Cireșe Confiate Roșii Jumbo 20/22 (Galeata 5,0 kg)

Cireșe confiate roșii pentru ornament sau umpluturi.

Ingrediente : cireşe, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, conservanţi (E202, E220 dioxid de sulf), corector de aciditate (E330), 

colorant ( E 127).

- Ambalare : 2 galetușe x 5kg / Cutii de 10 kg, dar putem vinde și o galetușă

- Informații paletizare : cutii pe rand 7 / randuri pe palet 7 / cutii pe palet 49 / 1 palet : 490 kg.

- Conservare :18 luni in loc răcoros și uscat,departe de surse de caldura si lumina directă a soarelui.

 

Origine : Italia

 

  Descriere :

  Fructele confiate, cunoscute și sub numele de fructe cristalizate sau fructe glacé, există încă din secolul al XIV-lea. Fructele întregi, bucățile mai mici de fructe sau bucățele de coajă sunt introduse în siropul de zahăr încălzit, care absorb umezeala din fructe și, în cele din urmă, îl păstrează. În funcție de mărime și tip de fructe, acest proces de conservare poate dura de la câteva zile la câteva luni. Acest proces permite fructelor să-și păstreze calitatea timp de un an.

  Procesul continuu de scurgere a fructelor în sirop face ca fructele să se sature de zahăr, împiedicând creșterea microorganismelor de stricare din cauza presiunii osmotice nefavorabile pe care aceasta le creează.

  Cireșe confiate sunt făcute încă din cel puțin 1300 în orașul Apt, în Provence, Franța, unde sunt încă o mare industrie. Au fost întotdeauna un mare lux. Un bărbat pe nume Matthew Wood a fost primul care a început să le importe din Apt în Marea Britanie ca bun de consum la începutul anilor 1870. Norocul lui Apt a ajuns să fie legat de dragostea britanică a cireșelor confiate în torturile lor de fructe.
Totuși, producătorii din Apt au ieșit aproape din afaceri după cel de-al doilea război mondial. 

  Odată cu dominația arabă a unor părți din sudul Europei, fructele confiate și-au făcut drum spre Occident. În Italia, acestea au devenit un ingredient cheie al câtorva dintre cele mai cunoscute dulciuri ale tradiției sale culinare.

  Stii cum se fac cireșele confiate?
  Sunt făcute prin înmuierea cireșelor într-un sirop de zahăr. Siropul de zahăr înlocuiește toată umiditatea naturală din cireșe. Acest lucru le păstrează, făcându-le foarte dulci în același timp. Cireșele confiate sunt uneori vopsite cu un colorant artificial comestibil sau cu suc de struguri roșii, pentru a consolida o culoare roșie veselă, verde sau galben.

  Ciresele au un continut bogat in provitamina A, care creste acuitatea vizuala si intretine tesuturile (tegumente, mucoase, epitelii).

  Antocianidinele, substanţele care dau cireşelor culoarea roşie, conferă acestor fructe proprietăţi anticangerigene.

  Valori nutritionale pentru 100 gr cirese confiate :

  Calorii: 320kcal, Grăsimi: 0.3, Carbohidraţi: 78.6, Proteine: 0, Fibre: 0, Sodiu: 0

  Valori nutritionale pentru 100 gr cirese proaspete :

  Calorii: 33 kcal, Grăsimi: 0.4, Carbohidraţi: 7.49, Proteine: 0.8, Fibre: 0, Sodiu: 3  

  Ciresele confiate conţin o mare diversitate de componente nutritive, între care pot fi menţionate: zaharuri (mai ales levuloză asimilabilă de către diabetici), acizi organici (îndeosebi acid salicilic), proteine, pectine, caroten, saponine, flavonoizi, vitamine (C, A, B1, B2, E, PP) şi o cantitate optimă de săruri minerale, îndeosebi potasiu (220 mg%), precum şi Ca, P, Mg, Fe şi unele microelemente absolut necesare în terapia umană (Zn, Cu, Mn, Co).

  Conţinutul în minerale raportat la 100 de grame de cireşe este constituit din 222 mg de potasiu, 21 mg de fosfor si 13 mg de calciu.

  Utilizari :

  Ciresele confiate sunt un ingredient delicios, fiind perfecte pentru patiserie si cofetarie, in retetele ce necesita coacere, dar nu numai. Se pot adauga in cozonaci, prajituri, tarte, plăcinte, panettone, in cocktailuri cu alcool sau fara, pentru un gust deosebit, in pasca, chec si la decorarea torturilor, in special la faimosele torturi Diplomat sau Black Forest. Le puteti lasa in alcool peste noapte si le puteti folosi ca umplutura pentru bomboane de ciocolata.

  Reteta de briose cu cirese confiate :

  Este vorba de o rețetă simplă pe care o poți încerca nefiind un cofetar desăvârșit :-) Pentru asta, ai nevoie de :

  - 300 gr faină albă, două ouă, 100 gr zahar, 100 ml de lapte, esență de vanilie, 20 ml ulei sau 20 de grame de unt topit, aroma de vanilie, un praf de sare, 200 gr de cirese confiate si un plic de praf de copt, bănuți de căpsune pentru glazură

  Mod de preparare pentru brioșe cu cirese confiate:

 - Se amestecă făina, zaharul, praful de copt si sarea.

 - Într-un alt vas, se amestecă laptele, uleiul, oul si vanilia.

 - Adaugă crema obținută și cireșele confiate peste compozitia din faină și amestecă energic, până obții o cremă omogenă.

 - Toarnă compoziția obținută in forme de brioșe și lasă totul la copt, timp de maximum un sfert de oră, in cuptorul deja încins la 200 grade C.

 - Brioșele cu cirese confiate se pot servi atât calde, cât și reci, iar pentru un gust și mai dulce, le poți adăuga, fulgi de ciocolată sau cu frișcă.

  

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Barbu Madalina
13/03/2023
Achizitie Verificata
Comentarii
sunt f multumita. recomand
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Barbu Madalina
Barbu Madalina
Achizitie Verificata
13/03/2023
Comentarii
sunt f multumita. recomand
A fost utilă această recenzie?
56 19
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8003180903958
Ambalare :
5 Kg
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10305
199,00 RON
39,80 RON  per 1.00 kg
/ Galeata
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 10+ 50+
Pret 193,03 RON
38,61 RON  per 1.00 kg
189,05 RON
37,81 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 398 point
Puncte premiu: 10 points

Cantitatea minima pentru "Cireșe Confiate Roșii Jumbo 20/22 (Galeata 5,0 kg)" este 1.

1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Cirese confiate rosii pentru ornament sau umpluturi.
BRANDMaster Martini GTINEAN 8003180903958
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
5 Kg
in stoc
199,00 RON
39,80 RON  per 1.00 kg
/ Galeata
1 kg
in stoc
48,40 RON
48,40 RON  per 1.00 kg
/ Cutie