+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Sita Gatit Aburi - Inox- Pliabila – 4 Functii- Strecuratoare- Capac - 26 Centimetri- A.K- A 13989

DESCRIERE PRODUS

 • Cos pliabil cu 4 functii: fructiera, aparat aburi, strecuratoare, capac
 • Componente:
 • 3 picioruse detasabile
 • Baza perforata
 • 18 palete perforate, mobile, ce alcatuiesc cuva cosului
 • Material: otel inoxidabil, de inalta calitate, nu rugineste, inofensiv pentru alimente
 • Culoare: gri
 • Finisaj: cromat lucios
 • Dimensiuni:
 • Diametru baza: 13 cm
 • Picioruse : 3 cm
 • Diametru cos deschis maxim: 26 cm
 • Diametru cos pliat : 16,5 cm
 • Inaltime: 10,5cm    
 • Depozitare: depozitarea se face usor, in pozitia pliat si cu piciorusele detasate
 • Curatare: curatarea se face usor, manual sau in masina de spalat vase
 • Rezistenta termica: cosul este rezistent termic, poate rezista pana la temperaturi de + 240 grade Celsius
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Cosul din otel inoxidabil pliabil, este o ustensila de bucatarie foarte utila si versatila, ce are 4 functii:
 • Fructiera- este o solutie eleganta de depozitare a fructelor, poate fi adaptata cantitatii de fructe. Perforatiile permit circularea permanenta a aerului, fapt ce mareste durata vietii fructelor
 • Strecuratoare- ideala pentru spalarea fructelor si legumelor, strecurarea supelor, recipient de racire al produselor fierbinti
 • Suport pentru gatire la abur – se poate aseza deasupra oalelor si cratitelor cu apa, pentru a fati diverse preparate le aburi ca: legume, peste, carne, orez. Cosul, fiind pliabil se poate ajusta pentru a se potrivi , cu usurinta, dimensiunilor variate  de oale si tigai. Avantajul gatirii la aburi este acela ca alimentele isi pastreaza aroma si nutrientii
 • Capac – cosul, in pozitia deschisa, se poate folosi ca si capac, atat deasupra recipientelor ce se afla deasupra unei flacare, in plin proces de gatire, dar si asupra recipientelor afalate pe blaturi sau mese, pentru a proteja continutul de insecte sau animale de companie
 • Manerul cu inel faciliteaza mutarea cosului
 • Manerul cu inel, pozitionat central, se poate detasa pentru a marii suprafata cosului
 • Cele 3 picioare ajuta, ca in procesul de gatire la aburi, cosul sa fie deconectata total de baza recipientului cu apa
 • Se recomanda, ca atunci cand cosul este folosit pentru gatire la abur, sa fie extras din recipientul cu apa clocotita, cu ajutorul unei furculite, care va prinde inelul de pe maner, evitandu-se astfel, ranirea mainilor

BENEFICIILE ALIMENTELOR GATITE LA ABURI

 • Alimentele gătite la aburi au mai multe beneficii pentru sănătate, deoarece această metodă de gătire păstrează mai multe nutrienți și arome în comparație cu alte tehnici de gătire. Iată câteva dintre avantajele consumului de alimente gătite la aburi:
 1. Conservarea nutrienților: Gătirea la aburi implică expunerea alimentelor la aburul fierbinte, ceea ce face ca nutrienții să fie păstrați mai bine decât în alte metode de gătire care implică fierbere sau prăjire. De asemenea, se reduce pierderea de vitamine și minerale în apă, deoarece nu există contact direct cu lichidul.

 2. Reducerea aportului caloric: Gătirea la aburi nu necesită adăugarea de ulei sau grăsime pentru gătire, ceea ce duce la o reducere a aportului caloric. Acest lucru poate fi util în gestionarea greutății sau într-un regim alimentar cu conținut redus de grăsimi.

 3. Conservarea aromei și texturii: Alimentele gătite la aburi au tendința de a păstra aroma și textura lor naturală. De asemenea, nu se formează substanțe toxice, cum ar fi acrilamida (care apare în timpul prăjirii la temperaturi ridicate) sau compuși cancerigeni (care pot apărea în timpul prăjirii la flacără deschisă).

 4. Reducerea riscului de contaminare: Gătirea la aburi poate ajuta la omorârea bacteriilor și a microbilor dăunători, fără a fi nevoie să se folosească temperaturi înalte sau să se adauge produse chimice.

 5. Potrivită pentru diverse tipuri de alimente: Metoda de gătire la aburi poate fi aplicată unei game variate de alimente, inclusiv legume, pește, carne, fructe de mare, orez, paste și multe altele.

 6. Menținerea culorii: Gătirea la aburi păstrează culoarea vibrantă a legumelor și a altor alimente, ceea ce face ca preparatele să arate mai apetisante.

 7. Apreciată de cei cu diete speciale: Alimentele gătite la aburi sunt adesea recomandate pentru persoanele cu diete speciale sau restricții alimentare, cum ar fi cele cu conținut redus de sare sau grăsimi.

 • În concluzie, gătirea la aburi este o metodă sănătoasă de pregătire a alimentelor, care păstrează nutrienții, aromele și texturile naturale ale acestora. Aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se bucure de mâncare sănătoasă și delicioasă.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518170808
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18170
16,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 34 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sita din otel inoxidabil, pliabila este o ustensila de bucatarie utila si versatila ce are 4 functii: fructiera, suport gatit la aburi, capac, strecuratoare. Sita este ajustabila oricarei dimensiuni de oale si cratite. Sita este prevazuta cu un maner lung prevazut cu un inel de prindere, pentru a facilita mutarea si extragerea acesteia
GTINEAN 2015518170808 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Diametru Disponibilitate Pret  
15 cm
27,17 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
26 cm
16,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
14 cm
in stoc
21,12 RON /per bucata
+
16 cm
in stoc
27,17 RON /per bucata
+
De interes