit adaugati crema Caravella Cover White pe deasupra cu ajutorul unui posh special. Pudrati cu putin zahar pudra,mici firimituri din blat sau toping.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu

Fotografiile Clientilor

Comentarii pozitive
Ilona
25/03/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Cremoasa si foarte gustoasa. Recomand
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Dana Valer
Dana Valer
Achizitie Verificata
27/05/2022
Cover
Avantaje
Cremoasa, gustoasa
Comentarii
Folosesc de multa vreme acest cover si este minunat. Este o glazura cremoasa si se lucreaza usor cu ea.
A fost utilă această recenzie?
21 25
Ilona
Ilona
Achizitie Verificata
25/03/2020
Comentarii
Cremoasa si foarte gustoasa. Recomand
A fost utilă această recenzie?
25 29
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8003180909936
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10195
169,90 RON
33,98 RON  per 1.00 kg
/ Galeata
in stoc
Pretul in puncte: 340 point
Puncte premiu: 8 points

Cantitatea minima pentru "Crema Caravella Cover White (Galeata de 5,0 kg)" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Crema alba pentru glasat.
BRANDMaster Martini GTINEAN 8003180909936
Brandul zilei
.