Ulei De Cocos RBD (Cutie de 0.7 grame)

Ulei de cocos standard, rafinat,albit si dezodorizat (RBD – refined, bleached, deodorized)

 Recomandari de utilizare: coacere, prajire, utilizare ca ingredient in produse de cofetarie biscuiti. Poate fi folosit si pentru producerea inghetatei

 Ingrediente : ulei de cocos RBD

 Ambalare: Cutie de carton cu interior de plastic PP, si cutii alimentare din plastic de 0.700 grame

Mentionam ca pozele sunt cu titlu de prezentare. Ambalajele se pot modifica in timp, in functie de decizia furnizorului.

 Specificatie produs:

 - Acid lauric : intre 5 % si 9 %

 - Valoare iod : 7.5 – 10.5 Wijs

 - Punct de topire : 23 - 26 °C

 - Umiditate si impuritati : max 0.1 %

 - Culoare : max 1.5R 5.25” Lovibond Cell

 Conservare: 24 de luni de la data producerii, in loc racoros, curat si uscat in ambalajul de origine la max 25 °C si 65°/° umiditate

 A se evita expunerea directa la lumina si contactul cu materiale mirositoare

 Informatii toxicologice:

 Nu sunt disponibile pentru acest produs

 Informatii ecologice:

 General: A se evita aruncarea in sistemul de canalizare / evacuare a apei sau direct in natura

 Masuri in caz de incendiu:

 In caz de incendiu a se folosi nisip, spuma, pudra CO2. Nu folositi apa sau jet de apa

 Probleme de sanatate:

 Inghitire:          produs alimentar, nu sunt probleme

 Ochi:                poate fi iritant

 Inhalare:          nu sunt probleme

 Mod de transport:

 Poate fi transportat in siguranta pe uscat, pe mare sau prin aer

 

Origine : Malaezia

 

 Uleiul de nucă de cocos RBD este un tip de ulei de cocos „rafinat, decolorat și dezodorizat.(RBD)”. Cu alte cuvinte, uleiul de nucă de cocos trece prin aceste procese în trei etape pentru a deveni RBD.
 Acesta este unul dintre cele mai comune tipuri de ulei de nucă de cocos cu diverse aplicații de la gătit, frumusețe și altele.

 Este produs diferit în comparație cu alte tipuri de ulei de nucă de cocos. Provine direct de la copra - miezul uscat de nucă de cocos. Ca urmare a provenientei sale, acesta poate conține particule de praf, resturi de insecte, diferite impuritati. Desigur, acestea trebuie eliminate dacă uleiul este pregatit pentru consumul uman.

 Pentru a elimina toate impuritățile, uleiul este mai întâi extras și apoi trece printr-un proces de rafinare, albire și dezodorizare. Acest proces presupune filtrarea și albirea uleiului, care este apoi încălzit la o temperatură ridicată. Temperatura ridicată dezodorizează uleiul și ucide germenii și orice alte bacterii. În cele din urmă, grăsimile mono și orice grăsimi libere rămase sunt eliminate prin adăugarea de hidroxid de sodiu (NaOH 2).

Produsul final este un ulei de nucă de cocos prelucrat și rafinat.

Diferentele esențiale pentru recunoașterea uleiurilor de cocos rafinate sunt reprezentate de faptul că acestea tind să nu aibă miros și să nu conțină gust de nucă de cocos. Comparați acest lucru cu uleiurile naturale de nucă de cocos, care păstrează un miros ușor de nucă de cocos și gust, făcându-le ușor de diferențiat.
Uleiurile de nucă de cocos RBD sunt obținute din copra,miezul uscat al nucii de cocos, dupa cum am precizat si mai sus, în timp ce uleiurile de nucă de cocos sunt provenite din carnea/pulpa alba din cocos matur.

 Uleiul de nucă de cocos este bogat în acizi grași saturați.

 - Este excelent pentru prăjirea extinsă datorita punctului său ridicat de prajire și a faptului că nu conține nicio aromă sau gust de nucă de cocos, astfel încât nuca de cocos nu va interfera cu aromele altor alimente.

 Nivelurile ridicate de acid lauric și caprilic fac, de asemenea, o alegere excelentă pentru gătit, deoarece aceste grăsimi sunt cunoscute pentru a combate inflamația cauzată de acizii grași polinesaturați instabili, ceea ce îi face un ulei mai sănătos cu care să pregătești mâncarea.

 - Are multe aplicații pentru sănătate și frumusețe. Poate fi utilizat pentru îmbunătățirea pielii in cazul acneei rebele, hidratarea pielii faciale și a corpului, spălarea feței, tratarea afecțiunilor pielii, ca șampon și chiar pentru creșterea sănătății orale. Puține alte uleiuri se pot lăuda cu o gamă atât de diversă de aplicații.

 Mai mult, uleiul de nucă de nucă de cocos este ideal pentru depozitarea pe perioade îndelungate de timp, ceea ce îl face excelent pentru industria ospitalității și a alimentației, precum și pentru industria de înfrumusețare în care poate fi nevoie de stocare.

 - Uleiul de nucă de cocos RBD are un gust blând, astfel încât atunci când este adăugat la mâncare dvs., oferă o aromă de nuca de cocos (nu prea puternică), dar dulce.

 - Uleiul RBD de nucă de cocos este, de asemenea, mai bun pentru cei cu digestie sensibilă și alergii. Acest produs nu conține grăsimi trans și nu este hidrogenat, ceea ce îl face sigur și sănătos pentru consumul zilnic.

 Stiai ca Uleiul de cocos RBD este benefic fiind utilizat pentru :

 - Săpun - În combinație cu alte uleiuri vegetale și glicerină
 - Uscarea pielii uscate - Poate fi aplicată îngrijit pentru ameliorarea pielii uscate
 - Produse de curățare pentru îngrijire personală - Agent hidratant pentru spălarea mâinilor, gel de duș
 - Îngrijirea pielii - Hidratant pentru creme, loțiuni și balsamuri
 - Îngrijirea părului - agent de condiționare, hidratant, umectant
 - Biodiesel - Poate fi folosit pentru alimentarea mașinilor, camioanelor, generatoarelor
 - Erbicid natural - Poate fi modificat pentru a produce un "ucigaș" de buruieni
 - Detergent - Multe tipuri de detergenți pot fi obținute din ulei de nucă de cocos
 - Lubrifiant pentru motor
 - Îndepărtați machiajul - Topiți uleiul de nucă de cocos, aplicați o cantitate mică pe un tampon, ștergeți
 - Deodorant natural - cu bicarbonat de sodiu, săgeată, amidon și uleiuri esențiale
 - Ulei de masaj - Topiți și masati!

Puteti citi mai multe aici : 

17 utilizari ale uleiului de cocos
 

Întrebări
GTIN:
EAN 0745760601776
Ambalare :
700 grame
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18387
18,90 RON / Cutie
in stoc
Pretul in puncte: 38 point
Puncte premiu: 1 point
+

Cantitatea minima pentru "Ulei De Cocos RBD (Cutie de 0.7 grame)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

 Ulei de cocos RBD pentru coacere, prajire si stropire biscuiti. Poate fi folosit si pentru producerea inghetatei

 

 

GTINEAN 0745760601776
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
700 grame
in stoc
18,90 RON / Cutie
+