Saci Vidat Vacuum – Vacuum Compression Bag Depozitare Vid Haine & Pilote & Lenjerii - Plastic- Odorizant Lavanda - 50 X 60 Centimetri- A10060

DESCRIERE PRODUS

 • Punga vacuum pentru depozitare in vid a hainelor, pernelor, lenjeriei si paturilor
 • Material: PVC
 • Dimensiuni: 50 x 60 cm 
 • Grosime punga: 0,07mm
 • Numar de bucati in pachet: 1
 • Odorizant: lavanda 
 • Culoare sac: mov deschis 
 • Caracteristici:
 • Punga este prevazuta cu robinet pentru aspirator si inchidere cu fermoar
 • Recipientul pentru extragerea aerului funtioneza ca si colector de praf 
 • Se utilizeaza impreuna cu un aspirator. Compatibila cu toate tipurile de aspiratoare
 • Produsul este reutilizabil
 • Economiseste pana la 75% din spatiul de depozitare
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • O pungă de compresie în vid este un tip de pungă folosită pentru depozitarea hainelor, a lenjeriei de pat sau a altor articole moi, în timp ce maximizează spațiul.
 • Aceste pungi sunt concepute pentru a elimina excesul de aer din pungă, reducând astfel volumul conținutului și făcându-l mai compact. Sunt deosebit de utile pentru depozitarea hainelor de sezon sau a articolelor voluminoase care ocupă mult spațiu.
 • Sacii din folie cu vacuum econimisesc pana la 75% volum prin extragerea aerului cu ajutorul aspiratorului, protejeaza hainele sau lenjeria de mucegai, mirosuri neplacute si bacterii, aceasta înseamnă că hainele de sezon pot fi depozitate și în subsol sau în pod
 • Când sunt scoase din pungile cu vacuum , textilele revin la volumul inițial, in doar cateva secunde
 • Pungile de vid sunt ideale pentru depozitarea hainelor de sezon nefolosite, cum ar fi salopete de schi vara
 • Pungile de vacuum sunt ideale pentru a fi folosite in calatorii, reduc semnificativ spatiul ocupat in bagaje
 • Punga de vacuum este prevazuta cu un fermoar dublu si o clema de fixare pentru a asigura o compresie de durata
 • Vidul in punga de vacuum se realizeaza cu ajutorul aspiratorului in doar cativa pasi:
 1. Întindeți punga de depozitare și deschideti fermoarul
 2. Așezați textilele, curate si uscate  în sacul de depozitare în vid. Pentru a evita deteriorarea sacului , asigurativa ca nu exista obiecte ascutite
 3. Inchideti fermoarul
 4. Localizați supapa unidirecțională de pe sac, de obicei situată în partea de jos sau în lateral.
 5. Deșurubați capacul supapei de aspirație în sens invers acelor de ceasornic
 6. Deșurubați inelul de blocare în sens invers acelor de ceasornic și atasati furtunul aspiratorului gauri din sac si incepeti aspiratia.
 7. Porniți aspiratorul și lăsați-l să elimine aerul din sac. Pe măsură ce aerul este aspirat, veți observa că sacul se comprimă și conținutul se compactează
 8. Este recomnadat sa apasati lejer , in timpul aspiratiei dinspre partea inferiora a pungi spre partea superiora. Recomandare - extrageți nu mai mult de 50% din aer
 9. Rotiți inelul de blocare în sensul acelor de ceasornic și înșurubați capacul de blocare la loc. Supapa împiedică curgerea aerului înapoi, iar conținutul este sigilat în mod fiabil și etanș. Odată ce aerul a fost îndepărtat și sacul este comprimat în mod satisfăcător, închideți bine supapa pentru a preveni reintrarea aerului în pungă
 10. Depozitați geanta: acum puteți depozita punga comprimată prin vid în locația dorită, cum ar fi un dulap, sub pat sau într-o zonă de depozitare. Punga comprimată va economisi spațiu și va proteja conținutul de praf, umiditate și insecte.
 11. Pentru a scoate obiectele depozitate din punga este nevoie doar sa deschideti fermoarul, hainele si lenjeriile vor reveni la volumul initial in cateva secunde
 • Este important de reținut că, deși sacii de compresie cu vid sunt eficienți în reducerea volumului, este posibil să nu fie potriviti pentru toate tipurile de articole.
 • Articolele delicate sau fragile, cum ar fi articolele din blană, piele sau pene, nu trebuie să fie comprimate în aceste pungi, deoarece le-ar putea deteriora sau deforma

