Ciocan Snitele & Fragezire Carne –  2 Capete Rotunde 1 Cap Texturat & 1Cap Neted - Aluminiu - 25 Centimetri- A 09967

DESCRIERE PRODUS

 • Ciocanul pentru snitele este o ustensila de bucatarie ideala pentru fragezirea si aplatizarea carnii
 • Material: aluminiu
 • Model: ciocanul are o terminatie in doua capete rotunde. Un cap este prevazut cu tepi  , un cap este neted
 • Dimensiuni:
 • Lungime totala: 25 cm
 • Capete rotunde : 6,5 cm
 • Lungime maner: 20 cm 
 • Latime maner: 2  cm
 • Culoare:
 • Capete ciocan: gri cromat
 • Maner: gri cromat 
 • Caracteristici:
 • Design robust si echilibrat
 • Durabilitate
 • Manerul  asigura o aderenta buna
 • Manerul este prevazut cu un orificiu incorporat pentru depozitare in carlige sau suporturi de vesela  
 • Turnat dintr-o singura bucata, fara puncte de sudura
 • Curatare: curatarea se face usor, manual sau in masina de spalat vase
 • Depozitare: ciocanul de snitere are o dimensiune convenabila, se potriveste in toate sertarele mobilelor de bucatarie, suporturi de blat
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Ciocanul pentru carne este  este un instrument cu o suprafață  texturată care este folosit pentru a bate sau a fragezi carnea. Prin descompunerea fizică a fibrelor musculare, ajută la fragezirea bucăților mai dure de carne
 • Ciocanul pentru carne este prevazut cu 1 suprafeta texturata cu tepi mici, pentru carnea mai subtire si mai frageda, una cu suprafata neteda, ideala pentru frageire si aplatizare 
 • Prin batai usoare, cu suprafata texturata potrivita a ciocanului se obține nivelul dorit de frăgezime.
 • La fiecare bataie a ciocanului, fibra carnii se rupe, astfel devenind mai frageda
 • Inainte de a fragezii sau a aplatiza carnea, aceasta trebuie taiata in felii
 • Carnea fragezita se gateste mai repede, este mai gustoasa, mai usor de taiat si mestecat
 • Constructia robusta a ciocanului, constructia dintr-o singura bucata, manerul antiderapant face ca utilizarea ciocanului sa fie usoara si sigura
 • Când utilizați un dispozitiv de fragezire pentru carne, respectați întotdeauna instrucțiunile adecvate de siguranță alimentară, cum ar fi curățarea temeinică a unealtei înainte și după utilizare și manipularea cu grijă a cărnii crude pentru a preveni contaminarea încrucișată

MOD DE FOLOSIRE A CIOCANULUI DE SNITELE

 • Ciocanul snitele cunoscut și sub denumirea de ciocan pentru carne, este un instrument de bucătărie utilizat pentru a aplatiza bucăți de carne și a le face mai subțiri și mai moi. Este ideal pentru prepararea de snițele, escalopuri sau orice rețetă care necesită carne bătută și aplatizată.
 • Ciocanul snitele are o construcție simplă, cu o capătănă plată și grea din metal sau din alte materiale rezistente. Capătul plat poate avea o suprafață texturată sau netedă, în funcție de preferințe.
 • Pentru a utiliza ciocanul snitele urmați acești pași:
 1. Pregătiți bucata de carne: Alegeți o bucată de carne mai groasă, cum ar fi o felie de piept de pui, cotlet de porc sau cotlet de vită. Curățați bucata de carne de eventualele grăsimi sau tendoane nedorite.
 2. Protejați carnea: Puneți bucata de carne între două folii de plastic sau hârtie pergament pentru a preveni aderența și pentru a proteja ciocanul. Asigurați-vă că foliile sunt suficient de mari pentru a acoperi întreaga bucată de carne.
 3. Aplatizați carnea: Folosind ciocanul snitele loviți bucata de carne cu mișcări ușoare și uniforme. Începeți din centru și lucrați spre margini, aplatizând carnea într-o formă uniformă. Încercați să mențineți o grosime uniformă pe toată suprafața bucății de carne.
 4. Repetați dacă este necesar: Dacă bucata de carne este mai groasă sau doriți să o aplatizați și mai mult, puteți repeta procesul pe ambele părți ale bucății de carne.
 5. Gătiți carnea: După ce ați aplatizat bucata de carne, puteți continua cu rețeta dorită. De obicei, carnea aplatizată este pregătită prin prăjire într-o tigaie sau prin fălăiere în cuptor, în funcție de rețeta specifică pe care o urmați.
 • Ciocanul snitele poate fi un instrument util în bucătărie pentru a pregăti carne bătută și aplatizată într-un mod uniform. Asigurați-vă că curățați și igienizați ciocanul înainte și după utilizare și că manipulați carnea crudă cu atenție pentru a preveni contaminarea încrucișată.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

AN

 

 

 

 

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518099673
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18096
20,90 RON /per bucata
in stoc
Nr 4
Pretul in puncte: 42 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Ciocanul snitele, cunoscut și sub denumirea de ciocan pentru carne, este un instrument de bucătărie utilizat pentru a aplatiza bucăți de carne și a le face mai subțiri și mai moi. Este ideal pentru prepararea de snițele, escalopuri sau orice rețetă care necesită carne bătută și aplatizată.Ciocanul snitele are o construcție simplă, cu o cap plat și greu din metal sau din alte materiale rezistente. Capătul plat poate avea o suprafață texturată sau netedă, în funcție de preferințe.
GTINEAN 2015518099673 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 4
in stoc
20,90 RON /per bucata
+
Nr 2
in stoc
30,90 RON /per bucata
+
Nr 3
in stoc
29,90 RON /per bucata
+
Nr 1
28,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil