Haina Captusita pentru Catei - Hanorac cu Ham si Fermoar - Freedogs Fashion - Talie Mica si Medie - Roz - marime L

Haina pentru câini Freedogs Fashion cu ham inclus, căptușită cu material polar moale are material impermeabil si închidere pe spate prin fermoar. Hanoracul pentru catei este un element vestimentar practic și util pentru protejarea câinelui tău de condițiile meteorologice neprielnice.

Haina este disponibila in mai multe variante de marime. Pentru masuri va rugam sa consultati tabelul de marimi din descrierea produsului.

Iată câteva detalii despre acest tip de hainuta:

 1. Ham inclus: Hamul este o caracteristică utilă pentru acei câini care nu sunt foarte dornici să poarte haine și au tendința de a le scutura sau îndepărta. Cu un ham inclus, poți asigura o potrivire mai sigură și comodă a hainei pe corpul câinelui tău.

 2. Material polar moale: Căptușeala cu material polar moale adaugă confort și căldură. Este un material plăcut la atingere și ajută la menținerea căldurii corpului câinelui, ceea ce este important în special în sezonul rece.

 3. Închidere cu fermoar pe spate: Închiderea cu fermoar pe spate face haina ușor de pus și de scos de pe câine. De asemenea, permite o potrivire mai strânsă și mai sigură a hainei.

 4. Material impermeabil: Materialul impermeabil face ca haina să fie rezistentă la umezeală și la intemperii, protejând câinele de ploaie, zăpadă și vânt. Această caracteristică este deosebit de utilă în sezonul ploios sau în zone cu vreme imprevizibilă.

 5. Mărime potrivită: Asigură-te că alegi o mărime adecvată pentru câinele tău, pentru a se potrivi corect și a permite mișcarea liberă a acestuia. Măsoară câinele înainte de a cumpăra haina pentru a alege dimensiunea potrivită. Consulta tabelul de marimi din descrierea produsului.

 6. Îngrijire ușoară: Verifică eticheta produsului pentru instrucțiuni de îngrijire. Majoritatea hainelor pentru câini pot fi spălate la mașină, ceea ce face întreținerea lor relativ simplă.

Aceste haine pentru câini sunt ideale pentru a-i ține pe prietenii blanosi calzi și uscați în condiții de vreme proastă. Cu toate acestea, asigură-te că câinele tău se simte confortabil și nu are nicio reacție adversă la hainele pe care le poartă. De asemenea, nu uita să îl supraveghezi atunci când poartă haina pentru a te asigura că nu apare nicio problemă sau disconfort.

DIMENSIUNI: vezi tabelul de mai jos

Cum se masoara catelul dumneavoastra:

 • Pentru a estima masurile catelului aveti de masurat: circumferinta gatului, circumferinta corpului,lungimea corpului
 • Circumferinta gatului:se masoara la baza gatului, la cativa cm mai sus de umeri.Nu masurati la mijlocul gatului sau fix sub cap pt ca veti obtine un rezultat eronat.
 • Circumferinta trunchiului:in zona pieptului unde trunchiul este cel mai gros
 • Lungimea corpului: dintre umeri pana unde incepe coada
 • Daca masuratorile sunt cu 1-2cm mai mici dar totodata intre masuri, recomandam alegerea dimensiunii mai mici.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6959395008808
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17856
49,00 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 98 point
Puncte premiu: 2 points
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Hainuta pentru câini Freedogs Fashion cu ham inclus, căptușită cu material polar moale, cu închidere pe spate prin fermoar și din material impermeabil, este un element vestimentar practic și util pentru protejarea câinelui tău de condițiile meteorologice neprielnice.
BRANDViva Z GTINEAN 6959395008808
Brandul zilei
.
Produse Recomandate
17371
Pieptanul Canin Profesional este un instrument de îngrijire a blănii special conceput pentru câinii cu păr lung, acest pieptan este alegerea perfectă pentru a menține blana animalului tău de companie într-o stare impecabilă.
22,50 RON /per bucata
in stoc
17594
Peria Dubla Profesionala 2 in 1 este un instrument de îngrijire a blănii special conceput pentru câinii cu păr mediu si lung. Ingrijirea regulata a parului blanosului dumneavoastra este extrem de importanta pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare Peria pentru descalcire e ste ideala pentru indepartarea caltilor, pufului si parului ce cade in cadrul procesului de naparlire.Poate fi folosita si pentru pisicile cu par lung si mediu
20,00 RON /per bucata
in stoc
17826
Acest bol mic pentru câini, conceput pentru hranire lentă este o alegere excelentă pentru a îmbunătăți obiceiurile alimentare ale blanosului tău. Prin încetinirea ritmului de consumare a mâncarii, bolul antiînfulecare ajuta la prevenirea problemelor de sănătate
25,00 RON /per bucata
in stoc
17852
Bolul pliabil din silicon pentru caini este un accesoriu util pentru proprietarii de câini, conceput pentru a hrăni sau adăpa animalele de companie în timpul călătoriilor sau plimbărilor.
7,00 RON /per bucata
in stoc
17602
Jucaria din latex in forma de purcelus purcel emite sunete atunci când este apăsată sau mușcată, captivând atenția câinilor și stârnindu-le interesul. Designul interactiv al jucăriei încurajează jocul activ și stimulează dezvoltarea abilităților cognitive ale câinelui. În plus, jucăria oferă o modalitate distractivă de a se bucura de momente de joacă pline de veselie alături de stăpânul său.

Culoare:

Roz Galben
12,00 RON /per bucata
in stoc
15866
Sfaturi pentru a-ți menține câinele sănătos și fericit Să-ți păstrezi câinele sănătos și fericit nu este o sarcină mică.  De la alegerea alimentelor potrivite până la menținerea unui program adecvat de vaccinare și igiena dentară, există o mulțime de lucruri de care trebuie să țineți cont...
9,13 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
17824
Pieptenele cu dinti alternanti, scurti -lungi, este destinat cainilor, pisicilor sau iepurilor cu diferite lungimi de blana. Pieptanul descurca blana, curata murdaria de pe suprafata parului dar si zonele adanci ale parului,  le ofera animalelor dumneavoastra un masaj relaxant si o senzatie de confort la fiecare periere
8,00 RON /per bucata
in stoc
15686
Hrana uscată Purina ONE Active este bogată în proteine de înaltă calitate și surse specifice de carbohidrați pentru a susține un stil de viață activ.
24,75 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
15684
Hrana uscată Purina ONE are la bază o rețetă hrănitoare, cu niveluri ridicate de antioxidanți, pentru un sistem imunitar puternic și substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea orală.
24,75 RON /per bucata
in stoc
12493
Castron dublu, cu doua compartimente, pentru caini si pisici de talie medie,  cu design plat si lat pentru a se potrivi si animalelor cu botul plat, cu margini netede si rotunjite pentru a preveni accidentele in timpul hranirii. Castronul este realizat din plastic robust, non- toxic, rezistent la muscaturi
10,00 RON /per bucata
in stoc
14517
Castroanele duble din plastic, pentru catei de talie medie si mare sunt ideale pentru a le servi animalelor noastre, intr-un singur recipient, atat mancare umeda, cat si mancare uscata. Castronul este realizat dintr-un plastic robust, rezistent la muscaturi, cu margini netede si rotunjite, pentru a evita ranirile accidentale
10,50 RON /per bucata
in stoc
17793
Peria de animale este un instrument de îngrijire a blănii special conceput pentru câinii cu păr mediu si lung.  Ingrijirea regulata a parului blanosului dumneavoastra este extrem de importanta pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare Peria pentru descalcire e ste ideala pentru indepartarea caltilor, pufului si parului ce cade in cadrul procesului de naparlire.
18,00 RON /per bucata
in stoc
17855
Sticluța de călătorie si adapatoarea pentru câini și pisici cu o capacitate de 250ml este un accesoriu util pentru proprietarii de animale de companie care călătoresc frecvent sau care sunt în mișcare.
15,00 RON /per bucata
in stoc