Tabasco Green Pepper Sauce- Mild - Sos Ardei Iute Verde - Iuteala Intensitate Medie – 60 Mililitri

DESCRIERE PRODUS

 • Tabasco green pepper sauce este un sos de ardei iute verde, de intensitate medie  ce poate fi utilizat pentru a adăuga o notă picantă și plină de savoare la o varietate de preparate culinare.
 • Ambalaj: recipient sticla
 • Gramaj: 60 mililitri
 • Forma de prezentare: sos usor vascos, netransparent
 • Culoare: verde
 • Produs cu intensitatea iuteala medie 
 • Nu contine coloranti alimentari artificiali
 • A se agita inainte de a se folosi
 • Termen de valabilitate: 4 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in spatii uscate, racoroase, ferite de razele soarelui
 • Tara de origine: USA
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Ardei iute verde Jalapeno 30 %
 • Apa
 • Sare
 • Amidon de porumb
 • Guma xantan
 • Antioxidant: acid ascorbic

VALOARE ENERGETICA PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 46 kj/ 11 kcal
 • Grasimi: 0,0 grame
 • Grasimi saturate: 0,0 grame
 • Carbohidrati: 1,8 grame
 • Zaharuri: 0 grame
 • Proteine: 10,6 gram
 • Sare: 7,4 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Sosul Tabasco este un sos de ardei iute verde Jalapeno foarte cunoscut și iubit în întreaga lume. A fost creat inițial în statul Louisiana din SUA și este produs de către compania McIlhenny Company.
 • Acest sos este faimos pentru că este condimentat și picant, adăugând o notă fierbinte și plină de savoare mâncărurilor.
 • Tabasco Green Pepper Sauce Mild este o variantă mai puțin picantă a celebrului sos Tabasco.

 • Acest sos este făcut din ardei verzi proaspeți și are un gust mai blând în comparație cu variantele picante ale Tabasco.

 • Acesta poate fi utilizat pentru a adăuga o notă ușor picantă și un gust de ardei verde proaspăt la o varietate de preparate culinare.

 • Iată câteva moduri în care puteți utiliza Tabasco Green Pepper Sauce Mild:
 1. Salate: Adăugați câteva picături de sos Tabasco Green peste salatele dvs. pentru a le da un gust proaspăt și ușor picant.

 2. Fajitas: Folosiți acest sos ca o garnitură pentru fajitas, împreună cu carne de pui sau carne de vită, legume și brânză.

 3. Tacos: Adăugați-l la taco-urile dvs. pentru a le da o notă de ardei verde.

 4. Sosuri și dip-uri: Amestecați sosul Tabasco Green cu alte ingrediente pentru a crea sosuri și dip-uri pentru legume sau aperitive.

 5. Fructe de mare: Folosiți-l pentru a condimenta fructele de mare, cum ar fi creveții sau somonul.

 6. Grătar: Glazurați carnea cu acest sos în timpul grătarului pentru a-i adăuga o notă ușor picantă și arome de ardei verde.

 7. Omeletă: Adăugați câteva picături în ouăle bătute înainte de a face o omletă.

 8. Sandwich-uri: Folosiți Tabasco Green ca o garnitură pentru sandwich-uri sau burgeri pentru a le da un gust mai interesant.

 • Sosul Tabasco Green Pepper Sauce Mild este o opțiune excelentă pentru cei care apreciază aromele de ardei verde, dar nu doresc un nivel ridicat de picant.
 • Este potrivit pentru a adăuga un strop de savoare oricărui fel de mâncare pe care doriți să-l îmbunătățiți.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 011210009387
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18034
17,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
Pretul in puncte: 36 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Tabasco Green Pepper Sauce Mild este o variantă mai puțin picantă a celebrului sos Tabasco.Acest sos este făcut din ardei verzi proaspeți și are un gust mai blând în comparație cu variantele picante ale Tabasco.Acesta poate fi utilizat pentru a adăuga o notă ușor picantă și un gust de ardei verde proaspăt la o varietate de preparate culinare.Sosul Tabasco Green Pepper Sauce Mild este o opțiune excelentă pentru cei care apreciază aromele de ardei verde, dar nu doresc un nivel ridicat de picant.Este potrivit pentru a adăuga un strop de savoare oricărui fel de mâncare pe care doriți să-l îmbunătățiți.

GTINEAN 011210009387
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 1
17,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
17,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil