Bănuți de Glasat cu Gust Lămâie (Punga de 1,0 kg)

Bănuți pentru glasat cu gust, aroma naturala de lamaie si colorant natural 

Culoare : galbena

Mod de utilizare : utilizarea este similara cu cea a banutilor de ciocolata. Se topesc si se folosesc pentru glasat.

Ingrediente : zahăr, grăsimi vegetale (ulei de palmier), praf de zer (din lapte), praf de lapte degresat, emulgator (lecitină de floarea soarelui E322), aromă naturală cu lămâie, culori (curcumină, caroten).

Etichetare OMG în conformitate cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE.Produs care nu este tratat cu radiații ionizante.

Ambalare : Produsul este ambalat in punga PP, de 1kg

Depozitare : Se face in spatii uscate, cu o temperatura nu mai maire de 20°C, in ambalajul original inchis.

Valabilitate : 12 luni, de la data fabricatiei inscriptionata pe punga

Origine : Italia

 

 Reteta :

 Rulada vanilata cu umplutura de lamaie:

 Rulada cu lămâie este o prăjitură plăcută și delicioasă, suficient de elegantă pentru un desert special la ocazii, asortată cu o ceașcă de cafea sau ceai. Ei bine, după părerea mea, acest desert poate fi servit și ca un mic dejun perfect.

 Poate fi ornata cu zahar pudra, menta proaspata, frisca, toping de ciocolata alba

 Această rețetă de blat nu necesită ingrediente speciale, este, în esență, un pandispan și probabil că veți avea deja majoritatea ingredientelor in cămară.

 

 Principalele ingrediente pentru blat sunt:

- 4 ouă intregi

- 4 linguri de zahăr

- 4 linguri de faina 

- o lingurita zahăr pudră (pentru decor)

- o lingurita aroma de vanilie

- o lingura de coaja de lămâie

 Pentru umplutura:

- am folosit banuti cu arome naturale

- 100 gr frisca vegetala

 

 Preparare:

 După ce ați preîncălzit cuptorul la 175°C, pregatiti o tava de tort dreptunghiulară (eu am folosit o hârtie pergament de 20 cm X 15 cm) și asigurați-vă că pulverizați hârtia cu un spray antiaderent. Daca nu aveti acest spray, bineinteles ca puteti folosi putin unt topit :-)

Bateți ouăle într-un bol mare, adăugați treptat zahărul și continuați să bateți amestecul până devine dens (aproximativ două minute).

Combinați ingredientele uscate (faina si aroma de vanilie) și apoi adăugați-le in amestecul de ouă. Adaugati si coaja de lamaie in compozitie. Asta este tot!

Turnați compozitia în tava pregătită și coaceți aproximativ 10-12 minute, sau până când blatul isi schimba usor culoarea. După ce îl scoateți din cuptor, folositi un cuțit pentru a taia marginile exterioare ale blatului, astfel încât să îl puteți scoate cu ușurință din tava.

Puneti praful de zahăr pudră și apoi inveliti-l cu un prosop de bucătărie peste stratul de zahăr. Puteți utiliza, de asemenea, hârtie pergament dacă doriți. Puneți o foaie de copt deasupra prosopului și întoarceți baza/blatul astfel încât partea de jos a ruladei să fie acum deasupra. Înainte de a încerca acest flip( intoarcere), verificați de două ori dacă marginile blatului nu se lipesc de tava!

Cu partea de jos a ruladei acum deasupra, îndepărtați ușor hârtia pergament care se afla pe fundul tavii, acum fiind lipită direct de pandispan. Răciți blatul rulat pe un suport tip "grilaj". Acest lucru este extrem de important! Lăsați-l să se răcească complet cu prosopul în interior. Asta va va ajuta sa rulati apoi cu usurinta compozitia ea devenind extrem de elastica.

Pentru umplutura puneti la topit banutii aromati intr-un vas termorezistent circa 30 de secunde. Scoateti vasul, amestecati , si daca mai este nevoie, repetati procedeul. Banutii pentru Glasat si Ganache pot fi topiti si la bain-marie, procedeu identic folosit in topirea banutilor de ciocolata, cacao sau surogat.

Bateti/Mixati frisca vegetala. In vasul cu banutii de lamaie topiti, incorporati cu o lingura jumatate din cantitatea de frisca. Compozitia devine cremoasa. Va puteti opri din a adauga frisca, daca va place consistenta umpluturii.

Finisarea acestei rulade este ca si gata. Indreptati blatul rulat anterior, si deja racit. Adaugati compozitia pe deasupra. Intindeti pe toata suprafata. Rulati usor, pudrati cu zaharul ramas, lasati-o la frigider pentru o ora.

Este un preparat usor de facut, pufos, racoros si aromat.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Radu
15/04/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Aromati,de calitate,recomand!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ramona C
Ramona C
Achizitie Verificata
25/10/2021
feedbeek
Avantaje
Se topesc foarte usor si nu raman cocoloase
Comentarii
Sunt foarte multumita de acest produs. am lucrat foarte usor cu ei si au o araoma si culoare foarte placuta.
A fost utilă această recenzie?
63 49
Radu
Radu
Achizitie Verificata
15/04/2020
Comentarii
Aromati,de calitate,recomand!
A fost utilă această recenzie?
60 51
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8003180001708
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10268
39,90 RON
39,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Lamaie
Pretul in puncte: 80 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Bănuți de Glasat cu Gust Lămâie (Punga de 1,0 kg)" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Centramerica - Banuti cu gust si aroma naturala de lamaie
BRANDMaster Martini GTINEAN 8003180001708
Brandul zilei
.
Variante
  Aroma Disponibilitate Pret  
Lamaie
in stoc
39,90 RON
39,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Mar
in stoc
39,90 RON
39,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
De interes