+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Sare De Himalaya Fina (Punga 2,0 kg)

Sare de Himalaya Fina Neiodata.

Sarea Roz De Himalaya isi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier. Fiind in intregime naturala, culoarea poate varia usor fara ca proprietatile produsului sa fie schimbate.

Sarea de Himalaya este o alternativa mai buna pentru sarea de masa procesata.O sare de masa contine 99%clorura de sodiu la care se adauga putin iod,in schimb in sarea de Himalaya continutul de clorura de sodiu este de 87%clorura de sodiu,restul continutului fiind reprezentat de minerale.

- Avand nuante de la alb la roz si cenusiu, si fiind una dintre cele mai pure din lumea Sarea de Himalaya este o sursa de beneficii pentru sanatate. Minele de unde se extrage sarea se gasesc intre Valea Indusului si Muntii Himalaya

Sarea de Himalaya contine calciu, care este foarte bine absorbit la nivelul oaselor.

 Ambalare , depozitare , termen de valabilitate :

- Depozitarea se face  in spatii racoroase si ventilate, ferite  lumina soarelui, caldura si umiditate .

- Valabilitate : Depozitat in ambalajul original si in conditiile mentionate de producator, produsul Sare De Himalaya  isi mentine valabilitatea pana la 24 luni.

- Ambalare : In pungi  de uz alimentar de 2 kg.

 Origine : Himalaya

Beneficii privind consumul de Sare de Himalaya :

  
  Conținutul bogat de minerale de sare din Himalaya vă poate ajuta organismul să se detoxifice.
Sarea Himalaya conține un procent impresionant de minerale și elemente, inclusiv potasiu, fier și calciu. Toate aceste minerale ajută procesul natural de detoxifiere a organismului nostru și promovează eliminarea bacteriilor.

  Conține mai puțin sodiu decât sarea de masă procesată și scade tensiunea arterială.
Sarea de masă este extrem de procesată și conține mai puține minerale și mai mult sodiu decât o face sarea din Himalaya. Atunci când schimbați sare de masă pentru sare din Himalaya, corpul dumneavoastră are mai multe beneficii in timp, deoarece nu necesită atâta apă pentru a contracara excesul de sodiu cum ar fi avut-o dacă ați fi consumat sare de masă.

  Sarea din Himalaya este naturală bogată în iod, pe care companiile alimentare o adaugă artificial în sare de masă după prelucrarea ei. Iodul natural din sarea de Himalaya este foarte eficient pentru a ajuta organismul să creeze un echilibru electrolitic, ajutându-vă intestinele să absoarbă nutrienți și să scadă tensiunea arterială.

  Spre deosebire de ceea ce cred majoritatea oamenilor, sarea din Himalaya poate ajuta la hidratare.
Doriți un shacher excelent post-antrenament? Beti apă cu lămâie si niste sare . Corpul adult este de aproximativ 65 la sută apă. Dacă nu bem cei 2L necezari zilnic de apă, corpurile noastre resimt acest lucru. Dacă conținutul de apă al corpului scade cu până la 2%, ne vom simți obosiți.
  
  Cum poate ajuta sare și apă cu lămâie? În același mod o fac și băuturile sportive populare. În esență, atunci când transpirăm sau antrenăm, pierdem minerale sau electroliți. Apa potabilă cu un vârf de sare din Himalaya, bogată în minerale, după un antrenament vă poate ajuta să le recăpătați și, la rândul dvs., energia și hidratarea.

  Îmbunătățește digestia
Conținutul bogat de minerale de sare din Himalaya ajută la echilibrarea nivelului de pH al corpului. Atunci când nivelul nostru de pH este echilibrat, corpurile noastre au o imunitate mai bună și sunt mai capabile să proceseze și să digere alimentele.

  O rețetă pentru un somn minunat
Ai tendința să te trezești la 3 dimineața? Există un motiv pentru care acesta este unul dintre cele mai frecvente momente ale nopții pentru ca oamenii să se trezească și să se lupte cu somnul, iar acesta are legătură cu aportul de sare.

