Furminator S - Pieptan Catei Profesional - A -13133

DESCRIERE PRODUS:

 • Pieptanul Canin Profesional este un instrument de îngrijire a blănii special conceput pentru câinii cu păr mediu si lung, acest pieptan este alegerea perfectă pentru a menține blana animalului tău de companie într-o stare impecabilă.
 • Material:
 • Otel + Plastic
 • Maner ergonomic imbracat in cauciuc
 • Dimensiuni
 • Lungime totala: 15 cm
 • Latime pieptan: 6.7 cm
 • Latime maner: 3 cm
 • Greutate: 150 grame
 • Desingul: o singura piesa
 • Caracteristici:
 • Mecanism special curatare pieptan
 • Design inteligent  
 • Realizat din materile sigure
 • Asigura o prindere ferma si confortabila
 • Rezistent la coroziune
 • Rezistent la rugina
 • Maner ergonomic
 • Curatare: curatarea se face manual sub jetul de apa
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE:

 • Pieptanul Canin Profesional este un instrument de îngrijire a blănii special conceput pentru câinii cu păr lung. Datorită designului său ergonomic și materialelor de calitate superioară, acest pieptan este alegerea perfectă pentru a menține blana animalului tău de companie într-o stare impecabilă.
 • Cu o construcție durabilă, pieptanul este fabricat din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea pe termen lung. Dentiția sa fină și precisă, cu dinți spațiați uniform, permite o descurcare eficientă și delicată a blănii, reducând riscul de rupere sau deteriorare a firelor de păr.
 • Pieptanul Canin Profesional este echipat cu un mâner ergonomic, confortabil și antiderapant, ceea ce îți oferă controlul și manevrabilitatea necesare în timpul procesului de îngrijire. Acesta este proiectat astfel încât să ofere o aderență fermă și să reducă oboseala mâinii, permițându-ți să periezi blana câinelui tău cu ușurință și fără disconfort.
 • Datorită dimensiunilor sale optime, pieptanul este potrivit pentru toate rasele de câini cu păr lung. Indiferent dacă animalul tău are părul drept sau ondulat, acesta va reuși să pătrundă prin firele de păr pentru a îndepărta nodurile și impuritățile, lăsând blana câinelui tău moale, matasoasă și strălucitoare.
 • Pieptanul Canin Profesional pentru păr lung este un instrument esențial în trusa de îngrijire a câinelui tău. Cu acest pieptan de înaltă calitate, vei obține rezultate profesionale, menținând blana animalului tău sănătoasă, frumoasă și îngrijită.
 • Pieptanul Canin Profesional pentru păr lung este dotat cu un sistem inovator de curățare, care permite eliminarea părului din pieptene cu doar o simplă apăsare a unui buton. Acest sistem de curățare simplifică și accelerează procesul de îndepărtare a părului în timpul periajului, fără a fi nevoie să înlături manual firele de păr acumulate pe pieptene. 

 • Cu ajutorul butonului special amplasat pe mânerul pieptenului, poți activa mecanismul de curățare, care va împinge în sus sau va deschide o fantezie în dinții pieptenului. Aceasta acțiune permite părului să se elibereze ușor și eficient, astfel încât să poți continua periajul fără întreruperi.

 • Acest sistem de curățare inovator nu doar economisește timp, dar și reduce nevoia de a scutura sau de a trage manual părul de pe pieptene, minimizând riscul de deteriorare sau rănire a blănii câinelui tău. Mai mult decât atât, prin înlăturarea părului din pieptene, se reduce și riscul de înfundare a acestuia cu păr, menținându-l într-o stare optimă de utilizare.

 • Astfel, datorită sistemului său de curățare simplu și eficient, Pieptanul Canin Profesional pentru păr lung reprezintă o soluție practică și convenabilă pentru îngrijirea blănii câinelui tău.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin Dulhan
03/07/2023
Achiziție neconfirmată
Pieptanul Canin Profesional este un instrument esențial pentru îngrijirea blănii câinilor
Comentarii
Pieptanul Canin Profesional este într-adevăr un instrument esențial pentru îngrijirea blănii câinilor. Acesta este conceput pentru a ajuta la menținerea blănii într-o stare sănătoasă și curată. Iată câteva motive pentru care pieptanul Canin Profesional este atât de important în îngrijirea blănii câinilor:

Descurcarea blănii: Pieptanul este ideal pentru a descurca blana câinilor, în special în cazul celor cu păr lung sau dens. Aceasta ajută la îndepărtarea firelor încâlcite, nodurilor și matrețelor, permițându-i câinelui să aibă o blană frumoasă și bine îngrijită.

Stimularea circulației: Utilizarea regulată a pieptanului ajută la stimularea circulației sanguine în pielea câinelui, ceea ce poate contribui la sănătatea generală ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
03/07/2023
Pieptanul Canin Profesional este un instrument esențial pentru îngrijirea blănii câinilor
Comentarii
Pieptanul Canin Profesional este într-adevăr un instrument esențial pentru îngrijirea blănii câinilor. Acesta este conceput pentru a ajuta la menținerea blănii într-o stare sănătoasă și curată. Iată câteva motive pentru care pieptanul Canin Profesional este atât de important în îngrijirea blănii câinilor:

Descurcarea blănii: Pieptanul este ideal pentru a descurca blana câinilor, în special în cazul celor cu păr lung sau dens. Aceasta ajută la îndepărtarea firelor încâlcite, nodurilor și matrețelor, permițându-i câinelui să aibă o blană frumoasă și bine îngrijită.

Stimularea circulației: Utilizarea regulată a pieptanului ajută la stimularea circulației sanguine în pielea câinelui, ceea ce poate contribui la sănătatea generală ...
A fost utilă această recenzie?
340 38
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518131335
ORIGINE:
CHINA
Ambalare :
4 grame
Culoare:
Fucsia
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17371
22,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 45 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pieptanul Canin Profesional este un instrument de îngrijire a blănii special conceput pentru câinii cu păr lung, acest pieptan este alegerea perfectă pentru a menține blana animalului tău de companie într-o stare impecabilă.
GTINEAN 2015518131335 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.