Sweet Chilli Sauce For Chicken – Sos Dulce Chili Pentru Pui – Royal Thai -190 Mililitri

DESCRIERE PRODUS

 • Sos dulce chili pentru pui ideal pentru marinare, ca sos de inmuiere, pentru condimentare
 • Ambalaj: sticla de sticla cu capac cu filet
 • Gramaj: 190 mililitri
 • Consistenta vascoasa cu fulgi de chili in compozitie 
 • Culoare: portocalie- rosiatica 
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data ambalarii.A  se consuma inainte de  data inscriptionata  pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in spatii, racoroase, intunecoase,  ferite de actiunea directa a soarelui, sau alte surse de caldura. Dupa desigilare,produsul va fi pastrat in frigider
 • Producator: Royal Thai
 • Tara de origine: Thailanda
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Zahăr
 • Apă
 • Ardei iute roșu 16%
 • Usturoi
 • Sare
 • Amidon de porumb modificat
 • Regulator de aciditate: acid acetic

VALOARE ENERGETICA PENTRU 100 GRAME DE PRODUS

 • Energie: 778 kj / 183 kcal
 • Grasimi: 0 grame
 • Grasimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrati: 45 grame
 • Zaharuri: 45 grame
 • Proteine: 0 grame
 • Sare: 4,8 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Sosul sweet chilli cu o pondere de 16% chilli, este moderat la iuteala și în același timp impresionează prin nota sa dulce, este acidulat, puternic, savuros
 • Sosul dulce cu chili este perfect ca sos de scufundare pentru pui la grătar sau prăjit, gustări precum nuggets de pui sau mâncăruri wok cu carne
 • Ardeii iuti thailandezi copți la soare, amestecați cu usturoi și oțet, conferă sosului o aromă delicioasă picanta și ușor acrișoară.
 • Sosul Sweet Chilli Royal Thai nu conține îndulcitori artificiali și poate fi servit cu tăiței și preparate cu orez
 • Sosul Sweet Chilli este ideal pentru a vă îmbogăți supele de roșii pentru o aromă delicioasă picanta.
 • Royal Thai Sweet chili sos pentru pui este un sos pe care îl puteți folosi ca dip sau ca marinadă,  ideal pentru înmuierea rulourilor de primăvară sau nachos, mâncare fast- food și pentru a rafina diverse alte feluri de mâncare cu carne și legume.
 • Sosul dulce de chilli aduce gustul tipic asiatic in bucataria ta , fara prea mult efort, dar cu un plus de savoare pentru preparatele dumneavoastra
 • Iată cum puteți folosi sosul dulce de chili pentru preparatele dumneavoastra: 
 1. Sos de scufundare: Sosul dulce de chili este folosit în mod obișnuit ca sos de scufundare pentru pui prajit, pui la gratar sau  pachetele de primăvară. Produsele prajite serviți-le alături de un castron mic de sos dulce de chili pentru înmuiere. Pur și simplu scufundați- le  în sos și bucurați-vă de combinația de arome.
 2. Stropire: În loc să serviți sosul de chili dulce ca sos de scufundare , îl puteți stropi direct peste preparatele dumneavoastra . Acest lucru se poate face fie înainte, fie după prăjirea puiului. Stropirea sosului înainte de prăjire va infuza aromele în pui,  în timp ce stropirea lui după prăjire adaugă o explozie proaspătă de aromă.
 3. Glazurare: Dacă frigeti sau pregătiți puiul, puteți unge un strat de sos dulce de chili peste pui în timp ce acestea se gătesc. Acest lucru va crea o glazură lucioasă și va spori aroma preparatelor 
 4. Amestecarea cu sos de scufundare: Puteți amesteca sosul de chili dulce cu alte sosuri de scufundare pentru a crea o combinație unică de arome. De exemplu, îl puteți amesteca cu sos de soia, suc de lămâie sau sos de arahide pentru a adăuga un element suplimentar de dulceață și condiment la sosul dvs. de scufundare.
 5. Componenta pentru marinată sau sos: Sosul dulce de chili poate fi folosit ca marinadă sau ca ingredient în sos pentru umplerea rulourilor de primăvară. Adaugă un plus de aroma cărnii sau legumelor și ajută la îmbunătățirea gustului general al umpluturii.:Amintiți-vă, cantitatea de sos dulce de chili pe care o utilizați se bazează pe preferințele personale. Începeți cu o cantitate mică și ajustați în funcție de nivelul de dulceață și picant pe care îl doriți.
 6. Bucurați-vă de combinația de pachetele crocante de primăvară cu aromele dulci și acidulate ale sosului de chili!

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8851613006246
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17250
9,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 19 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sosul sweet chilli , este moderat la iuteala și în același timp impresionează prin nota sa dulce, este acidulat, puternic, savuros.Cock Brand Sweet chili sos pentru pui este un sos pe care îl puteți folosi ca dip sau ca marinadă,  ideal pentru înmuierea rulourilor de primăvară sau nachos, mâncare fast- food și pentru a rafina diverse alte feluri de mâncare cu carne și legume.
GTINEAN 8851613006246 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Volum Disponibilitate Pret  
275 ml
11,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
290 ml
in stoc
16,83 RON /per bucata
+
700 ml
31,35 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
4.5 Litri
in stoc
130,90 RON
29,09 RON  per 1.00 L
/per bucata
+
190 ml
in stoc
9,50 RON /per bucata
+