  Între 2 și 4 ore reacțiile biochimice care apar din cauza unui nivel ridicat de hormoni de stres care curg prin sistemul nostru provoacă tulburări de somn și ne întrerup capacitatea de a dormi. Studiile arată că dietele cu conținut scăzut de sodiu determină scăderea volumului de sânge în sistemul nervos simpatic, care, la rândul său, activează adrenalina.
Pentru un somn minunat, amestecați niște miere crudă cu un vârf de sare din Himalaya și mâncați-o sau puneți-o într-o ceașcă de ceai.

  Beneficii terapeutice:

 - Combinați sare de Himalaya cu ulei de nucă de cocos pentru a exfolia pielea uscată și de iarnă.

-  Lămpile roz cu sare din Himalaya ne purifică aerul .Sarea din Himalaya nu este doar pentru mâncare. Practicienii medicali holisti au toate lămpile cu sare din Himalaya pentru capacitatea lor de a purifica aerul interior, de a reduce alergiile și de a-ți îmbunătăți bunăstarea.
Sarea este în mod natural higroscopică, ceea ce înseamnă că atrage apa la suprafața sa. Lumina din lampa Himalaya face ca apa absorbită de ea să se evapore rapid. Deci, deși există puține studii asupra lămpilor de sare din Himalaya, are sens că ar ajuta la reducerea mucegaiului și alergii.

  - O modalitate ușoară de a ne îmbunătăți starea de spirit și bunăstarea.
Pe lângă purificarea aerului, lămpile cu sare din Himalaya strălucitoare produc o antiteză excelentă pentru toate dispozitivele la care tindem să privim chiar înainte de a ne culca.

  Lămpile cu sare din Himalaya produc în mod natural o strălucire moale, caldă, care este similară cu ceea ce ar produce o lumânare sau foc de tabără. Este o lumină de noapte perfectă pentru camerele tale sau pentru copiii tăi.
  În plus, lămpile de sare din Himalaya produc o cantitate mică de ioni negativi - molecule pe care le găsim din abundență în medii naturale, precum munții și plajele. Unele studii sugerează că acești ioni pot stimula serotonina și pot atenua simptomele depresiei.

  Scapă de pielea aceea de iarnă uscată cu un exfoliant de sare din Himalaya de casă.
Sarea din Himalaya face un excelent natural exfoliant. Amestecați cristalele de sare cu ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos și folosiți cu o pânză caldă sau într-o baie caldă pentru o piele mai netedă și mai moale.

  Calmează durerile musculare cu o baie cu sare din Himalaya.
Băile cu sare și minerale sunt o modalitate excelentă de a alina mușchii obositi si durerosi. Băile minerale ușurează organismul nostru să absoarbă magneziu și alte urme minerale din sare, ceea ce poate fortifica oasele și țesutul conjunctiv care pot contribui la calmare.

  Valori nutritionale pentru 100 gr :

  Calorii: 0g; Total grasimi: 0g; Sodiu: 25g; Total carbohidrat: 0g; Proteine: 0g.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 745760601882
Ambalare :
2 kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11031
14,85 RON
7,43 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 30 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Sare De Himalaya Fina (Punga 2,0 kg)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sare de Himalaya fina 
GTINEAN 745760601882
  • Vizualizați toate variantele ca listă
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Granulatie Disponibilitate Pret  
2 kg Grunjoasa
in stoc
17,05 RON
8,53 RON  per 1.00 kg
/ Punga
25 Kg Grunjoasa
in stoc
129,00 RON
5,16 RON  per 1.00 kg
/ Sac
2 kg Fina
in stoc
14,85 RON
7,43 RON  per 1.00 kg
/ Punga
25 Kg Fina
in stoc
139,15 RON
5,57 RON  per 1.00 kg
/ Sac
+