WZJ - Piper Alb Pudra - Piper Sichuan - 30 G

DESCRIERE PRODUS

 • Piperul alb pudra Sichuan, cunoscut și sub numele de "piper Sichuan" sau "piper alb chinezesc," este o mirodenie aromatică cu o istorie îndelungată în bucătăria asiatică, în special în regiunile din China.
 • Ambalaj: recipient sticla
 • Capac special cu dozaj
 • Continut: pudra fina
 • Gramaj: 30 grame
 • Utilizare: Pentru consum alimentar.
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
 • Depozitarea: se va face in spatii curate, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

Ingrediente:

 • Piper alb
 • Condimente

Valori nutritionale pentru 100 g

 • Valoare energetica 402 kcal/ 1684 kj
 • Grasimi 1.6 g
 • din care acizi grasi 0 g
 • Glucide 84.1 g
 • din care zaharuri 0 g
 • Proteine 11.5 g
 • Sare 0.03 g

UTILIZARE PRODUS

 • Piperul alb pudra Sichuan, cunoscut și sub numele de "piper Sichuan" sau "piper alb chinezesc," este o mirodenie aromatică cu o istorie îndelungată în bucătăria asiatică, în special în regiunile din China. Obținut din boabele uscate ale plantei Piper nigrum, acest tip de piper se remarcă prin aroma sa distinctivă și ușor picantă, care adaugă o notă unică într-o varietate de preparate culinare.
 • Piperul Sichuan este cunoscut sub numele de "piper alb" datorită culorii deschise a boabelor sale, în contrast cu piperul negru obișnuit. Este obținut prin decojirea cojii exterioare a boabelor de piper negru, lăsând expuse semințele interioare de culoare albă. Acest proces îi conferă o textură fină, pudră, care se dizolvă ușor în mâncare.
 • Piperul Sichuan are un profil aromatic complex, care combina notele de căldură, dulceață, citrice și ușor picant. Acest amestec de arome face ca mâncărurile să capete o savoare aparte și să fie remarcate în special în preparatele tradiționale chinezești.
 • Piperul alb Sichuan nu are o iuțime copleșitoare ca alte tipuri de piper, cum ar fi piperul negru sau cel roșu. În schimb, oferă o notă subtilă de picant care se simte mai mult ca o senzație de furnicături pe limbă, în loc de o arsură intensă.
 • Piperul alb pudra Sichuan este folosit în bucătăria asiatică pentru a adăuga arome distincte în preparatele de carne, pește, legume, sosuri și tocănițe. De asemenea, este o componentă cheie în prepararea unor feluri de mâncare tradiționale din regiunea Sichuan, cunoscute pentru utilizarea intensivă a condimentelor.
 • În medicina tradițională chineză, piperul Sichuan este considerat a avea proprietăți benefice pentru sănătate, fiind asociat cu îmbunătățirea digestiei, circulației sângelui și ameliorarea durerilor.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6939917805016
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17416
9,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
Pretul in puncte: 20 point
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Piperul alb pudra Sichuan este o mirodenie apreciată în bucătăria asiatică pentru aroma sa distinctivă și ușor picantă, care adaugă o notă specială într-o varietate de preparate culinare, în special în cele tradiționale chinezești.
GTINEAN 6939917805016 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 2
in stoc
9,90 RON /per bucata
+
Nr 1
9,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil