+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Ciocan Snitele & Fragezire Carne –  2 Capete Ovale Texturate - Otel Inoxidabil & Silicon- 22 Centimetri- KMT Style – 5406837

DESCRIERE PRODUS

 • Ciocanul pentru snitele este o ustensila de bucatarie ideala pentru fragezirea si aplatizarea carnii
 • Material:
 • Corp: otel inoxidabil de inalta calitate
 • Maner: otel inoxidabil imbracat in silicon de inalta calitate
 • Model: ciocanul are o terminatie in doua capete ovale. Un cap este prevazut cu tepi mari , un cap este prevazut cu tepi mici
 • Dimensiuni:
 • Lungime totala: 22 cm
 • Lungime parte siliconata: 10,5 cm
 • Capete ovale: 4,2 x 3,5 cm
 • Latime maner: 3 cm
 • Culoare:
 • Capete ciocan: gri cromat
 • Maner silicon: negru
 • Caracteristici:
 • Design robust si echilibrat
 • Durabilitate
 • Manerul siliconat asigura o aderenta buna
 • Turnat dintr-o singura bucata, fara puncte de sudura
 • Curatare: curatarea se face usor, manual sau in masina de spalat vase
 • Depozitare: ciocanul de snitere are o dimensiune convenabila, se potriveste in toate sertarele mobilelor de bucatarie, suporturi de blat
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Ciocanul pentru carne este  este un instrument cu o suprafață  texturată care este folosit pentru a bate sau a fragezi carnea. Prin descompunerea fizică a fibrelor musculare, ajută la fragezirea bucăților mai dure de carne
 • Ciocanul pentru carne este prevazut cu 2 suprafete texturate, una cu tepi mici, pentru carnea mai subtire si mai frageda, una cu tepi mai mari pentru bucati de carne mai groase si mai tari
 • Prin batei usoare, cu suprafata texturata potrivita a ciocanului se obține nivelul dorit de frăgezime.
 • La fiecare bataie a ciocanului, fibra carnii se rupe, astfel devenind mai frageda
 • Inainte de a fragezii sau a aplatiza carnea, aceasta trebuie taiata in felii
 • Carnea fragezita se gateste mai repede, este mai gustoasa, mai usor de taiat si mestecat
 • Constructia robusta a ciocanului, constructia dintr-o singura bucata, manerul siliconat antiderapant face ca utilizarea ciocanului sa fie usoara si sigura
 • Când utilizați un dispozitiv de fragezire pentru carne, respectați întotdeauna instrucțiunile adecvate de siguranță alimentară, cum ar fi curățarea temeinică a unealtei înainte și după utilizare și manipularea cu grijă a cărnii crude pentru a preveni contaminarea încrucișată

MOD DE FOLOSIRE A CIOCANULUI DE SNITELE

 • Ciocanul snitele cunoscut și sub denumirea de ciocan pentru carne, este un instrument de bucătărie utilizat pentru a aplatiza bucăți de carne și a le face mai subțiri și mai moi. Este ideal pentru prepararea de snițele, escalopuri sau orice rețetă care necesită carne bătută și aplatizată.
 • Ciocanul snitele are o construcție simplă, cu o capătănă plată și grea din metal sau din alte materiale rezistente. Capătul plat poate avea o suprafață texturată sau netedă, în funcție de preferințe.
 • Pentru a utiliza ciocanul snitele urmați acești pași:
 1. Pregătiți bucata de carne: Alegeți o bucată de carne mai groasă, cum ar fi o felie de piept de pui, cotlet de porc sau cotlet de vită. Curățați bucata de carne de eventualele grăsimi sau tendoane nedorite.
 2. Protejați carnea: Puneți bucata de carne între două folii de plastic sau hârtie pergament pentru a preveni aderența și pentru a proteja ciocanul. Asigurați-vă că foliile sunt suficient de mari pentru a acoperi întreaga bucată de carne.
 3. Aplatizați carnea: Folosind ciocanul snitele loviți bucata de carne cu mișcări ușoare și uniforme. Începeți din centru și lucrați spre margini, aplatizând carnea într-o formă uniformă. Încercați să mențineți o grosime uniformă pe toată suprafața bucății de carne.
 4. Repetați dacă este necesar: Dacă bucata de carne este mai groasă sau doriți să o aplatizați și mai mult, puteți repeta procesul pe ambele părți ale bucății de carne.
 5. Gătiți carnea: După ce ați aplatizat bucata de carne, puteți continua cu rețeta dorită. De obicei, carnea aplatizată este pregătită prin prăjire într-o tigaie sau prin fălăiere în cuptor, în funcție de rețeta specifică pe care o urmați.
 • Ciocanul snitele poate fi un instrument util în bucătărie pentru a pregăti carne bătută și aplatizată într-un mod uniform. Asigurați-vă că curățați și igienizați ciocanul înainte și după utilizare și că manipulați carnea crudă cu atenție pentru a preveni contaminarea încrucișată.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

AN

 

 

 

 

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Colac Marcel
15/06/2023
Achiziție neconfirmată
Comentarii
Ciocanul de frăgezire, cunoscut și sub numele de bătător de carne, este un instrument de bucătărie utilizat pentru a frăgezi și subția bucăți de carne. Acesta are o suprafață texturată, adesea cu mici găuri sau crestături, și este folosit în următoarele scopuri:

Frăgezirea cărnii: Ciocanul de frăgezire este folosit pentru a frăgezi bucățile de carne mai tari și mai fibroase, cum ar fi cotletele de porc, antricotul sau mușchiul de vită. Loviturile ușoare aplicate cu ciocanul de frăgezire ajută la ruperea țesutului conjunctiv și la îndepărtarea fibrelor dure, ceea ce face carnea mai fragedă și mai ușor de mestecat.

Uniformizarea grosimii cărnii: ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Colac Marcel
Colac Marcel
Achiziție neconfirmată
15/06/2023
Comentarii
Ciocanul de frăgezire, cunoscut și sub numele de bătător de carne, este un instrument de bucătărie utilizat pentru a frăgezi și subția bucăți de carne. Acesta are o suprafață texturată, adesea cu mici găuri sau crestături, și este folosit în următoarele scopuri:

Frăgezirea cărnii: Ciocanul de frăgezire este folosit pentru a frăgezi bucățile de carne mai tari și mai fibroase, cum ar fi cotletele de porc, antricotul sau mușchiul de vită. Loviturile ușoare aplicate cu ciocanul de frăgezire ajută la ruperea țesutului conjunctiv și la îndepărtarea fibrelor dure, ceea ce face carnea mai fragedă și mai ușor de mestecat.

Uniformizarea grosimii cărnii: ...
A fost utilă această recenzie?
3 3
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8435545768375
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17151
28,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
Pretul in puncte: 57 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Ciocanul snitele, cunoscut și sub denumirea de ciocan pentru carne, este un instrument de bucătărie utilizat pentru a aplatiza bucăți de carne și a le face mai subțiri și mai moi. Este ideal pentru prepararea de snițele, escalopuri sau orice rețetă care necesită carne bătută și aplatizată.Ciocanul snitele are o construcție simplă, cu un cap  plat și greu din metal sau din alte materiale rezistente. Capătul plat poate avea o suprafață texturată sau netedă, în funcție de preferințe.
GTINEAN 8435545768375 ORIGINECHINA
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 4
in stoc
20,90 RON /per bucata
+
Nr 2
in stoc
30,90 RON /per bucata
+
Nr 1
28,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 3
in stoc
29,90 RON /per bucata
+