Spatula / Racleta - Patiserie- Otel Inoxidabil - Gradata- 15 cm & Masuri Echivalente

DESCRIERE PRODUS:

 • Spatula/ racleta pentru patiserie cu maner rotund integrat 
 • Material:
 • Lama: otel inoxidabil de inalta calitate, nu rugineste, nu se indoaie, nu cultiva bacterii, poate intra direct in contact cu alimentele
 • Maner: otel inoxidabil 
 • Culoare:
 • Lama : argintie cu finisaj cromat
 • Maner: argintie cu finisaj cromat  
 • Scala gradata pe marginea subtiata: 0-15 m. Racleta prezinta si  masuri echivalente
 • Forma spatula: dreptunghiulara, cu maner incorporat rotund, margine subtiata
 • Dimensiuni:
 • Lungime spatula : 15 cm 
 • Latime spatula cu maner : 11 cm
 • Latime spatula fara maner: 9 cm 
 • Diametru maner: 2 cm 
 • Caracteristici:
 • Extrem de rezistenta si durabila
 • Realizata din oțel inoxidabil de înaltă calitate
 • Prevazuta cu  un mâner super confortabil și ergonomic
 • Excelenta pentru pregătirea pentru coacere și pentru prepararea  produselor de patiserie 
 • Excelenta  pentru bucatariile casnice,  hotel, restaurant și brutărie
 • Spatula are lamă robustă, proiectată, care nu se va păta în timp
 • Curatare: se curata foarte usor cu detergent si jet de apa, se poate curata si in masinile de spalat vase
 • Depozitare: plata, usor de depozitat. Trebuie uscata perfect inainte de depozitare
 • Origine: China 
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingredient

UTILIZARE PRODUS 

 • Spatula – racleta pentru brutarie este un instrument de bucatarie foarte util, multifunctional, ideal pentru taierea aluatului, razuirea rezidurilor de pe suprafetele de lucru, netezire cremelor, amestecarea ciocolatei calde
 • Spatula – racleta are un maner ergonomic antiderapant, confortabil, rezistent la caldura se potriveste perfect palmei, si face ca produsul sa fie foarte usor de folosit si utilizat
 • Lama robusta, confera siguranta in folosire, prevazuta cu sistem de anticlatinare
 • Spatula – racleta este prevazuta cu o scara de marcare pe suprafata inferioara a lamei pentru a taia porti perfect uniforme
 • Dispozitivul de taiat are o margine ascutita pentru a taia usor aluatul, dar fara a deteriora suprafata de lucru
 • Spatula – racleta aduce economie de munca, este ideala pentru a razui ingredientele alimentare, pentru a transfera aluaturi, cu usurinta, intr-un bol de amestecare, pentru a curata suprafata de lucru, pentru a felia pizza si painea, pentru a amesteca ciocolata lichida, pentru a taia ciocolata, netezeste suprafata cremelor de pe tort
 • Spatula – racleta este o ustensila de bucatarie indispensabila, rezistenta, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie, restaurant, brutarie, cofetarie, este un maust have pentru toti pasionatii de bucatarie, brutarie si cofetarie

INTRETINEREA USTENSILELOR DIN OTEL INOXIDABIL 

 • Pentru a menține ustensilele din oțel inoxidabil în stare bună și pentru a le păstra strălucirea, este important să le îngrijiți corespunzător. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea ustensilelor din oțel inoxidabil:
 1. Spălare manuală: Cel mai bun mod de a spăla ustensilele din oțel inoxidabil este să le spălați cu mâna în apă caldă și săpun. Folosiți o lavetă moale sau o perie pentru vase pentru a îndepărta murdăria și reziduurile de alimente.

 2. Evitați mașina de spălat vase: Deși multe ustensile din oțel inoxidabil sunt sigure în mașina de spălat vase, pentru a le păstra strălucirea și aspectul, este mai bine să le spălați manual. Mașinile de spălat vase pot provoca zgârieturi sau pete pe suprafața lor.

 3. Ulei de gătit: Pentru a păstra oțelul inoxidabil lucios, puteți aplica ulei de gătit pe suprafața acestuia înainte de a-l folosi. Acest lucru va ajuta la prevenirea lipirii alimentelor și va face curățarea ulterioară mai ușoară.

 4. Evitați contactul cu sare: Sarea poate cauza pete și coroziune pe oțelul inoxidabil. Încercați să evitați utilizarea sării direct pe ustensilele din oțel inoxidabil sau să clătiți-le imediat după utilizare dacă le-ați folosit în prepararea alimentelor cu sare.

 5. Ungere cu ulei: După spălare și uscare, puteți aplica ușor ulei alimentar pe suprafața ustensilelor cu o cârpă curată. Acest lucru ajută la menținerea strălucirii și prevenirea petelor.

 6. Curățare regulată: Îndepărtați orice pete sau murdărie de pe ustensilele din oțel inoxidabil imediat după utilizare. Nu lăsați alimentele să se usuce pe ele, deoarece acest lucru poate face curățarea mai dificilă.

 7. Evitați abrazivii: Nu folosiți bureți sau instrumente abrazive care ar putea zgâria suprafața oțelului inoxidabil. În schimb, utilizați lavete sau bureți moi.

 8. Curățare în direcția finisajului: Dacă aveți ustensile din oțel inoxidabil cu un finisaj direcțional (cum ar fi finisajul cu perii), curățați întotdeauna în direcția finisajului pentru a preveni zgârierea sau deteriorarea aspectului.

 • Urmând aceste sfaturi simple de întreținere, puteți prelungi viața și aspectul ustensilelor din oțel inoxidabil și să vă bucurați de ele timp îndelungat în bucătărie.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6934816389803
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18153
10,90 RON /per bucata
in stoc
cm
Pretul in puncte: 22 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Spatula - racleta pentru brutarie este o ustensila de bucatarie multifunctionala, cu lama din otel inoxidabil si maner de lemn, ideala pentru taiaerea aluatului, felierea pizzei si a painii, amestecarea ciocolatei calde, netezeste suprafata cremelor de pe tort. Lama are la baza o scara de marcare pentru a taia portii egal portionate.

GTINEAN 6934816389803 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Dimensiune Disponibilitate Pret  
10x15 cm
in stoc
10,90 RON /per bucata
+
150 mm
15,51 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
22 cm
17,93 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
15 cm
15,51 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
De interes