Spray Colorant Alimentar- Metalizat 150 ml - Rosu/Red - My Bake

DESCRIERE PRODUS:

 • Spray colorant alimentar pentru produse de cofetarie si patiserie
 • Spray-ul nu este pe baza de apa – se elimina sansa de scurgere a produsului in zona decorate
 • Se usuca rapid
 • Greutate – 150 ml
 • Culoare – rosu/ red
 • Ambalaj – flacon cu pulverizator
 • Expirare – 24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
 • Efect culoare - metalizat
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

Mod de utilizare:

 • Pentru decorarea si colorarea produselor finite -torturi, miniportii
 • Inainte de folosire flaconul trebuie agitat foarte bine
 • Pentru decorarea decorurilor pentru cofetarie si in interiorul matritelor pentru ciocolata
 • Acopera perfect si uniform produsul fara a-l umezi
 • Se pulverizeaza un strat subtire si omogen de colorant, cu flaconul in pozitie verticala si de la o distanta de aproximativ 25 – 30 cm
 • Nu se pulverizeaza in exces – riscati sa obtineti pete nedorite pe suprafata acoperita cu colorant
 • Daca pentru acoperirea produsului este nevoie de mai multe straturi de colorant este nevoie sa lasati un timp de uscare intre doua aplicari
 • Produsul acoperit cu spray-ul colorant alimentar nu trebuie sa fie consumat cel putin o ora de la aplicare si pana nu este uscat

Ingrediente:

 1. Alcool
 2. E555 Potassium Alluminium Silicate
 3. E422 Glicerol
 4. E904 agent de acoperire Shellac
 5. Agent propulsor : amestec de E943a,E943b,E944
 6. Colorant: E170, E129, 

CONDITII DE DEPOZITARE:

 • Se pastreaza la o temperatura care sa nu depaseasca 20 de grade Celsius in spatii aerisite si curate
 • Se pastreaza departe de razele soarelui
 • Recipient sub presiune – nu trebuie tinut langa flacara deschisa  sau sursa de caldura -   risc de explozie

CUM UTILIZAM COLORANTUL ALIMENTAR METALIZAT?

 • Colorantul alimentar are o utilizare larga in cofetarii. Colorantul alimentar metalizat este folosit de cofetarii din intreaga lume, mai ales la realizarea torturilor si a prajiturilor, deoarece produsele finisate cu acesti coloranti vor iesi in evidenta, vor incanta toate privirile starnind admiratie.
 • Avantajul colorantilor metalizati este ca se curata usor, in caz de greseala, se folosesc imediat, dau un design unic produselor dulci, iar dupa ce se usuca total efectul metalizat creat se va pastra pentru o perioada indelungata.
 • Inainte de utilizarea colorantilor metalizati este necesar agitarea foarte riguroasa a recipientului in care se gasesc acestia.
 • Se pot adauga in mai multe straturi, dar numai cu respectarea timpului de uscare intre 2 aplicari, altfel riscam sa nu se aplice uniform
 • Se gasesc intr-o mare varietate de culori si nuante si ne ajuta sa punem in practica si sa realizam tot ce ne imaginam
 • Sunt ideali in colorarea si decorarea pastei de zahar, a fondantului si a ciocolatei
 • Nu schimba si nu adauga gust propriu produselor pe care se aplica
 • Prin aplicarea colorantilor metalizati de culori diferite se pot crea efecte spectaculoase

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Paula Dan
06/10/2021
Achiziție neconfirmată
Comentarii
Nuanta frumoasa,mi-a fost de folos
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Paula Dan
Paula Dan
Achiziție neconfirmată
06/10/2021
Comentarii
Nuanta frumoasa,mi-a fost de folos
A fost utilă această recenzie?
35 43
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8680381710952
Culoare:
Rosu
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

12177
25,90 RON / Flacon
in stoc
Pretul in puncte: 52 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Spray Colorant Alimentar- Metalizat 150 ml - Rosu/Red - My Bake" este 1.

1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

spray-ul colorant  alimentar metalizat  rosu este folosit pe scara larga, atat in cofetarii cat si in gospodariile casnice,

pentru decorarea si colorarea produselor finite. Acopera perfect si uniform produsul fara a-l umezi. Culorile sunt vibrante si creeaza un efect metalizat ce va incanta si cel mai exigent ochi. Livrare rapida in toata tara prin curier. Pret foarte avantajos!

BRANDDr. Gusto GTINEAN 8680381710952
 • Vizualizați toate variantele ca listă
Brandul zilei
.
Variante
  Culoare Disponibilitate Pret  
Rosu
in stoc
25,90 RON / Flacon
Roz Auriu
in stoc
25,90 RON / Flacon
Auriu
27,90 RON / Flacon
Momentan Indisponibil
Roz
25,90 RON / Flacon
Momentan Indisponibil
Argintiu
21,80 RON / Flacon
Momentan Indisponibil
De interes