AVANTAJELE UTILIZARII SACILOR CU VACUUM 

 • Utilizarea sacilor de vid oferă mai multe avantaje, printre care:
 1. Economie de spațiu: beneficiul principal al sacilor de vid este capacitatea lor de a reduce semnificativ volumul articolelor depozitate. Îndepărtând aerul prins în sac, sacii de vid pot comprima hainele, lenjeria de pat și alte articole moi, permițându-vă să economisiți spațiu valoros în zonele de depozitare sau în bagaje.
 2. Organizare: sacii de vid te ajută să fii organizat, condensându-ți bine lucrurile. Prin reducerea dimensiunii articolelor, ele ușurează aranjarea și stivuirea lor în dulapuri, sub paturi sau în valize. Acest lucru poate fi util în special pentru îmbrăcămintea de sezon sau articole voluminoase, cum ar fi cuverturi, pături sau perne.
 3. Protecție împotriva prafului, umidității și insectelor: sacii de vid creează o etanșare etanșă, protejând articolele de praf, umiditate și insecte. Acest lucru este benefic în special atunci când depozitați articole pentru o perioadă lungă de timp. Păstrând conținutul etanș etanș, pungile de vid ajută la menținerea curățeniei și prospețimii bunurilor tale depozitate. Ușor de utilizat: sacii de vid sunt în general simplu de utilizat. Majoritatea modelelor au un mecanism de etanșare ușor de utilizat și o supapă unidirecțională pentru conectarea unui aspirator. Odată ce sacul este sigilat, trebuie doar să conectați aspiratorul și să-l lăsați să elimine aerul. Această comoditate face ca procesul să fie rapid și fără probleme.
 4. Versatilitate: sacii de vid pot fi utilizați pentru o gamă largă de articole, inclusiv îmbrăcăminte, lenjerie de pat, pături, perne, jucării umplute și multe altele. Sunt potrivite atât pentru depozitarea pe termen scurt, cum ar fi ambalajul de călătorie, cât și pentru depozitarea pe termen lung în poduri, subsoluri sau dulapuri.
 5. Eficient din punct de vedere al costurilor: sacii de vid vă pot ajuta să economisiți bani, permițându-vă să maximizați capacitatea de stocare a spațiului dvs. existent. Puteți evita nevoia de a achiziționa containere de depozitare suplimentare sau de a închiria unități de depozitare suplimentare, economisind în cele din urmă bani pe termen lung.
 • În general, sacii de vid oferă o soluție eficientă și practică pentru depozitarea, protecția și organizarea bunurilor dumneavoastră cu economie de spațiu.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
22/07/2023
Achiziție neconfirmată
Util
Comentarii
Sacii vidat Vacuum sunt saci special concepuți pentru a fi utilizați în procesul de vidare a aerului pentru depozitarea hainelor, pilotelor și lenjeriilor, în special în spații cu puțină disponibilitate de depozitare. Acești saci asigură o comprimare eficientă a articolelor textile, ceea ce permite economisirea de spațiu și protejarea articolelor împotriva umezelii, prafului și mirosurilor nedorite.

Caracteristicile și beneficiile principale ale sacilor vidat Vacuum sunt:

Vidare ușoară: Sacii vidat sunt echipați cu o supapă de vidare, care permite îndepărtarea aerului din interiorul sacului. Acest proces de vidare poate fi realizat manual prin stoarcerea aerului sau cu ajutorul unui aspirator de uz casnic.

Comprimare ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
22/07/2023
Util
Comentarii
Sacii vidat Vacuum sunt saci special concepuți pentru a fi utilizați în procesul de vidare a aerului pentru depozitarea hainelor, pilotelor și lenjeriilor, în special în spații cu puțină disponibilitate de depozitare. Acești saci asigură o comprimare eficientă a articolelor textile, ceea ce permite economisirea de spațiu și protejarea articolelor împotriva umezelii, prafului și mirosurilor nedorite.

Caracteristicile și beneficiile principale ale sacilor vidat Vacuum sunt:

Vidare ușoară: Sacii vidat sunt echipați cu o supapă de vidare, care permite îndepărtarea aerului din interiorul sacului. Acest proces de vidare poate fi realizat manual prin stoarcerea aerului sau cu ajutorul unui aspirator de uz casnic.

Comprimare ...
A fost utilă această recenzie?
106 37
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518100607
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17431
8,50 RON /per bucata
in stoc
Lavanda
Pretul in puncte: 17 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
O pungă de compresie în vid este un tip de pungă folosită pentru depozitarea hainelor, a lenjeriei de pat sau a altor articole moi, în timp ce maximizează spațiul.Aceste pungi sunt concepute pentru a elimina excesul de aer din pungă, reducând astfel volumul conținutului și făcându-l mai compact. Sunt deosebit de utile pentru depozitarea hainelor de sezon sau a articolelor voluminoase care ocupă mult spațiu.Sacii din folie cu vacuum econimisesc pana la 75% volum prin extragerea aerului cu ajutorul aspiratorului, protejeaza hainele sau lenjeria de mucegai, mirosuri neplacute si bacterii, aceasta înseamnă că hainele de sezon pot fi depozitate și în subsol sau în pod
GTINEAN 2015518100607 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Aroma Disponibilitate Pret  
Lavanda
in stoc
8,50 RON /per bucata
+
Trandafir
in stoc
8,50 RON /per bucata
+