Bănuți Glasat cu Gust Portocala (Punga de 1,0 kg)

Bănuți cu gust, aroma naturala de portocală, colorant natural (extract de paprika)

Culoare : portocaliu

Mod de utilizare : utilizarea este similara cu cea a banutilor de ciocolata. Se topesc si se folosesc pentru glasat.

Ingrediente : Zahăr, grăsimi vegetale (ulei de palmier), praf de zer (din lapte), praf de lapte degresat, emulgator (lecitină de floarea soarelui E322), aromă naturală de portocală, colorant natural (extract de paprika-boia).

 

Etichetare OMG în conformitate cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.Produs care nu este tratat cu radiații ionizante.

Ambalare : Produsul este ambalat in punga PP, de 1kg

Depozitare : Se face in spatii uscate, cu o temperatura nu mai mare de 20°C, in ambalajul original inchis

Valabilitate : 12 luni, de la data fabricatiei inscriptionata pe punga.

 

Origine : Italia

 

Reteta:

Tort diplomat glasat cu banuti de portocale

Ingrediente pentru blat:

- 3 oua
- 4 linguri de zahar
- 4 linguri faina
- 3 linguri ulei
- 3 linguri apa rece
- 5 gr praf de copt
- 1 lingurita coaja de lamaie

Ingrediente pentru crema :

- 5 oua
- 6 linguri zahar
- 200 ml lapte
- 9 foi gelatina
- 400 ml frisca Decor-up / Dolce Fanny
- 1 lingurita de coaja de lamaie
- 1 lingurita aroma de vanilie
- fructe (ananas, portocale, mandarine, cirese confiate)

Pentru glazura:

Banuti pentru glasat si ganache cu gust de portocala. (Dar puteti glazura si cu banuti cu aroma de lamaiefistic sau capsuna).

 

 Preparare:

Mixati ouale cu zaharul. Adaugati pe rand uleiul, apa, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Turnati compozitia intr-o forma rotunda cu diametrul de 6 cm. Presarati coaja de lamaie rasa deasupra compozitiei si dati-o la cuptor pentru aproimativ 20 de minute.

Pentru crema: Mixati galbenusurile spuma cu zaharul (cam 10 minute), adaugati treptat laptele si puneti cratita pe foc mic, amestecand mereu pana se ingroasa compozitia si ajunge de consistenta unei smanatani.
Lasati crema sa se raceasca. Foile de gelatina le hidratati in 90 ml apa rece. Dupa 5 minute incorporati gelatina peste crema de oua racita. Albusurile le bateti spuma tare si le adaugati peste crema de oua racita, amestecand cu o lingura de jos in sus. Frisca o mixati spuma si o adaugati la compozitia de mai sus, amestecand cu lingura, prin miscari circulare, de jos in sus. Tava rotunda de tort (d=26 cm) o treceti printr-un jet de apa rece, o tapetati cu o folie alimentara, apoi asezati fructele, turnati jumatate din crema, apoi inca un rand de fructe si restul de crema , iar la final aseza glazura de portocale (facuta in prealabil in bain-marie). Puneti tortul la frigider pentru circa 7 ore sau de seara pana dimineata, apoi desfaceti cercul tavii in care ati montat tortul, scoateti folia si feliati-l. 

Recenzii ale clienților

3.7 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1

Recomandare pentru cumpărare

50%

Bazat pe 2 recomandări
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Anda M.
19/06/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Aromati! Gustosi! Apreciez ca au arome naturale!
Cel mai Critic
Nuti Safta
27/04/2022
Achizitie Verificata
Nu mai induceți în eroare oamenii !
Dezavantaje
Nu mai induceți în eroare oamenii !
Comentarii
Acesti banuti de ciocolata nu sunt pentru Ganache , va rog respectos sa stergeti la rubrica "DESCRIERE" sunt special pentru Glazura nici vorba de Ganache ! Crema ganache e altceva si Glazura e total altceva !
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Mihaela
Mihaela
Achiziție neconfirmată
19/01/2023
Încântată
Comentarii
Foarte gustoasa, are intr-adevar gust de portocale, doar ca pt a fi folosita la ganache recomand 2,5:1 adica 250g ciocolata la 100ml smântână pt. frisca, ca sa fie o crema ce se poate orna frumos cu posul. Am sa incerc si celelalte variante.
A fost utilă această recenzie?
32 34
Nuti Safta
Nuti Safta
Achizitie Verificata
27/04/2022
Nu mai induceți în eroare oamenii !
Dezavantaje
Nu mai induceți în eroare oamenii !
Comentarii
Acesti banuti de ciocolata nu sunt pentru Ganache , va rog respectos sa stergeti la rubrica "DESCRIERE" sunt special pentru Glazura nici vorba de Ganache ! Crema ganache e altceva si Glazura e total altceva !
A fost utilă această recenzie?
45 45
Firu Florentina
Raspuns oferit de:: Firu Florentina
28/04/2022
A fost o greseala de redactare si o sa remediem problema in cel mai scurt timp posibil.
Anda M.
Anda M.
Achizitie Verificata
19/06/2021
Comentarii
Aromati! Gustosi! Apreciez ca au arome naturale!
A fost utilă această recenzie?
51 40
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8003180001685
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10269
39,90 RON
39,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 80 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Bănuți Glasat cu Gust Portocala (Punga de 1,0 kg)" este 1.

3 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Centramerica - Banuti cu gust si aroma naturala de portocala
BRANDMaster Martini GTINEAN 8003180001685
Brandul zilei
.
Variante
  Aroma Disponibilitate Pret  
Lamaie
in stoc
39,90 RON
39,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Mar
in stoc
39,90 RON
39,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga