Tabasco Pepper Sauce- Sos Ardei Iute Rosu – 60 Mililitri

DESCRIERE PRODUS

 • Tabasco pepper sauce este un sos de ardei iute rosu ce poate fi utilizat pentru a adăuga o notă picantă și plină de savoare la o varietate de preparate culinare.
 • Ambalaj: recipient sticla
 • Gramaj: 60 mililitri
 • Forma de prezentare: sos usor vascos, netransparent
 • Culoare: rosu portocaliu
 • Produs cu intensitatea iuteala ridicata
 • Nu contine coloranti alimentari artificiali
 • A se agita inainte de a se folosi
 • Termen de valabilitate: 4 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in spatii uscate, racoroase, ferite de razele soarelui
 • Tara de origine: USA
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Ardei iute rosu 19%
 • Otet din vin
 • Sare

VALOARE ENERGETICA PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie67 kj/ 16 kcal
 • Grasimi: 0,7 grame
 • Grasimi saturate: 0,2 grame
 • Carbohidrati: 1,6 grame
 • Zaharuri: 0 grame
 • Proteine: 1 gram
 • Sare: 1,8 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Sosul Tabasco este un sos de ardei iute roșu foarte cunoscut și iubit în întreaga lume. A fost creat inițial în statul Louisiana din SUA și este produs de către compania McIlhenny Company. Acest sos este faimos pentru că este condimentat și picant, adăugând o notă fierbinte și plină de savoare mâncărurilor.
 • Ingrediente de bază ale sosului Tabasco includ:
 1. Ardei iuți roșii: Sosul Tabasco este făcut dintr-o varietate specifică de ardei iute roșu, numit Capsicum frutescens.
 2. Oțet: Oțetul este utilizat pentru a crea aciditate și pentru a conserva sosul.
 3. Sare: Sarea este adăugată pentru a accentua aromele și pentru a ajuta la conservare.
 4. Apă: Apa este folosită pentru a dilua sosul și pentru a ajuta la ajustarea consistenței.
 • Producătorii de sos Tabasco utilizează o metodă de fermentare care implică îmbătrânirea amestecului de ardei iuți, oțet și sare în butoaie de lemn timp de câteva ani. Această fermentare contribuie la dezvoltarea aromei caracteristice și a picantului specific al sosului Tabasco.
 • Tabasco este adesea folosit pentru a condimenta o varietate de mâncăruri, cum ar fi supe, fripturi, pizza, fructe de mare, ouă ochiuri, sandvișuri și multe altele.
 • De asemenea, este folosit pentru a adăuga un strop de picant în diverse sosuri și marinade.
 • Cu toate că este picant, este cunoscut și pentru a adăuga un gust bogat și complex preparatelor culinare.
 • Cantitatea de Tabasco folosită poate fi ajustată în funcție de preferințele dvs. privind picantul.

MOD DE FOLOSIRE A SOSULUI TABASCO

 • Sosul Tabasco de ardei iute roșu poate fi utilizat pentru a adăuga o notă picantă și plină de savoare la o varietate de preparate culinare.
 • Iată câteva dintre utilizările cele mai comune ale sosului Tabasco:
 1. Condimentarea mâncărurilor: Adăugați câteva picături de Tabasco la fripturi, carne de pui sau pește, pentru a le da un gust picant și delicios.
 2. Pizza: Un strop de Tabasco peste o felie de pizza poate adăuga o notă interesantă și picantă.
 3. Oua ochiuri: Un pic de Tabasco pe ouăle ochiuri sau omletă poate transforma o micul dejun simplu într-unul plin de savoare.
 4. Sandvișuri: Folosiți Tabasco pentru a condimenta sandvișurile, inclusiv burgerii și sandwich-urile cu carne.
 5. Supe și ciorbe: Adăugați Tabasco în supa de pui, supa de legume sau ciorbe pentru a le da un gust picant și a revigora aromele.
 6. Fructe de mare: Sosul Tabasco merge foarte bine cu fructele de mare. Folosiți-l pentru a condimenta creveții, crabul sau alte fructe de mare.
 7. Guacamole: Dacă faceți guacamole acasă, puteți adăuga câteva picături de Tabasco pentru a-i da un gust picant și a accentua aromele.
 8. Sosuri și marinade: Tabasco poate fi adăugat la sosuri și marinade pentru a le da un pic de foc. Este excelent în marinade pentru carne sau sosuri pentru aperitive.
 9. Bloody Mary: Sosul Tabasco este un ingredient clasic în băutura de tip cocktail cunoscută sub numele de Bloody Mary. Adăugându-l într-un amestec de suc de roșii, vodcă și alte condimente, veți obține un cocktail picant și revigorant.
 10. Grătar: Folosiți Tabasco pentru a glazura carnea în timpul grătarului pentru a-i da o notă picantă.
 • Amintiți-vă că picantul sosului Tabasco variază în funcție de tipul de Tabasco pe care îl aveți și de cantitatea pe care o adăugați.
 • Deci, ajustați cantitatea în funcție de preferințele dvs. personale în ceea ce privește nivelul de picant.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 011210000018
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18033
17,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
Pretul in puncte: 36 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sosul Tabasco este un sos de ardei iute roșu foarte cunoscut și iubit în întreaga lume. A fost creat inițial în statul Louisiana din SUA și este produs de către compania McIlhenny Company. Acest sos este faimos pentru că este condimentat și picant, adăugând o notă fierbinte și plină de savoare mâncărurilor. Tabasco este adesea folosit pentru a condimenta o varietate de mâncăruri, cum ar fi supe, fripturi, pizza, fructe de mare, ouă ochiuri, sandvișuri și multe altele.De asemenea, este folosit pentru a adăuga un strop de picant în diverse sosuri și marinade.Cu toate că este picant, este cunoscut și pentru a adăuga un gust bogat și complex preparatelor culinare.
GTINEAN 011210000018
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 1
17,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
17,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil